XXIII. Kiss

4.3K 124 24
                                    

,,Co to tu kurva děláte?! Jednou ti dám Madison na starosti a ty s ní spíš v jedné posteli?! Varuju tě, jestli něco bylo..." křičel jako smyslu zbavený a očima přeblikával mezi mnou a Zaynem.

,,Ne, nic nebylo Harry. Madison byla jen unavená, tak usnula," skočil mu do toho Zayn.

,,Usnula říkáš? Tak proč tedy spala ve tvém klíně, hm? Máš k tomu nějaké vysvětlení?!" vyštěkl a praštil rukou do stěny. Mám šílený strach z toho, jak to bude pokračovat.

,,Chtěla, abych tu byl s ní, protože měla strach," řekl Zayn a podíval se na mě. Jeho výraz se trochu změkčil když viděl, že brečím a sedím v klubíčku. 

,,Oh, jistě," zamrmlal si tiše pod nosem a začal přecházet ke mě. Z mých úst unikl vzlyk. Harry se zastavil kousíček ode mě a kleknul si, aby se mi mohl koukat do očí.

,,Sweetheart, neplakej. Daddy je tady," šeptal a jemně si mě přisunul do svého objetí. Cítila jsem, že má o mě strach. Proto ty slzy. Strachoval se, že jsem ho opustila.

,,Pojedeme domů, lásko?" zeptal se mě do ucha a já jen přikývla na souhlas.

,,Ještě abych nezapomněl, táhne z tebe alkohol, lásko. Doma půjdeš do naší ložnice, tam si sedneš na ten chlupatý koberec před postelí a počkáš na mě. Odstrojím si tě sám," řekl tak, abych to slyšela jen já a políbil mě na nos.

,,Dobře, Daddy," fňukla jsem a položila si svou hlavu na jeho hruď.

Cesta autem byla velice vyčerpávající. Harry řídil a já seděla vedle něj. Pořád mi sahal na stehno a zajížděl rukou výš a výš. Bylo to nepříjemné.

Zastavili jsme na červené. Harryho ruka stoupla hodně vysoko a začal dělat jemné kroužky na mém středu. Místy jsem zakňučela, nebo vzdychla.

Na semaforu blikla zelená a Harry se rozjel a dal svoji ruku pryč.

Z Harryho pohledu:

,,Daddy, prosím," zakňučela na vedlejších sedadle. Byla tak rozkošná, když nevěděla jak mě má zastavit.

,,Copak by moje malá babygirl chtěla?" zeptal jsem se šibalsky a svoji ruku jsem přesunul ještě výš.

,,Aby si přestal prosím," kňukla a dívala se všude jinde, než na mě.

,,Dobře, ale doma tě čeká trest. Tomu se už nevyhneš," řekl jsem přísně a díval jsem se na cestu.

Když jsem viděl, jak Madison leží v Zaynově klíně, zmocnila se ve mě zlost a možná taky lítost. Vždy jsem chtěl, abych mohl takhle s Maddy ležet v mé posteli a dávat ji malé polibky do vlasů. Překrásně by se na mě usmívala a všechno by bylo dokonalé. Teď mi to všechno bude ničit ten debilní trest. Pokud ji potrestám, tak jí naučím se správně chovat, ale zase na mě bude naštvaná. Pokud ji nepotrestám, tak ke mě ztratí respekt, ale bude mě mít ráda jako doposud. 

A teď jakou možnost vybrat?

,,Zlatíčko, až přijdeš domů, tak se běž převléct do něčeho pohodlného a přijď ke mě do pokoje," řekl jsem a dále sledoval silnici.

,,Daddy, ale předtím si říkal..." nestačila doříct, to co měla na mysli.

,,Žádné ale. Platí to, co jsem teď řekl," odpověděl jsem jí s menším zavrčením.

______________________________

,,Víš, co jsme si řekli, že?" optal jsem se jí radši ještě jednou.

Shadows Behind You // h.s.Where stories live. Discover now