XXII. Mafia Queen II.

4.1K 131 22
                                    

,,My pojedeme před váma a ochranka za váma. Doufám, že všechno proběhne podle plánu, " řekl Liam a svým pohledem sjel na mě. Děkuji Liame, přece jsem holka, která ničí vaše plány na počkání.

Netrvalo dlouho a dostali jsme se přes hluboké lesy, mosty a dálnice až do mě neznámé čtvrti Londýna. Mafiánská čtvrť. Vysoké mrakodrapy, všude noční kluby a kasína. Tuhle čtvrť můžou navštěvovat jenom lidi jako Harry. Normální lidé, jako jsem třeba já, tuto čtvrť nenavštěvujeme. Je tu příliš nebezpečno. Shromažďují se tu jen mafiáni, gambleři, vrazi a překupníci. Této části je lepší se vyhnout obloukem. Za bílého dne se tu na ulicích ozývají výstřely. V noci je to ještě horší. Pokud se tu s někým zapletete do problému, můžu vám garantovat, že po vás půjdou do té doby než budete hajat pod kytičkama.

Auto zastavilo před obrovskou budovou. Měla snad třicet pater a na její střeše byl velký neonový nápis Empire Casino. Před vstupem byl dlouhý rudý koberec. Hned u vstupu stáli dva svalnatí muži snědší pleti. Auto zastavilo před kobercem. Chtěla jsem otevřít dveře auta, ale zastavila mě Harryho ruka.

,,Nedělej žádné hlouposti, sweetheart. Celou dobu budeš u mě, nebo v doprovodu kluků. S nikým se nebav! Hlavně mě neztrapni, jinak si to ještě vypiješ," sykl na mě a probodával mě svým uhrančivým pohledem.

,,Neboj, budu hodná," šeptla jsem tiše a svůj pohled jsem sklopila ke svým botám.

,,Dobře, drahoušku,"

,,Můžeme jít," řekl najednou Zayn a vydal se ven z auta.

Dříve, než jsem stačila otevřít dveře mi je otevřel Zayn, jako správný gentleman. Harryho ruka si mě znovu přitáhla k němu. Opravdu mě tím už vytáčí, jak si mě chytne za pas a přitáhne k sobě jako svoji ovečku.

,,Pamatuješ, co jsme si říkali?" zeptal se mě před mohutnými dveřmi.

,,Ano, pamatuju," špitnu a koukám všude jinde, než na Harryho.

Cítím se velmi nekomfortně. U vchodu stálo mnoho krásných žen pokuřujících cigaretu. Snad všechny měla krásné dlouhé štíhlé nohy, dlouhé vlasy, a jejich postavy byly jako z nějakého módního časopisu.

Nějaký muž nás odvedl k našemu stolu, kde byla cedulka s rezervací. Stálo na ní Styles. 

K Harrymu pořád chodili nějací šedivějící staříci a já měla celé této v uvozovkách večeře až po krk. Tedy do té doby, než jsem si všimla menší diskotéky a tanečního parketu. Nebudu tu přece umírat nudou.

Zvedla jsem se ze židle a hned na to mě vyrušil Harryho hrubý hlas:

,,Kam jdeš?" zeptal se přísně.

,,Tamhle," ukázala jsem prstem na taneční parket a s úsměvem jsem pozorovala jeho mrzutý výraz. Asi se mu to moc nelíbilo, ale nakonec mi to povolil.

,,Zayn tě tam pohlídá. A žádný alkohol mladá dámo, protože já tě domů neponesu," ušklíbl se a znova se věnoval tomu šedivému dědouškovi, se kterým probíral nějaký finanční hlouposti. Jestli ten má miliony na účtu, tak se nedivím, že se na něj věsí ty kozaté zlatokopky. Jsou jako lenochodi. Jen nemají roztomilý kukuč...

Šla jsem tedy na parket se Zaynem v patách. Byla jsem ráda, že tu nebudu sama, protože jsem si nejistá z těch všech zazobanců. Vypadají nebezpečně.

