10.

6K 221 49
                                    

B l a i c y

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

B l a i c y

„Už si bol niekedy v ringu?" Vyzvedal Danny, ktorý neskrýval svoj široký úsmev.

„Ešte nie. Prečo?" Zaujímal som sa. Rukou som sa na som sa natiahol po veľkom pohári, kde som mal načapované pivo. Priložil som si ho k perám a odpil z neho dúšok mierne horkej príchuti.

„Tak tam musíš ísť. Kamoš, však to je aká pecka." Nadšeným hlasom sa ozval Tristan. „Hej že, Danny."

„Má pravdu." Pritakal menovaný. „Je to naozaj bomba. Dokonca môžeš tam vyhrať slušné prachy. A keď hovorím prachy, tak myslím pekný balík."

„Naozaj?" Teraz som sa vystrel. Znelo to naozaj zaujímavo. Pár peňazí by sa mi naozaj zišlo.

„Je to tak. Veď Danny ti o tom môže nahovoriť toľko toho." Znovu sa ozval Tristan, ktorému žiarili oči, hneď ako spomenul Danny ring.

„Hej. Ale pred Emerie to nespomínajte. Nechcem, aby to vedela." Ticho nás upozornil, aby sme jeho sestre nič nepovedali. A to som aj chápal. Ja byť na jeho mieste, tiež nič nepoviem.

Pozeral som striedavým pohľadom raz na Tristana a raz na Dannyho. Sedeli sme v menej známom podniku Energi, kde si objednal Tristan dva kúsky pizze, ktorú hneď zjedol. Rovnako si s nami objednal výborne čapované pivo, aké som kedy pil.

Zvykol som chodiť s priateľmi do klubu Croix, kde nemajú dobre pivo. Ale toto bolo naozaj úžasné. Ešte raz som pozrel na moje pivo a labužnícky si oblízal spodnú peru, na ktorej som cítil kúsok peny. A potom som si znovu z pohára odpil. Tej výbornej chuti som sa nevedel nabažiť.

„A v tom ringu ako to prebieha?" Svoj pohľad som zdvihol na Dannyho, ktorý vedel o tom naozaj veľa.

„Proste jednoducho. Prídeš tam a zájdeš za majiteľom, ktorý sa večne pozerá na zápasiacich. A už u neho si dohodneš kedy môžeš bojovať." Pokojným hlasom mi odpovedal, až kým nezdvihol svoj prst. „Ale ak sa im zapáčiš, dajú ti zmluvu, ktorá bude len na tebe, či to podpíšeš alebo nie. Ale ak áno, potom niet cesty späť."

„A ty... ty máš s nimi zmluvu?"

„Nemám. Ešte stále som zaviazaný škole." Zdvihol obe ruky do hora a nevinne sa na mňa pozrel.

„Vieš, to by si musel tam byť takmer každý večer, či noc. Kedy ťa zavolajú." Doplnil Tristan.

„Rád by som si to omrkal." Zamyslene som si podoprel bradu a rozmýšľajúc nad tým ako to tam vyzerá a prebieha. Určite to nie je nič pre ženské povahy.

„Ak chceš môžeme tam zájsť hneď aj teraz." Mykol plecami Danny.

„Nie, dneska musím domov." Spomenul som si na hádku, ktorá sa udiala včera. Nechcel som, aby Hadlee bola večer sama. Preto som sa rozhodol, že tento večer nezájdem ani na box. Jeden deň bez toho vydržím.

Blaicy JensenWhere stories live. Discover now