XLIV. Bang! Bang.

2.7K 118 14
                                    

,,Harry, musím vám koupit dárky. Vždyť jsem to nebyla schopná stihnout," postěžuju si Harrymu, když sedíme spolu v ušáku u krbu, kde tiše popraskává dřevo. Mé tělo pociťuje hřejivé teplo, které proudí místností společně s vůní dřeva.

,,Lásko, my žádné dárky nepotřebujeme," zašeptá Harry a pohladí mě po mých dlouhých tmavě hnědých vlasech.

,,Já vím, že nic nechcete, ale cítila bych se špatně, kdybych od vás dostala nějaké dárky a já bych vám na oplátku nic nedala," odpověděla jsem mu vzdorovitě. Doufám, že to zabere a pustí mě do obchoďáku. Potřebuju si pořídit ještě něco hezkého na sebe.

,,No dobře, jen teď nebudu mít čas, protože máme s klukama ještě nějakou práci, takže pojedeš s ochrankou a můžu ti poskytnout Nialla, jako tvého osobního nosiče tašek," zasmál se, když uviděl Nialla, který zrovna vešel do místnosti a jistě slyšel náš rozhovor.

,,Jak jako nosič tašek? Raději bych byla hlavní člen ochranného týmu nebo osobní doprovod," zažertoval, abych naštval Harryho. Ucítila jsem, jak se Harry celý napnul, když Niall zmínil slovo doprovod

,,Niall bude určitě super nosič tašek, neboj," řekla jsem raději, aby z toho nevznikla žádná hádka.

,,No dobře, tak se běž připravit, ano? Niallovi dám mou kreditku, aby si mi ji během chvíle nevybílila. Niall uzná za vhodné, co koupit a co ne," řekl Harry s úsměvem.

,,Neboj, postarám se o ni," dodal Niall.

,,A já se postarám o Nialla," začala jsem se smát uraženému výrazu, který se Niallovi vytvořil na tváři.

V obchodním centru:

,,Nechceš jít na jídlo? Mám šílený hlad," navrhl Niall a prohlížel si všechny ty obchody s jídlem. Doslova na něm jde vidět, že by si koupil od všeho něco a pak by to ještě všechno sám snědl.

,,Jak můžeš mít hlad? Vždyť si jedl minimálně tak před hodinou?" zeptala jsem se šokovaně.

,,No právě? Mám hlad jako vlk. Takže se jdeme najíst, a pak si můžeš projít ty tvoje obchody, ok?" navrhne a hrne se k prvnímu obchodu, kterým je nějaké čínské bistro. Chvíli stojíme v řadě, přičemž Niall už pomalu stepuje samou nedočkavostí, kdy přijde na řadu. Pak nadejde jeho čas na objednávku. 

,,Dobrý den, dal bych si prosím jednu tu polévku se zeleninou a k tomu tu kachnu v těstíčku se sladkokyselou omáčkou. K tomu hmm asi ty nudle. Ne ty normální, ty rýžové prosím. Dále bych ještě vyzkoušel ten smažený banán," udělal menší odmlku a díval se po cedulích s jejich nabídkou.

,,Bude to vše?" zeptala se žena za pultem.

,,Jo ještě si vezmu jednu jemně perlivou vodu. Chtěla by si taky něco? Harry platí," zeptal se a zasmál se své poznámce.

,,Prosím jednu Colu," usměju se na paní.

Přesunuli jsme se ke stolu, kde Niall rozložil své jídlo.

,,Nialle, můžu mít otázku?" zeptám se tiše. Mám strach z jeho reakce.

,,Hmm," odpoví Niall zamručením, protože měl zrovna plnou pusu svých rýžový nudlí.

,,Těžko se to říká, ale chtěla bych domů. Mám vás ráda, opravdu moc. Jen prostě nedokážu dále předstírat, že je všechno v pořádku. Nejde to. Chybí mi mamka i Cole," říkám. Trochu se děsím Niallovy reakce. Vždy tak nějak byl na mé straně a dokázal mě vyslechnout. Je přece doktor, takže i něco jako psycholog.

,,Bylo mi to jasné, že tohle jednou přijde. Řeknu ti jeden příběh o Harrym, ano? Pochopíš pak to, jak se chová," řekl a utřel si hřbetem ruky koutky svých úst.

