XXXII. Before You Go

3.6K 136 23
                                    

Z Niallova pohledu:

,,Je to moc strašný?" zeptala se Madison a podívala se na kluky. Byli ticho. Od chvíle, co viděli obrovské modřiny a rány na jejím těle jen tiše pozorovali, jak jí ošetřuji.

Harry se ještě nikdy tak moc neovládal, že by udělal něco takového. Byla tady jen jedna dívka. Myslím, že se jmenovala Rebecca. Tu ubil k smrti jen proto, že mu odmlouvala a vrazila mu facku. Dobře si pamatuju, jak jsem se ji snažil ještě zachránit. Marně. Rebecca už má svoje místo v lese.

Všechny ty vzpomínky na ni se mi vrátily, když jsem uviděl Madison ležet na zemi. Naštěstí jsme Harrymu zabránili udělat to nejhorší. Sám by toho pak litoval. Když si nebere prášky, jeho chování je ovlivněno city, které jsou tak stokrát silnější, než normálně. Stačí mu málo a vytočí ho to do naprosté nepříčetnosti. Až si uvědomí, co má teď na svědomí bude to nebezpečno.

,,Ta rána tady na břichu potřebuje zašít, zlato. Už ti někdy něco šili, nebo tak?" zeptal jsem se pro jistotu, jestli mám použít analgetika. Je to jen ranka na nanejvýš šest stehy, ale přece jen teď prožila šok a vše vnímá trochu jinak.

,,Ne. Bolí to?" zeptala se tiše a pozorovala jak si vytahuju šití a nové gumové rukavice.

,,Jediné, co trošku bolí, bude ta injekce. Dám ti trochu analgetik, aby tě to nebolelo, když je to pro tebe nové," odpověděl jsem jí mile.

Liam u ní pořád stál a držel ji za ruku. Nelíbil se mi ten fakt, že zrovna Payno jede po Madison. Je hodný, to ano, ale mohl by mít na Madison trochu špatný vliv. Liam je tak trošku jiný, co se týče těch věcí, co dělala s Harrym.

,,Potřebuju, aby jste mi pomohli ji dostat na bok," řekl jsem a kluci hned přišli blíže. Nikdy jsem je neviděl tak starostlivé.

,,Pochybuju, že by si chtěla spát u Harryho. Takže si vyber, u koho stavíš dnešní den a noc," řekl Loui a usmál se na ni.

,,My tady zůstaneme?" zeptala se dost vystrašeně a zároveň šokovaně.

,,Zatím ano, pak půjdeme do bezpečí. Harry je teď zavřený v pokoji pro hosty. Tam si vybije svoji zlost a nikomu už neublíží," dodal Louis.

,,Teď potřebuju, aby jste ji jen podpírali. Na tom druhém boku má plno modřin. Ať tě to zbytečně nebolí, zlatíčko," řekl jsem a pokračoval v přípravě věcí, které budu potřebovat k této malé operaci.

Liam se Zaynem ji podepírali tak, aby neležela na břiše a Loui ji jemně hladil ve vlasech. Vypadala, že se aspoň trochu uklidnila. To bylo dobře i pro operaci i pro ni samotnou.

,,Teď ti píchnu tu injekci blízko té rány. Ucítíš malinké píchnutí a pak nepříjemný tlak. Budeš mít možná chvíli pocit, jako by ti to místo opuchávalo, ale nemusíš mít strach. Je to naprosto normální. Může to i jemně brnět nebo štípat,"

,,Dobře," řekla stroze a položila si hlavu na lehátko.

,,Kluci tě pro jistotu budou držet. Kdyby si třeba škubla, abych ti neublížil," dodal jsem a kluci se jí snažili chytit tak, aby jí to nebolelo. Moc jim to nešlo.

,,To je dobrý. Já to zvládnu," usmála se na mě. Byla rozkošná.

Kluci ji pustili a já šel na to. Liam a Zayn ji každý starostlivě drželi za jednu ruku a Loui pořád hladil její tváře a vlasy...

