- MOUNTAIN ASH -

19 2 0
                                    

!Je hebt de nieuwe informatie ontgrendeld!

Mountain ash is een kruid dat tegenwoordig alleen in de vampieren portaal gewonnen kan worden. Het is rijk aan zilveratomen en bevat daarnaast ook veel zouten. Ook is de kruid magisch, het bevat magische krachten.

Vampieren profiteren van deze kruid door ze voor allerlei spreuken te gebruiken. Ze kunnen lopen in zonlicht, hun vermoeidheid verminderen, hun krachten laten versterken.

Voor de weerwolven is het echter een ander verhaal. Dit kruid is heel giftig voor hun. De vele zilveratomen is te overweldigend voor hun en kan hen allerlei ziektes geven. Een grote hoeveelheid mountain ash kan de wolf zelfs vermoorden.

Ook de weerwolven portaal was rijk aan mountain ash lang geleden. Maar doordat het teveel gevaar bracht voor de wolven, hebben ze een spreuk opgedaan waardoor dit kruid niet meer groeit.

Doordat de vele vampieren gebruik maken van mountain ash, is het kruid enorm schaars geworden. Huidige vampieren koningin Chang Seungyeon de tweede wordt niet geliefd door haar burgers, doordat zij 80% van alle mountain ash productie voor haarzelf neemt.

Op het moment bestuderen vampieren deskundigen en onderzoekers alternatieve wegen om mountain ash te vervangen of na te maken.

Het enige resultaat uit al die onderzoeken is dat Aurane cellen overeenkomen met mountain ash moleculen.

Auranes zijn verre familieleden die afstammen van vampieren. Zij kunnen in de zon lopen, worden niet vermoeid doordat zij kunnen slapen en zijn krachtig door de vlam die zij in zich hebben. Deze kwaliteiten komen overeen met de effecten die mountain ash hebben.



Rantipole | JJKWhere stories live. Discover now