43.

4.6K 198 46
                                    

K e i l y n

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

K e i l y n

Sedela som u Davini na posteli a zverila sa jej o Blaicymu. Mala som potrebu sa jej opýtať na to, čo si ona o tom myslí. Ako sa ona na to pozerá. Predsa je lepšie ak sa na to pozrie niekto, kto nie je zamilovaný a kto vidí aj to zlé, čo človek prehľadne. Pretože nemá tie ružové okuliare, ktoré vytvárajú sladké klamstvá.

Porozprávala som málo, čo sme spolu s Blaicym zažili. Dokonca som zamlčala tu pasáž, kde sme spolu spali. Bola to pre mňa veľmi citlivá a intímna téma.

,,Hmm, podľa mňa je to stále ten idiot." Ozvala sa hneď ako som skončila svoj monológ.

Ja som sa na ňu v tom momente zamračila.

,,Nepozeraj sa tak na mňa. Len si ťa namotáva. Taký chlapi ako je on si môžu vyberať. Buď rada, že sa s tebou nevyspal, pretože by určite dávno vzal nohy na plecia." Rozprávala o ňom ako o odpade, o zlom človeku.

Nevidela to čo ja.

Preto som sa nepríjemné pomrvila na svojom mieste a ticho si vydýchla. Spala som s ním a nevykašľal sa na mňa. Davi sa musí mýliť. Určite sa mýli.

Nevedomky som krútila hlavu.

,,Keď ti nepovedal, že ťa miluje, tak akú máš istotu. To že by niekomu zmlátil ksich ešte neznamená, že ťa miluje až za hrob." Pokrčila nosom. Rozhodne bola proti Blaicymu.

A to som si myslela, že mi praje. Predsa to bola ona, ktorá ma nechala s ním samú, keď za mnou prišiel. Alebo ho len nemohla vystáť?

,,Ako vravím. Nevyznám sa v ňom." Mykla som plecami, dúfajúc, že na niečo príde.

,,Možno viem o nejakom návrhu, čo by u neho mohlo vzbudiť ten cit. Neverím, že by sa kvôli takej maličkosti hneď pochytil." Teraz sa zatvarila nostalgicky.

,,Čo také máš na myslí?" S napätím som sa k nej nahla, aby mi nič neušlo.

,,Ak by bol schopný niekoho zmlátiť už len z pohľadu, čo by spravil, ak by sa ťa dotýkal iný chalan?"

,,Dúfam, že to nie je to, čo si myslím." V zápätí ako mi to docvaklo som záporne kývala hlavou, že do toho nejdem.

,,Áno, áno." Diabolský sa rozosmiala. Ľahla si na postel s plného hrdla sa rozrehotala ako blázon.

***

V krátkej ružovej sukni som sa premávala v jedálni, tam kde by mal byť aj Blaicy. Vedľa mňa kráčala Davi, ktorá mi hneď začala šepkať do ucha celý plán.

,,Jeden chalan súhlasil, že do toho ide." Ticho šepla. ,,Ty vlastne nemusíš nič robiť. Len musíš dávať pozor, aby to Blaicy všetko videl."

,,Davi, čo mi ten chalan spravi?" Vystrašene som na ňu pozrela. Už teraz sa mi ruky triasli. Ani neviem, ako som sa dala nahovoriť na tú somarinu.

,,Nič." Zatiahla. ,,Len sa ťa dotkne." Povedala to tak, ako by naozaj o nič nešlo.

Len sa ťa dotkne.

V hlave sa mi ozýval jej hlas. Začalo ma to prenasledovať ako nočná mora. Nechcem, aby sa ma niekto iní dotýkal než Blaicy. Skrátka to nechcem.

,,Nie, Davi. Nejdem do..."

,,Nepanikár hneď." Skočila mi do reči. Potom sa pozrela úplne inde, než som bola ja. ,,Pozri tam sedí." Mykla hlavou na Blaicyho, ktorý si nás ešte nezbadal.

,,Vážne, Davi." Bojazlivo som cúvla krok vzad.

,,Chceš vedieť, či ťa miluje alebo nie?" Pretočila očami hneď ako to dopovedala. Jej hlas bol odmeraný a taký vzdialený.

,,Chcem, ale nie za takú cenu." Objala som sa rukami. Netúžila som mať na sebe iné ruky, než tie jeho.

Davi bola ticho. Miesto toho zhodila na zem tácku, ktorá narobila veľký rozruch. A v tom sa na nás každý pozrel, najmä Blaicy. Hneď ako ma zbadal, jeho tvár sa usmiala. Mykol hlavou, nech prídem k nim.

,,Neskoro." Zakerne sa na mňa zaškeblila a ramenami potriasla. To už odo mňa odstúpila ďalej, aby tak spravila priestor niekomu inému.

Oproti nám išiel jeden tretiak, ktorý chodil do druhej triedy ako ja. Na tvári mal akýsi odporný úsmev a kráčal ku mne.

,,Nie." Vydrala som z hrdla.

Toto som nemala dovoliť. Krútila som hlavou. Rukami som objímala svoje telo, akoby mi chcel ublížiť. Nohy mi zamrzli a ja som zostala stáť ako v tranze.

Chalan ku mne natiahol ruku, ale nedotkol sa ma. Spadol hneď vedľa mňa ako som stála.

,,Čo si kurva myslíš, že robíš?" Zhulákal na neho Blacy, ktorý mal pravú ruku stále v päsť. Dychtivo skákal pohľadom raz na neho a raz na mňa.

Chalan sa na neho zaškeblil. ,,Čo asi?" Drzo odvetil.

To Blaicyho vyprovokovalo a ďalšou ranou ho udrel do brucha. Tretiak sa len začal smiať.

,,Zabijem ťa!" Blaicy jačal ako zmyslov zbavený. Oči mu potemneli, len plamene z nich šľahali.

,,Blaicy!" Ozval sa Rey, ktorý sa snažil zabrániť tej bitke.

Dav žiakov sa okolo nás zhromaždil. Dokonca sa postavila vedľa mňa Lorri, ktorá rovnako zdesene na nich pozerala ako ja.

Rey sa snažil zastaviť Blaicyho, ale márne. Ten chudáka bil ako drak. Dokonca na pomoc príbehol Joel s Derilom, ktorý schmatli Blaicyho, tak aby už nespravil ani jeden krok.

,,Puste ma, vy hovná!" Vrieskal na plné hrdlo.

,,Sa ukľudni najprv!" Zreval na neho Rey, ktorý toho mal vážne dosť.

,,Choď do riti!" Skríkol Blaicy, ktorý sa stále trhal.

A potom prišlo niečo, kto nikto nečakal. Rey prisypal Blaicymu rovno do tváre.

,,To aby si sa konečne začal ovládať!" Vypľul mu do tváre.

,,Čo sa to tu deje?!" Z kuchynky pribehla kuchárka, ktorá sa pozerala na nás. Pohľad jej spadol na Reya a Blaicyho. ,,Vy dvaja chcete byť  vylúčený?"

To už chlapci pustili Blaicyho, ktorý sa mierne zatackal ale ustal to. Vyhľadal moje oči a začal si ma dôkladne pozerať, až kým mu pohľad nespadol na moju sukňu.

A sakra...

,,Thorn a Jensen! Do riaditeľne!" Objavil sa pri nás riaditeľ, ktorý ich pohľadom zabíjal.

Blaicy ma posledný krát hypnotizoval pohľadom až kým sa s Reyom nepobral za riaditeľom.

,,Už poznáš odpoveď?" Pri uchu som začula Davinu.

Blaicy JensenWhere stories live. Discover now