VI. Christmas reindeer or Santa Claus

6.4K 171 15
                                    

Z pohledu Harryho:

Madison a Bayley máme bezpečně svázané a uspané v kufrech našich aut a vezeme je ke mě domů. Jsem rád, že ji mám konečně doma. Jeli jsme lesem a poté jsme se dostali k mému domu.

Obrovská brána se otevřela, když jsem zmáčkl knoflík na ovladači, který mám v autě. Po tom, co jsme byli všichni na vydlážděném plácku před domem jsem ovladačem bránu zase zavřel a ona se sama zamkla. Tak, a teď nemá Mady s Bay a procentní šanci utéct.

Zastavil jsem auto a vystoupil z něj. Hned jsem šel ke kufru, abych mohl Madison přenést do mého pokoje. S tím kufrem jsem to asi přehnal, ale chtěl jsem jí nějak potrestat a myslím, že je to dostačující trest, protože kdo by chtěl být dobrovolně celý rozlámaný?

Otevřel jsem kufr a uviděl moje malé koťátko spící v klubíčku. Ovanula mě překrásná vůně, která zaplnila kufr. Madison tak překrásně voní.

Chytil jsem ji pod zády a pod koleny a vytáhl ji z kufru. Jemně zakňučela a přitulila se ke mě.

Loui si vytáhl Bayley z kufru a zacházel s ní jako s hadrem. Jo, Louis už je prostě takový. Když má po ruce nějakou kurvu mlátí ji, znásilňuje, mučí a to pořád a pořád dokola než ho prostě přestane bavit a on se jí zbaví.

Zayn si vzal moje klíčky z kapsy mé bundy a otevřel nám dveře. Louis se vydal ke sklepu, ale já ho zastavil.

,,Nebude lepší je dát někde, kde nám neprochladnou?" zeptal jsem se ho, ale on jen záporně zakroutil hlavou.

,,Dej si tu kurvu kam chceš, ale do mého rozhodnutí se laskavě neser!" vyštěkl a šel dál.

,,Měly by být spolu, když se vzbudí," řekl jsem a Loui se zastavil. Asi nad tím nápadem přemýšlel.

,,Tahle kurva bude ve sklepě a ty se laskavě zařiď. Buď ji dáš taky do sklepa nebo se probudí šama šamočinká u Harouška v poštílce ve tvém láškyplném objetí s dudlíškem v pušince," šišlal jako kokot a pak se začal smát. Všichni se začali smát a mě to opravdu nasralo, a tak jsem se s Madison vydal do sklepa. Byl jsem tak zaslepený tou zlostí, až jsem zapomněl, že ta, kterou nesu do sklepa je moje malá, sladká Madison.

Otevřeli jsme dveře a upřely se na nás desítky očí. Ve sklepě mého domu totiž máme kurvy, které Liam s klukama unesli a pak je prodají za slušný peníze.

Většinou byly přivázané k jedné trubce, která tu je, nebo měly svázané nohy a ruce a poslušně seděly na místě. Světlo z chodby je trochu oslnilo, ale když viděly Liama začaly jako na povel všechny plakat. Sevřel se mi strašně moc žaludek.

Nikdy jsem tady nebyl a neviděl ty jejich utrápené výrazy. Položil jsem Maddy na zem a ještě přes ní přehodil moji bundu, aby jí tady nebyla zima. I když měla svoji bundu mohla by jí tady být zima.

Loui už odešel z místnosti, ale já tady pořád byl s Madison a jemně ji hladil ve vlasech.

,,Hej kámo, tady máš ten obojek pro Madison," hodil po mě jeden z těch kožených pásku s přeskou, která se dala odepnout jen klíčkem.

,,Mám vlastní," řekl jsem a vyndal z kapsy mé bundy růžový obojek, který měl na jedné straně jemný růžový kožíšek. Ještě měl přidělanou malou rolničku, která bude zvonit pokaždé, když moje malá holčička bude přicházet.

,,Opravdu, Harolde? Rolnička? To je snad vánoční sob nebo Santa Klaus? začal se Louis smát a k němu se přidal Liam, který se líbal s nějakou kurvou.

Najednou sebou Bayley začala škubat, protože se probudila. Místo toho, aby ji Louis začal uklidňoval, že je vše v pořádku, udeřil do tváře a ona spadla na moji Madison. Viděl jsem, jak se jí začaly jemně třást víčka.

Z pohledu Madison:

Pomalu jsem začala otevírat má tak těžká víčka a první, co jsem viděla byla úplná tma. Až po chvíli jsem zjístila, že ležím na nějaké matraci v místnosti plné uplakaných dívek a mafiánů. Z oka mi stekla slza, protože jsem si uvědomila, že tohle není jen noční můra...

Přede mnou klečel Harry a na rtech měl přilepený docela děsivý úsměv.

Proč se mi kouká na krk? To tam snad něco mám? Lehce si na něj sáhnu a ucítím nějaký pásek. Chci se zvednout, ale ten obojek vydá zvuk. Musela na něm být připevněná nějaká rolnička. Hned jsem se v pohybu zastavila, protože všechny pohledy v místnosti směřovaly na mě.

,,Jak se ti líbí tvůj obojek, babygirl?" zeptá se s úsměvem. Mě se však začala točit hlava.

Viděla jsem Harryho vyplašený pohled a pak už znova jen tmu, kterou vidím pokaždé, když zavřu oči a přenáším se do říše snů. Jen dnes se mi před očima nepromítaly věci, které se mi za ten den staly. Dnes to byla obsolutní černo černá tma.

______________________

Oprava 9.8. 2022 (ugh už mě to nebaví...)

Shadows Behind You // h.s.Where stories live. Discover now