XXXVIII. Fuego

3.1K 124 32
                                    

„Zayne, to už je trochu moc, ne?" zeptá se nevěřícně Liam a očima se přemístí z Madison v jeho objetí na Zayna stojícího za ním.

,,Ale notak, Payno, jedeme v tom přece spolu," zasměje se a přijde k nim blíže.

,,Zee," zašeptá Madison a dále pláče.

,,Copak, princezno. Pojď ke mě," usměje se na ní a otevře své náručí.

Liam ji pustí a Zayn si ji ihned vtáhne do objetí. 

,,Zayne, prosím. Proč to děláš?" pláče hystericky Madison.

,,Li, prosím zastav to," pláče Madison a snaží se dostat zpět k Liamovi. Přišel jí méně děsivý, než Zayn. Přezdívka Li pro Liama mu vytvoří malinký úsměv na tváři.

,,Fajn konec show, jdeme," oznímil Zayn.

„Varuju tě! Jestli tohle uděláš, tak hned jak se mi naskytne možnost ti prostřelím hlavu, Maliku. Pokud máš se mnou problém, tak si to se mnou vyřiď jako chlap. To, že budeš ubližovat Maddy nic nevyřeší. Nevím, o co ti jde, ale už toho mám plné zuby! Ubliž mě. Ne jí, protože ona si to nezaslouží. Nezaslouží si takové zacházení!" zakřičí Harry a zvedne se z matrace.

,,Ale notak, Stylesi, tobě opravdu nedochází, že jsem přešel k Foxovi? Nemám zapotřebí ubližovat tady princezně. Právě naopak bych ti ji vrátil, ale to víš peníze jsou peníze. Některé věci prostě přinášejí oběti," odpoví Zayn, „rád bych ti tady princeznu dal nazpět, ale výměnou za ní mi přibude na účtu padesát tisíc liber. Taková nabídka se neodmítá," dodá s úsměvem a pohladí Madison po hlavě.

,,A ty Liame?" zašeptá Harry. Všechny ty informace ho právě totálně srazily na kolena.

,,J-já jsem tu vždy byl s tebou, Harry. Jenže...jenže ty peníze potřebuji pro matku. Je to s ní teď dost špatný a já nemám peníze pro její léčbu," odpoví a utře si slzy, které mu tekly z očí.

,,Nechci ti ublížit, Maddy, jen nemám na to, abych ji zachránil," rozplakal se a přišel blíže k Zaynovi.

,,Nebuď slabej, Payno. Odveď ji do auta, hned!" zakřičel Zayn a žduchl do Maddy, která málem spadla na zem. Liam ji chytil k sobě do objetí.

,,Prosím, už dost!" vykřikla Madison a začala se vzpírat z Liamova sevření.

V místnosti se ozvalo odjištění zbraní. Pohledy se stočily na Louiho a Nialla. Oba drželi zbraně a mířili na Zayna a Liama. Atmosféra v místnosti by se dala přirovnat k tichu před bouří. Někdy se místností roznesl tichý vzlyk patřící Madison. 

,,Strany se mění. Pojď sem Harry," řekl Loui a kývl na Harryho.

,,Pánové, klid. Nebo se tady princezně ještě něco stane," vyštěkl Zayn a vytáhl si svou zbraň a přetáhl si Madison k sobě. Zbraní jí mířil na spánek.

Harry stál u Nialla, který mu předal svou zbraň. Nikdy neměl rád přestřelky a zbraně. Měl ji jen pro nutnou obranu. Ze zbraně naposledy střílel, když zachraňoval Zaynovi život. Teď ji vytáhl, aby ukončil Zaynův život. Jak poetické.

,,Liame pomůžu ti zaplatit ty dluhy, ano?" řekl Harry a pozoroval plakající Madison v Zaynově náručí. Vypadala tak křehce, jako by se měla rozpadnout pod tíží všeho jejího trápení. Harry měl o ní vždy velkou starost. 

,,Liame, víš, že ti přece Fox slíbil více. Přece by si nevěřil Stylesovi," přemlouval jej Zayn. To on tady byl ten padouch, který do toho zatáhl chudáka Liama. Liam miluje svou rodinu víc, než cokoliv na světe. Dal by za ně život.

Ptáte se kdo je Fox? Jeho jméno vlastně velice vystihuje jeho osobnost. Je to jeden z mnoha lidí, kteří pracují jako poslíčci pro různé lidi. Ve zkratce si najdete vašeho poslíčka, tomu zadáte úkol, který splní. Takoví lidé jsou v obrovském balíku. Fox je něco jako hlava všech těchto poslíčků. Je to v podstatě taková pravá ruka snad každé mafie, tady v Londýně. Pokud si mafie nechce špinit ruce, prostě řekne Foxovi, který zaúkoluje některého ze svých podřízených. Lidé pracující pro Foxe jsou ve většině případů kriminálníci a vrazi. Bere mezi svou vybranou skupinu lidí jen ty nejhorší z nejhorších. Sérioví vrazi, lupiči a drogoví dealeři.

Někdo si musel najmout Foxe, aby mu přivedl Maddy.

,,Drž hubu, Maliku! Prostřelím ti tu tvoji zasranou palici jestli nezmlkneš!" zaječí Louis svým rázným hlasem. Louis uměl v lidech vytvářet respekt. Vždy uměl manipulovat s lidmi tak, jak se mu to hodilo. Tuhle schopnost však nerad využíval, protože si pak přišel jako hodně falešný muž.

,,Už mlčím, Tommo," zlověstně se zasmál.

,,Princezno, co by si řekla na to, kdybychom tě já a Payno vzali pryč? Chtěla by si? Už by si Stylesovi nemusela dělat hračku na šukání. Mohla by si být zase se svou maminkou a tatínkem. Chtěla by si?" ptal se Zayn.

,,Zayne..." osloví jej Liam, ale Zayn jej přeruší.

,,Drž zobák, Payno!" štěkne a znovu přemístí svůj pohled na Maddy, ,,půjdeme, zlato?" zeptá se Maddy se svým rádoby láskyplným tónem hlasu.

,,Nejsem blbá, ty idiote!" vyštěkla Madison a vykopla svou nohu k Zaynově rozkroku. Kop byl směřovaný přímo k jeho mužské slabině.

Sesunul se k zemi a klečel na kolenou. Skuhral jako dítě.

,,Ty svině!" vyštěkl a svou zbraň namířil na Madison.

Místností se rozezněl výstřel...

__________________________________

Já vím, moc se mi dnešní díl nepovedl. Ani malinko se mi nelíbí. Doufejme, že ve čtvrtek vyčaruju něco lepšího.

Děkuji za všechny přečtení, hvězdičky a komentáře ❤️

Máte nějaké otázky - > pište do komentářů

Líbí se vám kapitola - > hoďte tam tu hvězdičku.⭐

Dávejte mi na sebe pozor. ❤️


Oprava 15.8. 2022

Shadows Behind You // h.s.Where stories live. Discover now