Zrovna hrála moje oblíbená písnička a já jako na povel začala houpat boky do rytmu. Miluju tu písničku. Za Zaynovými zády jsem během asi šesti písniček vypila dvě skleničky wiskey a pár panáků vodky.

,,I got this feeling on the summer day when you were gone.
I crashed my car into the bridge. I watched, I let it burn," začala jsem dost hlasitě zpívat mezi davem lidí v mém věku.

Najednou mě chytily dvě ruce kolem ramen. Byl to Zayn. Jeho výraz vypadal, že mě každou chvíli zabije.

,,Na chvíli ti dám prostor a ty se opiješ?!" jemně mi zakřičí do obličeje.

,,I don't care, I love it! (Nezájem, miluju to)" zazpívám další část textu, kterou taky vyjadřuju svůj názor k jeho poznatku.

,,Ooo oni tu mají čokoládovou fontánu!" křiknu nadšeně a utíkám od Zayna směrem k té dokonalosti na stole.

,,Madison, řekl jsem kurva stůj!!" zařval tak, že se na něj několik lidí otočilo, ale poté si zase všímali svého. Vyděsilo mě to, a tak jsem zastavila a svůj pohled stočila k němu. Všechen ten alkohol ve mě vyvolal smutek. Z očí se mi začaly drát slzy. V Zaynových očích se zaleskl soucit. Přišel ke mě a objemul mě.

,,Promiň, to bylo hnusný," šeptl a pohladil mě po zádech.

,,Jsem unavená," přiznala jsem rozklepanýn hlasem.

,,Půjdeš si lehnout a pak pojedeme domů, dobře?" řekl a vedl mě ke schodišti směrem do vstupní haly. Přes chodbu jsme došli ke dveřím s nápisem Styles. Jak jinak. Zayn otevřel dveře nějakou kartou a nechal mě vejít jako první.

Bylo to tu překrásné. Všechno bylo lazené do černé a červené barvy. Vypadalo to velice draze, ale útulně.

Uprostřed ložnice se nacházela velká černá postel s červenými nebesy. Povlečení bylo také černé. Byla jsem tak unavená, že jsem si vylezla na postel, sundala ty strašné boty a spokojeně zalehla pod peřinu.

,,Budu v obýváku," řekl Zayn a už se vydával do vedlejší místnosti, ale zastavila jsem ho.

,,Zayne, zůstaneš tu prosím se mnou?" kuňkla jsem a psíma očkama jsem se ho snažila trochu dostat na mou stranu.

,,Víš, že mě Harry zabije, pokud nás najde ležet společně v jedné posteli..." řekl docela vystrašeně.

,,Prosím, nechci tu být sama," šeptl jsem svoji prosbu.

Zayn si vylezl na postel a posadil se do jejího čela. Zády se opřel o přední rám postele a já se k němu více posunula. Položila jsem si hlavu do jeho klína a s uklidňujícím výskáním ve vlasech jsem usnula.

,,Kurva Maliku, já tě zabiju ty hajzle!!" vzbudil mě chraplavý řev. Otevřela jsem oči a zvedla jsem se ze Zaynova klína. Ten pohled který se mi naskytl nebudu nikdy schopná zapomenout.

Ve dveřích ložnice stál Harry se slzami v očích a mířil zbraní na Zayna. Tedy teď aktuálně mířil na mě.

,,Harry..." zašeptám potichu a nejistě pozoruju jeho opuchlé oči.

_______________________________

Chtěla bych vám neskutečně moc poděkovat za 10k přečtení. Nikdy bych si nedokázala představit, že u 21. kapitoly můžu hrdě oznámit, že jsme překonali tuto hranici přečtení.
Takže moc děkuji. ❤️

Jak si myslíte, že bude Harry reagovat? Bude naštvaný, nebo pochopí, že to nic nebylo.

Oprava 14.8. 2022


Shadows Behind You // h.s.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum