XLIII. Last Christmas

3K 119 23
                                    

,,Lásko," zašeptal Harry a z oka mu stekla slza. Natáhl se ke mě a vtáhl si mě do svého vždy tak hřejivého objetí.

Se všemi jsem se postupně objala. Byli tak opatrní. Divím se, že Harry každého z nich nezabil. Jejich objetí byla dlouhá a plná krásných vět. Poslední zůstal Liam. Tiše stál u mé postele a vše pozoroval.

,,Mohl bych?" zeptal se a podíval se mi do očí. Uviděla jsem slzy v jeho očích. Vypadal hodně zničeně.

Jemně jsem přikývla a Liam si mě vytáhl do objetí.

,,Odpusť mi to, prosím. Já opravdu nechtěl. Ani nevíš, jak moc tě mám rád, Maddy," vzlykal Liam do mých vlasů. Byl tak nešťastný.

,,Tobě bych to vždy odpustila, ty hlupáčku," zašeptala jsem s úsměvem. 

Po chvíli objímání a utěšování jsem se od Liama odtáhla. Harry se tvářil, že chce Liama zabít. Pohled do jejich tváří ve mě vzbuzoval jisté znepokojení. Opravdu se o mě tak starají? Představují si to všechno tak růžově. Možná to bude tou vánoční náladou?

Očekávají, že to po tom všem bude dobrý? Nejspíš ano, soudě podle toho, co říkali, když jsem spala. Nevím, co mám čekat od Harryho. Už předtím se ode mě nechtěl hnout ani na krok. Někdy mi dal trochu volnosti, ale to jen v opravdu výjimečných případech. Pochybuju, že po tom, co se stalo by mě nechal něco dělat samotnou.

,,Harry," zašeptám, ,,mám šílený hlad," řeknu a usměju se na něj.

,,Velice rád bych ti něco přinesl, ale ještě přichází ta část, kdy ti musí Niall odpojit ty hadičky a blbosti z těla," odpověděl a podíval se na různé hadičky vedoucí mi do těla.

,,Nee, Harry, jen to ne. Prosím," prosila jsem jako dítě. Nesnáším jehly a různý doktorský věcičky.

A pak to zase přišlo. Řev přes celý dům a má uplakaná tvář zabořená v Harryho hrudi.

,,Zas to tak nebolelo, ne?" zeptal se Harry.

,,Ne, kámo. Bylo to tak bezbolestný, až mi z toho zalehlo ucho," řekl Niall. Chudák byl hned u mě a celou dobu jsem mu ječela u hlavy.

Toho dne večer:

,,To byl teda nudnej film," řekl Loui a lépe se posadil na gauči.

,,Co? Však byl naprosto super! " namítla jsem a s na oko uraženým výrazem jsem se podívala zpět na televizi, kde hráli závěrečné titulky filmu.

,,Co ti přijde super na tom, že si holka představuje svého vysněného kluka a myslí si, že je to opravdové?" zeptá se Louis a přesune svůj pohled na Harryho, který se mírně ušklíbne.

,,No je to dojemné. Jen vy jste banda čtyřech šutrů, kterým to nepřijde smutný," odpovím se smíchem. Všechny pohledy v místnosti se stočí na mě.

,,Prostě mi to nepřijde jako nějaký extra srdcervoucí příběh," zapojí se Liam do konverzace.

,,Jste fakt strašní," začnu se smát, když se všichni urazí.

,,Ale notak, nemyslela jsem to špatně. Přece nebudete naštvaní jen kvůli tomu, že prostě nemáte cit pro dobrý filmy," směju se na celé kolo.

,,A ty zase brečíš u každý capiny," namítne Niall.

,,No jasně," řeknu a protočím očima.

Jemně se přitulím k Harrymu a on si kolem mě ovine své vypracované paže. Prohlížím si jeho tetování a uvidím jedno nové, které jsem ještě neviděla.

Shadows Behind You // h.s.Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz