XVIII. Tears and guilt

4.7K 128 50
                                    

,,Prosím, pusťte mě," zakňučím, když Louis skončí dělat jeho značku na mé klíční kosti. Bolelo mě to.

,,Něco za něco, sweetheart," zasměje se Harry a neustálá mě propaluje pohledem.

,,C-cože?!?" vykulím oči a představuju si všelijaké scénáře toho, co ti dva blbci vymysleli.

,,Nechceš nám něco říct?" zeptá se Harry a jeho malinové rty se zkřiví do úšklebku.

,,Třeba kdepak si byla, když jsme tě hledali, hmm?" upřesní Louis.

Ale ne, co teď? Ví to? Ví, že jsem byla dole, nebo mám dělat, že jsem tu celou dobu spala? Když řeknu pravdu, třeba mi neublíží, ale pokud zalžu počítám s tím, že mě trest nemine. Má smysl zapírat? Třeba všechno ví. Třeba ví, že jsem tam byla a pomáhala Bay.

Podívala jsem se smutně do Harryho očí. Teď mi to bylo jasné. Vědí to.

,,Proč si tam byla, koťátko?" zeptal se už klidnější hlasem. Harryho oči mě neustále pozorovaly a ty mé se instinktivně plnily slzami.

,,J-já se tam chtěla j-jít podívat a-a nevěděla jsem, c-co mě tam čeká," koktala jsem a celá se třásla pod návaly slz.

,,Zlato, co si tam viděla? Co přesně ti řekly a co si tam viděla. Já tě na oplátku odpoutám," usmál se Louis a pohladil mě po ruce, dokteré se mi zařezávaly provazy.

,,Neměj strach, drahoušku," zašeptal Harry a jemně mě políbil na čelo.

Jak se nemám bát? Vám se to lehko řekne, když nejste svázáni a nemáte možnost jakkoliv se bránit.

,,Byly tam dívky mého věku, které byly skoro nahé a-a byly svázané. A byla tam Bayley," odpověděla jsem Harrymu. Jen mě hladil po tvářích a stíral slzy, které mi tvořily mokré cestičky na tvářích.

,,A dál, lásko?" pobídne mě Louis.

,,Bayley mi řekla, že jí ubližuješ. Každý večer za ní přijdeš a ublížíš ji. Jsi zrůda!" křičím na Louise jako smyslu zbavená.

Najednou ucítím, že mi odvazují provazy a Louis mi rozepíná pouta. Jenomže místo svobody mě chytí za ruce a přitáhne si mě k sobě.

,,Jistě jsi jen Bayley záviděla, to jak si s ní hraju. Tak si s tebou musím taky pohrát, aby ti to nebylo líto," řekl Louis a jeho stisk byl ještě silnější, než předtím.

,,NE!" zakřičel Harry a ještě chvíli poté mi jeho 'ne' znělo v uších. Zakřičel opravdu silně.

,,Madison není tvoje, takže ji nechej. Je to na mě, abych určil, co bude její trest," zahučel Harry. Měla jsem takový strach z toho, co chystá. Dívala jsem se všude jinde, než na Harryho.

Louis odešel a nezapomněl za sebou prasknout dveřmi.

Najednou se ke mě Harry otočil a nebezpečně se ke mě přiblížil. Neskutečně moc jsem chtěla uhnout, jenže ono to nešlo, a tak jsem před ním prostě jen stála a dívala se na něj.

,,Kitten, svlékni si pro mě tričko a podprsenku. Malinko si s tebou pohraju," zašeptal a políbil mě na místečko pod uchem.

,,N-ne pr-prosím," zakňučím a jemně ho zatlačím do hrudi, aby se oddálil.

,,Nedělej to všechno ještě horší. Nezlob mě, jinak se už vážně neudrží a ublížím ti. Nesnáším, když mě neposloucháš. Nechceš být přece zlobivá holka?" řekl a pohladil mě po tváři.

,,Ještě abych nezapomněl, nezapomeň na oslovení daddy, jasné?" dodal a zářivě se usmál.

,,D-dobře, Daddy," šeptla jsem s brekem a neustále pozorovala lem svého trička, které budu muset každou chvíli nejspíš sundat.

Začíná to být špatné, hodně špatné. Nechci se před ním svlékat, je to ponižující, když se na mě dívá jako na svoji kořist.

,,Pane Stylesi, prosím já nechci. Budu hodná, udělám všechno, co po mě budete chtít," rozpláču se ještě více a podívám se na něj smutným pohledem. 