,,Harryho znám už dost dlouho na to, abych ti řekl, že s ním není něco v pořádku. Před šesti lety se nám totiž přihodil jeden problém. Bylo nám všem kolem dvaceti. Už v tu dobu si Harry začal budovat jméno v podsvětí a mnozí lidé si o Harrym vytvářeli obrázek ukrutného zlouna. Dříve než začala nějaká mafie jsme všichni byli banda dobrých přátel zabývající se malými krádežemi. Nebylo to nic hrozného. Žádné vraždy ani násilí. Čistě pouliční krádeže," odmlčel se a napil se své vody.  

,,V té době tady tomu všemu velel Zayn. Harry byl spíše ten slušňáček, kterému se stýskalo po maminčině objetí. Jenže peníze z pouličních krádeží nebyly dost velké, a proto jsme se začali krást trochu jiným způsobem. Už to nebyly jen pouhé pouliční krádeže, ale vloupání a dokonce i ozbrojené krádeže. V té době se naše krádeže začaly dostávat i do médií. Jednoho dne na to, co děláme přišla Harryho matka. Vždy byla tak milá žena a nechala nás přespat u nich doma. Když zjistila, co děláme, vyhodila nás pryč. Vyhodila Harryho na ulici se slovy, že není její syn," 

,,Toho večera se Harry hodně opil. Byl tak děsivý. Každého z nás matky to vzaly jinak. Ze začátku byly naštvané, ale neudělaly to, co udělala Harryho matka. Ani jeden jsme nemohli nechat Harryho u sebe. Se vším jsme na nějakou dobu sekli a o něm neslyšeli ani slovo. Jakoby se Harry Styles vypařil z povrchu zemského. Jenže on budoval své impérium. To, čemu teď říká mafie. Během třech měsíců se z ubohého Harryho stal silný muž a také vůdce. Přemlouval nás jeden po druhém, aby jsme se k němu připojili. Nazýval nás svými bratry. Byli a jsme pro něj jeho jediná rodina,"

Abych přešel k tomu hlavnímu," odmlčel se a podíval se po našem okolí, jestli nás někdo neposlouchá, ,,jednoho dne našel dívku, kterou po čase z celého svého srdce miloval. Byl to však jiný Harry, než ten, kterého doposud znáš. Byla to láska, bez žádných daddy blbostí. Miloval ji více, než cokoliv na světě. Jenže se začal scházet s muži, kteří těmto choutkám holdují. Přišel k nim čistě náhodou. Udělali z něho ještě větší bezcitné monstrum než byl. Ta dívka se jmenovala Rebecca. Vlastně ti byla dost podobná,"

,,Harry se stal opravdu strašným sadistou. Už předtím to v něm někde bylo ukryto, tím jsem si jist. Otevřeli v něm něco jako Pandořinu skříňku. Láska těch dvou časem vyprchala. Tedy aspoň z pohledu Rebeccy. Harry jí mlátil a znásilňoval jak se mu chtělo. Jednoho dne to už Rebecca nezvládala. Vždy se nám svěřovala, co se děje. Nebyla s námi však tak blízká jako t,"

,,Hlavní na tom všem je, že jednoho dne Rebecca utekla. Vypadalo to, že to všechno zvládla a Harry jí už nenajde. Bohužel ji našel. To, co přišlo poté se nedal nazvat jinak než jatka. Na place popravil všechny členy ochranky z toho dne, ty kteří Rebecce pomohli a pak přišel zlatý hřeb. Před všemi krutě znásilnil Rebeccu. Viděli jsme to naprosto všichni. Pak přišlo jen bang bang..."

Po Niallově dlouhém monologu  u stolu panovalo ticho. Nikdo z nás nevěděl, jak navázat novou konverzaci.

,,Tím chceš říct, že kdybych utekla, tak je to můj konec?" zeptám se po chvíli.

,,Nejspíš," odpověděl Niall a podíval se do mých očí plných slz.

_____________________________

Ahoj, chtěla bych vám všem poděkovat za FENOMENÁLNÍCH 50K PŘEČTENÍ. Opravdu nemám slov. Slibuju, že příští týden vyjde bonusová kapitola jako malý dárek pro vás.

Děkuji za všechny přečtení, hvězdičky a komentáře ❤️

Máte nějaké otázky - > pište do komentářů

Líbí se vám kapitola - > hoďte tam tu hvězdičku.⭐

Dávejte mi na sebe pozor. ❤️


Oprava 16.8. 2022


Shadows Behind You // h.s.Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz