23.

5.3K 202 70
                                    

K e i l y n

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

K e i l y n

Sedela som v kuchyni pri Lorraine a s Kessidy, ktoré sa bavili o niečom, čo išlo mimo mňa. A tak som len kývala hlavou, že všetkému chápem. Aj keď to tak v skutočnosti nebolo. Usmievala som sa na nich obe. Raz som sa pozrela na Lorrain, čo rozprávala a keď začala rozprávať brunetka, tak na ňu. Popri tom som myšlienkami zavadila o Blaicyho.

Spomenula som si na včerajšok ako sa pekne ku mne zachoval. Nie tak ako ho popísala Lorraine. Vraj nevie milovať. Ale keď ma cit, určite sa nájde aj láska. Určite to v ňom spí a čaká, kto mu prebudí tieto city. Otázkou bolo, či idem do toho?

„Keilyn? Hej, Keilyn?" Pred tvár mi zamávala blondína a ja som sa tak vrátila do reality medzi dievčatami.

„Áno?" Zamrmlala som.

„Ideme opekať. Či tu ešte s nami zostaneš." Znovu sa Lorri ozvala.

„Môžem tu zostať." Na tvári som vykúzlila úsmev a rozmýšľala, či zostane aj Blaicy.

„To je super." Ozvalo sa druhé dievča.

Lorri nahodila spokojný úsmev. Keď sa jej očí náhle rozžiarili, ako zbadala Reya, ktorý kráčal k nám. Nahlas sa mu zazívalo a pozrel na nás. Pohľad mu však padol na Lorri, ktorú pohľadom hltal a jemne sa usmial. Bol to ten zamilovaný úsmev, po ktorom každá žena túži.

Vždy som obdivovala koľko tetovania ma. Dokonca ja teraz. Mal na sebe len sivé tepláky, ktoré mal spadnute na bedrách. A ja som tak mohla vidieť jeho krásne pomaľované telo. Najviac ma upútal jeho vták na krku.

„Ahoj, láska." Zapriadol jej pri uchu.

Lorri sa pyšné zapýrila a posunula sa o čosi ďalej, aby si mohol k nám prisadnúť. Pozrel sa na pohár v ktorom mala kúsok kávy. Dievča pri ňom pochopilo a tak posunulo k nemu, nech sa môže napiť. Rey neváhal a odpil si z pohára. Pohár s malým buchnutím položil na stôl a rukou objal Lorri. Nos zaboril do jej vlasov a vydýchol si.

„Keď vás vidím ani cukor mi netreba." Žiarlivo zamrmlala Kassidy, ktorá sa sem tam pozrela na okno.

Ako to dopovedala, všetci sme sa zasmiali. Dokonca aj ona.

„Inak aby sme nezabudli na ten oheň, ktorý treba rozpáliť."

„Máš pravdu, Kassie." Ozvala sa blondína.

„Ja ho môžem spraviť s chlapcami." Ponúkol sa Rey, ktorý dal Lorraine malú pusu na čelo a odišiel preč.

„Keď vás vidím, normálne aj ja chcem takého chlapa." Zakňučala bruneta.

„Tak si máš všímať aj tých druhých." Mrkla po nej blondína, ktorá dopila svoj pohár a pobrala sa k drezu, kde ho následne opláchla.

„A ty mi povedz..." Otočila sa mňa brunetka. „Ty máš takého chlapa?" Rukou si oprela svoju bradu, aby sa vedela dobre sústrediť na moju odpoveď.

Blaicy JensenWhere stories live. Discover now