XV. Family?

5.2K 140 64
                                    

,,Zlato, chtěla by si ještě trochu džusu?" zeptá se Harry, sedící naproti mě u velkého kuchyňského stolu. Přikývnu na souhlas a Harry se hned zvedne ze židle a dolije mi celou skleničku mého oblíbeného pomerančového džusu.

,,Harry," oslovím ho, ,,mohli by jsme jít někdy ven? Víš, za tu dobu, co jsem byla neustále ve svém pokoji, jsem stačila přečíst všechny knížky, které si tam dal a..." nestačím doříct svoji myšlenku a Harry mi do toho skočí.

,,Jistě, ale mám pro tebe jednu velkou novinku, sweetheart,"

,,Jakou?" zeptám se a napiju se mého džusu.

,,S Louisem a klukama jsme se bavili ohledně vaší školní docházky a napadlo nás, jestli by jste spolu s Bay nechtěly zase chodit do školy. Stejně se tady doma jen nudíte a určitě by vám trocha společného času se spolužáky prospěla," řekl a zářivě se na mě usmál.

,,Ano, to by bylo naprosto super. Moc mi to chybí, ale jak mám třídní vysvětlit, že jsem tam už skoro více jak dva měsíce nebyla? Ona mě zabije," stěžuji si mu s úsměvem na tváři.

,,Ah sweetheart, někdo by se ti pokusil zkřivit vlásek na hlavě a já bych jí zkřivil páteř,"

Nad jeho připomínkou jsem se jen pousmála a dále dojídala svoji snídani. Do kuchyně dorazili i kluci, jen Bay chyběla. Vlastně jako vždy.

,,Dobré ráno, sluníčko," pozdravil mě Liam.

,,Dobré ráno," pozdravila jsem Liama a ostatní kluky.

Jako obvykle Loui vypadal jako zombie. Jeho modré oči si mě prohlížely a potom svůj pohled upřel na vynikající snídani uprostřed stolu. Niall jako vždy první koukal na tácy s obloženými chleby, džbánky s džusy a konývky s čajem a kávou. Úplně uprostřed byla miska s bílým jogurtem a vlevo od misky se nacházela krabice polotučného mléka a krabice dvou druhů mysli. Vlastně se divím, že snad vůbec nepřibírám, protože Harry do mě pořád cpe nějaké jídlo.

,,Harry?" zeptám se opatrně a čekám na odpověď.

,,Ano, zlatíčko?" odpoví okamžitě a upře na mě své zelené oči.

,,Víš, nemám tady snad nic do školy. Všechny moje učebnice a batoh mám u mě do... ehm u Cola," opravila jsem se. Pořád to u Cola a mamky beru za domov. Už jednou jsem v Harryho přítomnosti řekla, že tam je můj domov a jeho oči ztemněly tak moc, až jsem měla strach, že mě zamkne do sklepa a pustí mě až bych to odvolala.

,,Neboj s Louim něco vymyslíme. Dnes ale plánujeme jet nakoupit," řekl radostně a podíval se s úsměvem na Louise.

,,Mohla bych jet prosím s vámi? Já bych byla hodná, neutekla bych ti, byla bych pořád u tebe a vždy by si mě měl na očích. Prosím Daddy," prosila jsem, protože každým dnem, který trávím zavřená v tomto domě mi připadá, že jsem tu jako princezna ve věži, která čeká na svého prince.

,,Koťátko, nevím jestli je to dobrý nápad," odpoví Harry a prohrábne si svoji majestátní hřívu.

,,Ale do školy jít můžu a s vámi do obchodu ne," připomenu mu trochu drze tuto skutečnost a on se na mě s úsměvem zamračí.

,,Jsi strašná Madison," začne se Zayn smát z plna hrdla, ,,dokázala si přemluvit našeho šéfa. Nechceš mi třeba i domluvit tak hmm měsíc volna?" dodal se smíchem Zayn a všichni za stolem jsme se začali smát. Jako vždy se Niall sedící vedle mě smál na celé kolo, Loui se smál jako zlatíčko, Liam se smál snad jako jediný potichu, Zayn se smál tak, až mu chudáčkovi tekly slzy a jediný Daddy seděl jako kakabus v čele stolu a všechny nás propaloval pohledem.

