XL/II. No Time To Die

3.1K 113 14
                                    

Z Harryho pohledu:

,,Nialle, bude v pořádku?" zašeptám zničeně.

,,Bude, neboj se," odpověděl Niall a odešel z mého pokoje. Nechal jsem si tu Maddy převést.

Ten den, co se stal ten ohavný incident jsme Maddy museli převést do nemocnice. Řídil jsem jako idiot. Málem jsem to vpálil do sloupu, ale nijak mě to nevyvádělo z míry. Ještě toho dne měla operaci a za necelé dva týdny mi ji pustili domů. 

Jediný problém byl, že je v umělém spánku. Musel jsem podplatit doktory, aby mi domů přivezli všechny ty přístroje, které moje princezna potřebuje. Už více jak dva týdny spí a já jsem z toho neskutečně na dně. Ještě nikdy jsem se necítil tak zle jako právě teď. Zayna jsem nechal zavřít do sklepa a plánuju mu to dát sežrat a to pořádně. Zemře pomalou a krutou smrtí.

Mám neskutečný strach, že se mi Maddy už nevzbudí. Doktoři říkali, že ztratila opravdu hodně krve. Všichni jsme se proto rozhodli, že budeme darovat krev. Můj vzorek má stejnou krevní skupinu jako má ona, a proto jsem se rozhodl, že pro ni daruji svou krev. Teď už je část mě v ní.

Doktoři tvrdí, že probuzení je prý jen na ní. Až její tělo uzná, že se chce vzbudit, prostě se vzbudí. Mám strach, že se nebude chtít vzbudit. Po tom všem se jí jistě nechce vrátit zpět za mnou a pokud ano, tak kdy to bude? Za týden? Za měsíc? Nebo snad za rok? Nejsem schopný bez ní vydržet ani den.

Loui teď vzal celou mafii na jeho hlavu. Jsem mu za to neskutečně vděčný. Bez něj bych se s mafií mohl rozloučit.

Cítím se tak na dně. Kolikrát jsem už sáhl po flašce whisky a vypil její obsah. V noci zamhouřím oko maximálně pár hodin. Celé dny a noci trávím s mým koťátkem. Není možné, aby tady byla sama. Doktoři mi řekli, že prý mě slyší, a proto se s ní snažím mluvit co nejvíce to jde. 

Kluci za námi také chodí, ale jen někdy, většinou nemají moc času. Liamovi jsem aspoň trochu odpustil. Ne úplně, ale aspoň trochu. Měl jsem chuť ho zabít při první návštěvě Maddy. Myslel jsem, že ho uškrtím, ale kluci mě naštěstí zastavili.

Všichni čtyři jsme u ní plakali. Chyběla nám tak neskutečně moc. Ještě nikdy jsem neviděl Louiho a Nialla plakat. Byli tak stejně zničení jako já. Všichni ji máme rádi.

,,Víš, že za tři měsíce budou Vánoce, lásko? Už se nemůžeme dočkat. S klukama vždy kupujeme velký smrk do haly a ozdobíme ho světýlkama a baňkama. Tento rok jsme chtěli nechat vybrat tebe barvu ozdob, ale asi mi ji neřekneš, co? Určitě by si souhlasila se zlatou," řekl jsem a utřel jsem si slzy.

,,Liam říkal, že ho to moc mrzí. Dokonce se mu snažím odpustit, ale znáš mě. Jsem debil," zasmál jsem se svému vtípku, ,,na druhou stranu bych mu taky nemusel odpustit, ale dělám to kvůli tobě, lásko. Určitě by si mě začala kárat za to, že jsem na něj moc zlý,"

,,Jinak doma asi není nic nového. Tedy kromě nábytku v obýváku. Asi nebudeš nadšená tím, co ti řeknu, ale podařilo se nám roztřískat konferenční stůl, ale přísahám, že jsem v tom nevině. Můžou za to Loui s Liamem. Hádali si kvůli tomu, co se stalo. Oba dva jsou naštěstí v pořádku," zasmál jsem se a hladil jí po její teplé ruce.

,,Můžeme dál?" ozval se Loui ode dveří. Stáli za ním ostatní kluci a čekali, co řeknu.

,,Jo, pojďte. Zrovna si povídáme," řekl jsem.

,,Ahoj, Maddy," řekl Loui a pohladil jí po hlavě. Přisunul si židli k mé posteli a čekal na pozdravy ostatních.

,,Ahoj, Růženko ve věži spící," zasmál se Niall.

,,A-ahoj, zlatíčko," zašeptal Liam a rozplakal se. Přehlížel jsem fakt, že jí nazval zlatíčkem a utišoval jsem ho.

,,Ani nevíš, jak nám chybíš. Přísahám bohu, že to co vaří Loui se nedá jíst. Payno se taky snaží vařit a nečekaně je to docela chutný, ale tvoje jídla jsou stejně nejlepší. Abych nezapomněl, tak jsme díky Paynovi málem vyhořeli. Tady Liam se rozhodl, že bude flambovat a tím zapl bezpečnostní alarm," smál se Niall

,,Náhodou to nebylo tak špatný, ale měl jsem dost strach o svoje vlasy," přiznal Liam. Všichni jsme se začali smát.

,,Mohla by ses vzbudil, Maddy a Stylesovi jednu vrazit. Bez tebe tu pořád brečí a pije. Pokud to neuděláš ty, tak já rozhodně ano. Jinak se tu asi nic nezměnilo, tedy kromě Zayna, který je zavřený ve sklepě. Plánujeme se mu pomstít," řekl Loui s úšklebkem na tváři a setřel si slzu z tváře.

,,Miluju tě," zašeptal jsem a políbil ji na čelo. Rozplakal jsem se na plné kolo, ale překvapilo mě, co se stalo. Její ruka jemně stiskla tu mou. Jakoby cítila, že potřebuju její pomoc.

________________________________

Tak co říkáte na nový díl? Musím říct, že za mě byl zatím ten nejhorší díl, který jsem kdy napsala.

Děkuji za všechny přečtení, hvězdičky a komentáře ❤️

Máte nějaké otázky - > pište do komentářů

Líbí se vám kapitola - > hoďte tam tu hvězdičku.⭐

Dávejte mi na sebe pozor. ❤️


Oprava 15.8. 2022(U původního dílu jsem tvrdila, že je to jeden z horších dílů. Po přepisu bych řekla, že teď asi o něco lepší) 

Shadows Behind You // h.s.Where stories live. Discover now