XLV. All I Want For Christmas

2.7K 117 16
                                    

Vánoce.

Svátky klidu a míru.

Svátky, které se mají trávit s rodinou, přáteli a dobrým jídlem.

Noc před vánočním ránem byla pro všechny v domě velice zvláštní. Je to už dlouho, co naposledy slavili Vánoce takhle spolu.

Před půlnocí se všichni s dárky sešli u stromu v obývacím pokoji. Tedy kromě Maddy, která je tam dala hned po svém příchodu z nákupního centra.

Harry zase málem spadl ze schodů, díky obrovské krabici s dárkem pro Maddy. Nemohl se dočkat, až uvidí její výraz pro rozbalení jeho dárku.

Jejich extra tajná a tichá akce byla slyšet až do pokoje, kde Madison tiše oddychovala. Vzbudil ji ten rámus, který se ozýval ze spodního patra.

Dívka se váhavě zvedla ze své vyhřáté postele a vydala se prozkoumat spodní patro. Jen v růžovém tílku a krátkých šortkách lemovaných krajkou. Nebyla jí zima, protože Harry na její přání trochu přitopil. Dívka se tedy vydala na svou strašidelnou cestu temným domem. Když už se nacházela na posledních schodech a uviděla kluky, klečící u stromu s horou dárků.

,,Co to děláte?" zeptala se tiše. Vyděsila je svou večerní návštěvou, proto sebou šokovaně škubli.

,,Lásko, proč nespíš? Pojď ke mě," zašeptal Harry a zvedl se od stromu. Roztáhl ruce, aby se dívka mohla schovat do jeho objetí. Když tak učiní, jemně jí políbí do jejich rozcuchaných vlasů.

,,Chceš si jít lehnout ke mě?" zeptá se Harry.

Madison jen m přikývne na souhlas a nechá se Harrym vést do jeho ložnice. Harry je pečlivě přikryl peřinou a společně usnuli.

Druhého dne ráno:

,,Veselé Vánoce, lásko," zašeptá Harry k dívce ležící vedle něj. Už byla z části vzhůru. Aspoň tak, aby dokázala vnímat jeho hlas.

,,Veselé Vánoce, Harry," odpoví Madison a přitulí se k Harryho holé hrudi. Noční procházka do obývacího pokoje je celkem unavila, proto společně odpočívali až do devíti rána.

,,Vstávejte, ospalci. Dole už čekají dárky!" zakřičí Loui zpoza dveří.

,,Už jdeme!" odpoví Harry a odhrne peřinu.

Oba dva došli do obývacího pokoje, kde už praskalo dřevo v krbu a světýlka na stromečku byla rožnutá. Rolety na oknech byly pořád zataženy.. Když Madison uviděla to šílené množství dárků pod stromkem, myslela si, že jí jen šálí zrak. Ani u mamky a Cola neměli pod stromečkem tolik krabic převázaných mašlemi.

,,Půjdeme si je rozbalit?" zeptá se Harry stojící za Maddy. Celou dobu pozoroval její reakci.

Ani neodpověděla a hned se vydala ke stromečku, kde už seděli i ostatní kluci. Posadila se k nim do tureckého sedu a popohnala Harryho, pořád stojícího kousek od nich.

Vzala do rukou první velký dárek a podala jej Liamovi. Liam jej s úsměvem přijal a položil si ho na stehna. Rozbalil balicí papír a usmál se. V balíčku se skrývala zbrusu nová černá košile značky Hugo Boss. Maddy věděla, že je to jeho oblíbená značka.

Další dárek byl pro Louiho. Maddy mu po dlouhém rozmyšlení koupila nový pásek.

Následoval dárek pro Nialla. Maddy moc dobře věděla, co mu chce koupit. Našla v obchodním centru obchod s dárkovými vouchery. Koupila Niallovi voucher na jídlo v jeho oblíbené restauraci Nando's.

,,Rozhodně jdeš se mnou," řekl Niall Mady. Niall nabízí dělení se o jídlo? Co se tomu irském skřítkovi stalo?

Co se týkalo dárku pro Harryho, Maddy nevěděla co koupit. Chtěla mu koupit něco pěkného, co mu jí bude připomínat. Na druhou stranu by chtěla aby zapomněl, protože si přeje být zase volná.

Shadows Behind You // h.s.Where stories live. Discover now