_______________________________

Utáhl jsem poslední steh a nůžkami jsem ustřihl zbytek nitě. Za celou operaci se ani nehnula. Místy se na mě podívala, když jsem se trochu více dotkl její kůže na břichu. Ještě jsem přešel ke stolku, kde jsem měl všechno náčiní a do rukou jsem vzal lahvičku s dezinfekcí a náplast s polštářkem, kdyby jí ještě tekla krev.

Nastříkal jsem jí dezinfekci na ránu a zalepil ji náplastí.

,,Hotovo. Byla jsi hodná holka," oznámil jsem.

,,Teď by si měla hodně odpočívat. Nejlépe pořád lež. Budeme s tebou v pokoji, takže kdyby si cokoliv potřebovala, tak ti pomůžeme," řekl Niall a pohladit ji po vlasech. Všichni věděli, že to má ráda.

,,Takže kde bude teď tvé království?" zeptal se se smíchem Zayn.

Z pohledu Madison:

,,Mohla bych být prosím u Zayna?" zeptám se tiše a Liam jen přikývne. Vypadal možná trochu zklamaně, ale u Zayna jsem si jistá, že budu v bezpečí.

Liam mě položil na postel a zakryl mě Zaynovou peřinou. Byla měkoučká, takže se mi v ní skvělé leželo. Všichni tady kolem mě stáli a zkoumali, zda je vše v pořádku.

Najednou se ozvaly rány a tlumený hlas.

,,Pusťte mě! Jsem váš šéf, nařizuju vám to!" slyšela jsem Harryho hlas.

Aniž bych si to uvědomila, začala jsem se strachy klepat a z očí mi začaly téct pramínky slz.

,,Shhh, koťátko, klid," šeptal Liam do jejich vlasů. Celou ji měl ve svém objetí. Vzlykala a klepala se strachy.

Z Liamova pohledu:

,,Fajn, jdeme za ním," řekl Loui naštvaným tónem. Loui byl další, kterým k Mady něco cítil. Následovali jsme Louiho z místnosti až ke dveřím pokoje pro hosty

,,Za chvíli jsem zpět, lásko," oznámil jsem Madison a políbil ji na čelo.

Následovali jsme Louiho až ke dveřím pokoje pro hosty. Odemkl je a vstoupili jsme s ním dovnitř. Vypadalo to tu jako po výbuchu bomby.

,,Kde je Maddy?" zeptal se. Neuvědomoval si, co předtím dělal. Byl v tu chvíli naprosto mimo.

,,Ty si nepamatuješ, jak si ji málem zabil?!" vyštěkl Zayn.

,,Jak jako zabil? Kde je? Co jí je?" zněl zoufale. Oči se mu leskly.

,,To se už nedozvíš, protože jedem pryč," řekl Louis rázně a díval se na něj s vražedným výrazem.

,,Je moje! Nikdo z vás na ni nemá právo ani sáhnout! Kurva, kde je!?" začal ještě více řvát a rvát se s námi. Chtěl jít pro ni. Začal se bránit, aby se dostal ke dveřím. Vypadalo to, že ho máme, ale on nám proklouzl mezi prsty. Běžel chodbou až uviděl jediné otevřené dveře. Zaynův pokoj.

Běželi jsme za ním, co nejrychleji jsme mohli.

Z pohledu Madison:

,,Ahoj, sweetheart. Copak ti je?" ozval se Harry od dveří.

Ležela jsem jako v transu. Brečela jsem a klepala se.

Přibližoval se blíže k posteli. Chtěl vztáhnout jeho ruku k mé tváři s fialovou modřinou...

____________________________________

Chtěla bych vám neskutečně moc poděkovat za překonání hranice 20k přečtení 🥰🥰

Děkuji za všechny přečtení, hvězdičky a komentáře ❤️

Máte nějaké otázky - > pište do komentářů

Líbí se vám kapitola - > hoďte tam tu hvězdičku.

Dávejte mi na sebe pozor. ❤️


Oprava 14.8. 2022

Shadows Behind You // h.s.Where stories live. Discover now