15.

5.3K 204 51
                                    

B l a i c y

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

B l a i c y

Hneď ako vošiel obrovský muž s veľkou hmotou na tele a s pár jazvami a tak isto tetovaniami, dav sa rozkričal na plné hrdlo. Nohami sa začalo búchať po podlahe a dokonca sa pískalo.

„King! King! King!"

Muži vrieskali. Fandili veľkému mužovi, ktorý vyzeral ako chodiaca legenda.

Danny do mňa drgol a mávnutím hlavou ukázal na toho muža o ktorom mi tak rozprával.

Celý ten čas som si ho obzeral. Bol silný a zdatný. To som musel uznať. Vedel som, že ak by som mal s týmto tu bojovať, tak by som skončil ako zranené šteňa, ktoré sa týždeň nepostaví.

King sa postavil rovno uprostred ringu a vystrel ruky pred seba. Užíval si slávu. Na tvári neskrýval obrovský uškrň. Táto sláva, ktorú si vydobyl sa mu veľmi páčila.

Ľudia stále kričali jeho meno, až pokiaľ sám nezložil ruky dole a dav sa utíšil. Všetci s napätím čakali, kto sa tomu veľkému mužovi postaví. Kto si na neho trúfa.

Dokonca sám King sa obzeral po nás a jedným okom sa zastavil pri mne. Jeho pohľad bol chladný a palil ako dýka.

„Na neho si stavil?" Dannyho hlas vyrušil môj očný kontakt s Kingom.

"Jasné." Zaškeril sa Tristan a z vrecka ukázal ďalší papierik. Danny sa bratsky usmial a ďalej sa venoval pohľadu na obrovského Kinga, ktorý si získal od mnohých obdiv.

„Kto sa postaví samotnému kráľovi ringu? Tak kto?" Zajačal rozhodca, ktorý stál hneď vedľa neho.

Jemne som zdvihol do hora kútik. Bolo to naozaj komické pozerať na nich, keď ten rozhodca bol oproti Kingovi ako pudlík.

„Ja!" Rozkričal sa jeden muž, ktorý bol meter odo mňa.

Všetci sa pozreli na neho. Utvorili mu koridor, aby mohol prejsť na ring a súboj sa mohol začať.

Muž, ktorý si trúfol, bol tiež rovnako veľký ako samotný King, ale čo sa týkalo kondície tú zrejme asi nemal. Zatiaľ, čo tamten mal na sebe hmotu a proteíny, tento tu mal mastné jedla. Tak krásne rysovane svaly nemal ako on - King.

Vedel som, že sa sám rúti do veľkej priekopy. Musí si naozaj veriť, keď si myslí, že také obrovské telo zdolá.

Hneď ako sa postavil do ringu. King ho prijal veľmi priateľský aj keď úsmev bol tak troška silený. Podal mu ruku. No hneď na to od seba odstúpili a postavili sa na svoje miesta. Rozhodca odštartoval.

Neznámy začal poskakovať ako králik, zatiaľ čo King bol veľmi pokojný. Obaja boli pripravený udrieť. Ruky mali pred seba a čakali kto prvý udrie.

King rukou ukázal, nech začne prvý a tak neznámy k nemu podišiel a vrazil mu do brucha. No s ním to ani nepohlo. Hnusne sa na neho zaškeril a päsťou neznámemu udrel do tváre. Ten sa zvalil na zem, no hneď vstal. Znova sa postavil na nohy a začal skákať. Obe päste si dal pred tvár ako sebaobrana. Čakal, kým King znovu udrie.

Blaicy JensenWhere stories live. Discover now