Vlastně už pro mě něco znamenají. Za celou tu dobu se s klukama smějeme a já si ani moc nemůžu stěžovat. Jsou to možná ti největší mafiáni v Británii a možná i v celé Evropě, ale jsou opravdu hodní a se smyslem pro humor. Když se navlečou do neprůstřelných vest, tak z nich má člověk opravdu respekt, ale pro mě jsou pořád mojí druhou rodinou. Taky se divím, že to říkám, ale moje pravá rodina je pryč a kluci si mě chrání jako oko v hlavě. 

Někdy jsem přemýšlela nad tím, že mě Harry a Loui vezmou do svojí mafie. Nebylo by to špatné. Sebeobranu a střílet umím a podle Zayna jsem prý ďáblík s tváří anděla a já s tím naprosto souhlasím.

,,Dobře panstvo a moje princezno, zklidněte hormon a rozhodneme se po snídani dobře?" pokáral nás Harry a neustále z nás nespouštěl zrak.

Ani jeden z nás nechtěl být ten první, kdo vybuchne smíchy. Všichni jsme se drželi až do té doby než to nevydržel Niall a všechno to začalo od znova. Harry se najednou zvedl a došel ke mě. Odsunul si mě i s židlí od stolu a vzal si mě do náručí a nesl mě ke gauči.

,,Kdo mi pomůže tu malou potvůrku zlechtat? "zeptal se rošťácky a všichni kluci se zvedli od stolu a běželi za námi na gauč. Okamžitě jsem začala ječet a pokoušela jsem se mu uniknout z jeho sevření. Moc se mi to ale nedařilo.

,,Držím jí ručky," zasmál se Liam

,,Já nohy," přidal se Niall.

,,Přidávám se k lechtání," řekl rošťácky Loui a postavil se k Harrymu.

,,Já to budu točit jako porno," začal se smát Zayn a já se jako všichni přidala.

,,Žádný gangbang. Je to jenom moje princezna," odpověděl Harry a jako na povel mě kluci chytili.

Lechtali mě a já se smála a snažila se dostat z jejich sevření. Zayn nás kameroval a mě se ptal, jak se cítím, přičemž mě kluci začali ještě více lechtat, takže místo mého názoru jsem se neustále smála a myslela, že se asi každou chvíli počůrám.

,,Dobře, dobře, stop. Tak Maddy, řekni nám, jsme tvoje rodina? Bereš nás jako svoji rodinu a miluješ nás nade vše? Rozmysli si svoji odpověď beruško, jinak si tě zlechtám sám," řekl Loui a všichni mě přestali lechtat a Niall a Liam mi pustili mé končetiny.
Loui a Harry si mě položili do klína. Lépe řečeno u Louiho jsem měla položené jen nohy a Loui na nich měl položené ruce a hladil mě.

Všechny pohledy byly upřeny na mě a já začínala mít strach z odpovědi. Mám jim říct pravdu? Nebo dělat, že mi na nich nezáleží? Proč je to tak složité?

Přemýšlím a najednou ucítím něčí ruce na mých tvářích, což mě vyruší z přemýšlení. Harryho dlaně mi hladily tváře. Jeho malinové rty se přiblížily a já v tu chvíli naprosto zamrzla. Ani maličko mi nevadilo, že tam byli kluci. Jeho rty se spojily s těmi mými, které se jemně klepaly. Dával mi jemné polibky na mé nadýchané rty, připomínající letní obláčky na obloze. Najednou se však jeho rty odlepily a on promluvil.

,,Tak co, zlato?" zeptal se a v místnosti panovalo hrobové ticho.

,,Víte, znamenáte pro mě ve skutečnosti..."

______________________________

Taak a tohle je zatím konec kapitoly. Mějte se hezky a brzy přijdu s další kapitolou.

Oprava 10.8. 2022 (Tak dneska poslední :D )

Shadows Behind You // h.s.Where stories live. Discover now