XVI. What a time?

4.9K 140 19
                                    

,,Víte, znamenáte pro mě v poslední době hodně. U nás doma to bylo fajn, jenže s váma se cítím jako bych začala opravdu žít. Někdy je to s váma těžké. Mám z vás někdy strach, protože jste mafiáni a já jsem jen obyčejná holka z Londýna," zasměju se a stydlivě raději koukám na zem.

Ruce se mi klepou v klíně a mám pocit, jako bych snad měla každou chvíli puknout nervozitou. 

,,Princezno moje," zašeptal Harry a na tváři se mu rozlil široký úsměv, ,,jsem rád, že to tak cítíš," dodal a pohladil mě po zádech.

,,Co by si řekla na návštěvu našeho bazénu, hm?" zeptal se Loui a tím přerušil to trapné ticho v místnosti.

,,To by bylo super, ale nemám tady žádné plavky," zašeptám a smutně se na ně podívám.

,,Harry ti byl koupit oblečení. Všechny ženský v tom oddělení se na něj dívaly jako na idiota. Neustále se mě vyptával, jestli ti to bude slušet," vyprávěl a pak s uchechtnutím dodal, ,,u tvých plavek přemýšlel, jak velký máš prsa," Harry v tu chvíli vypadal, že ho chce zavraždit pohledem.

,,Běž se podívat do svého pokoje, dobře? Obleč si ty plavky a za deset minut ať jsi tady dole, jinak půjdeš do toho bazénu klidně nahá," řekl Hazza a lišácky se na mě ušklíbl.

Zvedla jsem se z Harryho klína a poslušně šla do svého pokoje. Po schodech jsem došla až do druhého patra a po dlouhé chodbě jsem se dostala ke dveřím svého nynějšího pokoje. Otevřela jsem je a na posteli ležela kupa tašek z mnoha obchodů, kde tedy většinou nechodím. 

Přišla jsem blíže a obdivovala všechno to oblečení, které jsem od Harryho dostala. Do rukou jsem vzala jednu z nejmenších taštiček s nápisem Calcedonia. Vytáhla jsem z ní červené jednodílné plavky s bílými puntíky. Určitě musely být příšerně drahé, jak znám Harryho. 

Jsou opravdu krásné a já už nebyla schopná čekat ani minutu a hned jsem se do nich oblékla. Došla jsem k zrcadlu a podívala se, jak v nich vypadám. Podle mě, to není špatný, ale mám strach, že je to možná až moc vyzývavé, ale od Harryho nemůžu čekat nic lepšího. I když jsem dost ráda, že mi nekoupil dolní část ve střihu tanga a horní díl co by více odkrýval, než zakrýval.

Po dlouhé temné chodbě s velkými obrazy Harryho a jeho kumpánů, visících na tmavých stěnách, jsem se vydala do přízemí. Harry a ostatní kluci už seděli na sedačkách a čekali na mě. Po schodech jsem se vydala dolů, přičemž mě jejich oči zase tak dravě a nepříjemně pozorovaly. Šla jsem raději s hlavou sklopenou dolů, než abych se jim dívala do očí. Tiše jsem došla k Harrymu a zvedla hlavu, abych mu viděla do očí. Jeho zkoumavé oči mě pozorovaly a ani na sekundu ze mě nespustil zrak.

,,Sluší ti to, sweetheart," řekl a mile se usmál, přičemž si jemně poklepal na klín. V té chvíli mi po zádech přejela docela nepříjemná studená kapička potu. Pomalu jsem se tedy posadila do jeho klína a nervózně očekávala, co přijde dál.

,,Fajn bando, jdeme ven," pronesl Liam do ticha a všichni se začali pomalu zvedat z gaučů. Už jsem se chtěla zvednout i já, ale Harryho ruce mě rychle zastavily. Se strachem jsem k němu otočila hlavu a zahleděla se mu do očí. Jemně se ušklíbnul, jak už je jeho zvykem, a zašeptal mi do ucha:

,,Ne ne ne, tebe si nesu já, koťátko," řekl a vzápětí se jeho ruce ocitly na mém těle a jako pírko mě zvednul do vzduchu.