,,Něco jsem řekl, kurva! Sundej si to zasrané tričko, jinak si mě nepřej! Zavřu tě do sklepa a budeš tam tak dlouho, než si uvědomíš, že si jen malá kurva, která mě bude poslouchat!" vyštěkl a udeřil mě do tváře. Celá má hlava se otočila na bok. Neskutečně mě štípala pravá tvář. On mě uhodil? Vždyť tvrdil, že by mi nikdy neublížil.

___________________________

Oči muže se rozšířily, když zjistil, co právě udělal. Uvědomil si, že jí řekl velmi hnusnou věc a k tomu všemu ji ještě udeřil. Jenom se na ni díval, když si chytila pravou tvář a s bolestnou grimasou se mu podívala do jeho mechových očí. Nevěděl, co má dělat. Není zvyklý se lidem omlouvat, ale u ní cítil, že se jí potřebuje omluvit. Dříve než se o to pokusil se dívka zvedla z postele a běžela ke dveřím, které rychle otevřela. Muž nebyl dostatečně rychlý, a proto měla dívka mnohem větší náskok. Křičel její jméno, aby zastavila, ale ona běžela neznámo kam.

Běžela po schodech a on jen doufal, ať nezakopne, protože by si mohla ošklivě ublížit. Nic se jí nestalo a ona běžela dál domem s mužem v patách.

Najednou zabočila a rychle vstoupila do sklepení. Muž ví, kde má namířeno. Zastavil se a nechal ji tam jít.

Z pohledu Madison:

,,Bay?" ozvala jsem se a čekala, kde se zjeví.

,,Maddy? Co se stalo? Proč pláčeš?" ptala se, ale já neodpovídala. Stočila jsem se jí v klíně do klubíčka a dál plakala. Jen mě konějšivě hladila po zádech a snažila se mě uklidnit.

,,Co se stalo?" zeptala se znova a mě nezbylo nic jiného, než odpovědět.

,,H-Harry chtěl abych se p-před ním svlékla, a-ale já-já mu řekla, ž-že ne a on se naštval a-a řekl mi, že jsem j-jen kurva a u-udeřil mě," říkala jsem mezi vzlyky a snažila jsme se to říct, co nejvíc zřetelně, aby mi rozuměla a já to nemusela opakovat.

,,Neboj se, už tu není. Neublíží ti, slibuju. Já tě ochraním," řekla a ještě více mě obejmula. Začaly se mi zavírat oči z únavy. Hlavně nesmím usnout.

Z pohledu Bayley:

Najednou se ve dveřích místnosti ukázala postava. Vešla dovnitř a pak další čtyři. Bylo mi jasné, co se děje. Přišli se podívat na Maddy, která ležela u mě v klíně a potichu oddychovala. Holka, jak můžeš tak rychle usnout?! 

Všichni se postavili přede mě s Maddy v klíně a já věděla, že si ji plánují vzít. Vyhružně jsem se podívala do Stylesových očí.

Styles se ke mě rozešel a já obranářsky Maddy obejmula. Jeho obočí se zkřivilo a zatnul čelist. Nevystrašíš mě, převoněná nádhero. Jeho ruce se k ní přibližovaly. Stočila jsem pohled na Louise, který v rukou držel provazy. Začalo mi to být jasné, buď Maddy vydám, nebo mě zase bude mučit. Co teď?

Promiň Maddy, ale nenechám se jím mučit, kvůli tomu, že si jen vystrašená panna.
Jen jsem zvedla ruce a Harry ji uchopil do svého náručí. Ona se mu v náručí jemně ošila a stočila svou tvář k jeho hrudi. Něco nesrozumitelně zamumlala a přitulila se k němu.

Všichni začali vycházet pryč z místnosti. Teda až na Louise. To ne. Přibližoval se ke mě a pak s úšklebkem na tváři řekl:
,,Vyměnit svoji kámošku za klid od mé maličkosti je dost hnusný ne? Tohle dělají jen zlobivé holky a víš, co si zaslouží zlobivé holky?"

Jen těžce polknu.

,,Hodně bolestivý trest," zasmál se a chytil mě za vlasy. Přitáhl mě k židli a s úsměvem si ze zadní kapsy vytáhl kondom.

A kurva.

________________________________

Oprava 13.8. 2022 


Shadows Behind You // h.s.Where stories live. Discover now