XIV. Good life?

4.8K 129 34
                                    

Milý deníčku, už je to přes měsíc, co jsme tady a myslím, že čím déle tady ve své podstatě bydlíme, tak se naše nerozlučné přátelství s Bayley začíná rozpadat. Už jsou to tři týdny, co se Bayley pokusila utéct a mě vzít s sebou. 

Od té doby si moc nerozumíme, protože jsem kvůli ní musela udělat Harrymu dobře. Řekl mi, že je to můj trest za to, že jsem Bayley následovala při jejím útěku. Od té doby se Harrymu a ostatním pokouším vyhýbat a vlastně se mi to daří. Vstávám v pět ráno a jdu se najíst, protože v tuto dobu ještě obvykle celý dům spí. Jsou tady jenom služky a hlídači, kteří se mnou neprohodí ani půl slova, takže má rána jsou většinou tichá, ale příjemná. Když dojím, tak se pokaždé potichu vrátím do mého pokoje, který jako vždy bezpečně zamknu a trávím tam zbytek dne, dokud mi některá ze služebných nedonese oběd. 

Pokaždé mi řeknou něco ve stylu, že by si příště pan Styles přál, abych se najedla s ostatními, ale já to pokaždé ignoruji, a tak poslední tři týdny jím tady u mě v pokoji. Nádobí vždy nechám na tácku, který položím na komodu u dveří, aby jej mohla nějaká z těch paní uklidit, když přijde s večeří. 

Zanedlouho budu mít konečně večeři, za což jsem opravdu ráda, protože už mi popravdě začíná kručet v břiše, protože dnešní oběd nebyl nějak moc dobrý. Byl to nějaký kousek kuřecího masa, který byl pravděpodobně dušený na zelenině, takže chytil takovou tu zeleninovou chuť a s ním taky brambory, které byly polité omáčkou se stejnou chutí. 

Dnešní odpoledne jsem strávila koukáním se z okna, což je jediná zábava, kterou tady mám. Někdy si přečtu knížku z knihovničky, kterou tady mám, ale Harry asi nemá moc talent na vybírání knížek pro náctileté. Politika, náboženství, soudnictví a práva? Opravdu Stylesi? 

Harry se mi od té události ve vaně také straní. Po tom, co jsem mu to musela udělat pusou jsem utekla a zamkla se v pokoji. Dlouhé minuty bušil do mých dveří a omlouval se, že to přehnal, ale já ho ignorovala a brečela schoulená v klubíčku na mé posteli. Po nějaké době toho nechal a už asi týden tady nebyl. Někdy ho slyším, procházet kolem mých dveří, zastaví se a lehce si povzdychne a pak odejde. 

Jedna má nová kamarádka Jane, která zde pracuje jako služka mi řekla, že poslední dva týdny je prý Harry jako tělo bez duše. Domů chodí věčně opilý a pak brečí na gauči a říká, že mě chce zpátky. Slyšela prý, že se kluci bavili o tom, že Louis teď bude hlava gangu místo Harryho...

Najednou mě z mého psaní vyruší klepání.

,,Madison, chtěl bych si s tebou promluvit," ozval se Harryho hlas ze druhé strany dveří a já celá ztuhla.

Rychle jsem zaklapla svůj tajný deníček a schovala jej pod polštář. Nevím, co to do mě vjelo, ale prostě ho chci vidět i po tom, co mi udělal. Jemně jsem spustila nohy z postele a pomalu se vydala ke dveřím. Neskutečně se mi začaly klepat ruce a já myslela, že každou chvílí asi omdlím. Vzala jsem klíček a jemně jím pootočila, čímž v zámku cvaklo a dveře byly odemčené. Jemně jsem uchopila kliku a dveře otevřela.

Harry tam stál jako obvykle v černých džínách a černé košili. Jeho oči si mě důkladně prohlížely a já s těmi svými byla zabodnutá na špičkách prstů mých nohou. Harry ke mě udělal jedem malý krůček vpřed, ale ve mě se zase probudila ta strašná vzpomínka, která se stala v koupelně, a tak jsem rychle ustoupila o krok dozadu.

,,Zlato, nepřišel jsem ti ublížit," řekl sklesle a znova ke mě udělal jeden krok vpřed.

Chtěla jsem udělat krok dozadu, ale to už mě Harry držel ve svém medvědím objetí a jemně se se mnou kýval se strany na stranu. Nepřestával mě hladit po bocích, ve vlasech, na tváři. Řekla bych, že mu to tak moc chybělo, že by mě teď nejraději vší jeho láskou snědl.

,,Moc si mi chyběla, zlatíčko. Já jsem to nechtěl udělat, ale byl jsem tak nasraný, že jsem zapomněl, že jsi moje malá princezna. Moc mě to mrzí, sweetheart," šeptal mi do ucha a jemně mě hladil po zádech.

,,Harry?" oslovila jsem ho, ,,že už to znova neuděláš?" zašeptala jsem mu do hrudi.

,,Jistě, že ne, darling," odpověděl na moji otázku a dal mi malou pusu na nos.

_____________________________

Oprava 10.8. 2022 (Ptáte se proč dnes vyšlo tolik oprav? Už jsem s opravami začala kolem 5.8. takže některé kapitoly jsou již hotové)

Shadows Behind You // h.s.Where stories live. Discover now