Všichni kluci nás zvídavě pozorovali, což mi bylo více, než nepříjemné. Moje líčka nabrala třešňově červený odstín, a tak jsem raději svůj pohled stočila na Harryho hrudník a prohlížela si jeho tetování. Samozřejmě si toho Harry všimnul a dal mi malý polibek do vlasů, aby mě uklidnil. Se mnou v náručí se vydal k terasovým dveřím, které otevřel nohou, protože už byly odemknuté.

,,Teď se drž, sweetheart!" vykřikl a já neměla téměř žádnou možnost, něco udělat. Rozběhl se a mě bylo jasné, co plánuje udělat. Urychleně jsem přesunula svoji ruku z jeho ramene a zacpala si nos a zavřela oči. Nesnáším, když mám tu chlórovanou vodu v nose, natožpak v očích. 

Všichni běželi k bazénu a najednou jsme se ocitli asi dva metry od jeho okraje. Začala jsem křičet jako divá a v ten moment přišla chvíle, když jsem ucítila, že jsme se potopili pod hladinu vody. Bazén byl dost hluboký, což jsem nečekala, a proto se moje tělo potopilo více hluboko, než jsem očekávala. Zabrala jsem rukama a nohama směrem nahoru, a tím se dostala na vzduch, kde jsem se konečně mohla nadechnout. Všichni mě zase pozorovali a já měla chuť je v tom bazénu utopit.

,,Nekoukejte tak na mě!" na oko naštvaně jsem zakřičela a všichni se začali smát. Jeden ale chyběl. Kde je Louis?

Najednou mě něco popadlo za nohy a stáhlo dolů pod hladinu. Naštěstí jsem zadržela dech, ale v závalu strachu jsem otevřela oči a uviděla Louiho obličej u toho mého. Dal mi pusu na nos a pak mě chytil kolem pasu a společně jsme se vynořili. Nechápu, co se teď právě stalo, ale raději dělám, že nic a od Louiho trochu odpluji, přičemž do někoho narážím - Harry.

Jeho oči mě propalovaly a já měla strach, co přijde dál.

,,Nezlob koťátko," zašeptal blízko mého ucha. Dřív než jsem stačila cokoliv udělat mě chytil za zadek a vysadil si mě na sebe. Poslušně jsem obmotala nohy kolem jeho pasu a nevinně pozorovala jeho tvář.

,,Budeme si hrát?" zasmál se Harry a zmáčknul mi jemně zadek, který neustále držel ve svých dlaních.

Nevěděla jsem co říct. Vždy jsem se hodně styděla a jako panna jsem měla dost strach.

,,Copak?" zeptal se a já ucítila jeho chloubu u mě v klíně, přičemž jsem pod tímto pocitem jemně zakňučela.

,,To mi stačí jako odpověď," olízl si vrchní ret a jemně mě políbil. Čekal jestli budu chtít spolupracovat. Až jsem pohnula svými rty oproti těm jeho, začal mě líbat. Bylo to procítěné a jemné. 

Nic jiného než krátké líbání. Krásné líbání. Jeho rty se odtrhly od těch mých a já spokojeně koukala, co plánuje dál dělat.

,,Zbytek večer, koťátko," uchechtl se a plaval směrem ke klukům, kteří zrovna měli nějakou žhavou debatu. Nechal mě celou zmatenou s plno otázkami v hlavě.

__________________________

Oprava 13.8. 2022 (Dala jsem si menší pauzičku, abych nabrala trochu energie. Oprava některých kapitol je opravdu vyčerpávající...) 

Shadows Behind You // h.s.Kde žijí příběhy. Začni objevovat