五十四

25 3 7
                                    

CHAPTER 54 | Normalizing Our Abnormality—————————————— — VAMPIEREN —

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

CHAPTER 54 | Normalizing Our Abnormality
——————————————
VAMPIEREN

전정국
JEON JUNGKOOK

Luid gelach ontsnapt de mond van de vampieren koningin. Het vult de troonzaal, het doet me wederom herinneren wie hier echt de macht heeft.

"Geef toch op, Night Soul!" Schreeuwt ze enthousiast, woorden vol met arrogantie. "Je bent compleet verzwakt!"

Ik plaats zo snel als ik kan mijn handen op de grond en duw wat kracht in ze. Ik probeer mijn lichaam van de grond af te halen, maar dan schiet er pijn in mijn zij en stort ik neer naar de grond.

Van mijn acties moet Seungyeon nog harder lachen die, in tegenstelling tot mij, geen enkele schram op haar lichaam heeft.

Niet dat een Night Soul kan vechten. Het enige wat het kan is vliegen en mensen bang maken.

Op het moment ben ik compleet verslagen. Seungyeon en ik hebben voor maar ongeveer tien minuten gevochten. Zij heeft met alleen haar magische krachten mij zoveel schade aangebracht. En ik helemaal niks. Ik heb helemaal niks kunnen doen.

De schade op mij is zo erg dat ik de wil verlies om door te gaan. Ik vergeet Dahee zelfs bijna.

Ik kreun van de pijn die ik voel en zak langzaam buiten bewustzijn. Even loslaten klinkt zo lokkend. Even maar...

Ik sluit mijn ogen, klaar om de realiteit door de duisternis op te laten zuigen, maar dan hoor ik zachte stappen op me afkomen.

De koningin spreekt weer op. "Oh ja! Laat je kleine mensje je maar helpen! Alsof hij wat kan!" Ze lacht van haar cynische woorden. 

Jaehyun negeert haar beledigende toon en haast zich naar mijn zwakke lichaam toe. Wanneer hij mij bereikt heeft, hoor ik hem hurken en voel ik een branderig gevoel op mijn gezicht.

Ik kreun als ik voel hoe vaak hij mij op mijn gezicht slaat. "Ey, geest, ey, sta op. Geest, ik wil niet dood. Word wakker. Ey! Ey! Word wakker!"

Wanneer hij merkt dat ik niet meer wil reageren, zucht hij en verlaagt hij zijn hoofd naar mijn oor toe.

Het volgende wat hij mij influistert, is gevaarlijk.

"Je bent een geest. Bezit haar."

Het is alsof die paar woorden brandstof zijn. Want opeens voel ik de kriebels van adrenaline mijn benen bereiken en sta ik op. Opeens voel ik de vastberadenheid in me razen en voelt de pijn niet meer zo erg aan.

En ik heb mijn wil teruggevonden. Ik heb mijn doel teruggevonden.

JUNGKOOK SEUNGYEON

Een nieuwe dimensie gaat voor mij open als ik door de lucht zuig, onderweg naar het lichaam van de woeste koningin voor me.

Ik zie haar gezicht wit kleuren in shock. Het lijkt alsof ze mijn intenties heeft gelezen, en ze is doodsbang.

Zonder dat ze ook maar iets kan doen, betreed ik haar bestaan binnen. Ik begin controle te krijgen over haar bewegingen, haar stem en haar gedachtes.

Ik voel Seungyeon's lichaam enorm tegenstribbelen, proberend om vrij te komen, maar zonder enig succes. Het lichaam zit aan mij vast en alleen ik heb de sleutel.

Night Souls zijn wezens die plagen, en die daar plezier in vinden. Nooit heb ik me als een Night Soul gevoeld, want in dit exacte moment vind ik alles behalve plezier.

Het is vreselijk om iemands gewoonte te overnemen en te jatten. Iets wat zo normaal is en gebruikelijk wordt nu gemanipuleerd en overgenomen. De gedachte is duister. Donker en duister.

Daarom wil ik niet meer. Dahee, ik wil niet jouw normaal afpakken. Niet jouw routine. Ik heb je niks gegeven dan abnormaliteit.

De demotiverende gedachten doen me even stoppen met concentreren op Seungyeon's lichaam. Ik merk niet dat haar gezicht vaag aanvoelt.

Alsof ik er niet bij kan.

En opeens spreekt ze. Buiten mijn controle.

"\/3rㄴ@@ㅜ d!T l!cㅐåám!"

JUNGKOOK

En opeens wordt die dimensie uit me geslagen. Gedwongen verlaat ik haar lichaam en keer ik terug als Night Soul.

De vampieren koningin voor me is woest. Ze hijgt hard op en neer, iets wat laat zien dat mijn bezitting een grote schade op haar heeft gebracht.

"Jij!" Haar ogen flitsen van paars naar donkerrood. Van heks naar vampier. Van manipulatie naar dood. "Jij roekeloze geest!"

Ik slik, beangstigd. Mijn lichaam is kapot van de plotse overneming. De adrenaline van net is weggevaagd en uitgedoofd.

"Ik ga je vernietigen. Ik heb jou nooit nodig gehad voor mijn doelen!"

Haar woorden klinken eng. Ze zijn scherp en hard, serieus. Er hangt geen twijfel in haar toon, noch is er verdikking te herkennen in haar stem.

Ze is serieus. Ze gaat me eindigen. Hier en nu.

Maar dan opent de poort. Haar zus betreedt de troonzaal.

"Koningin Chang Seungyeon, dood hem alstublieft niet."

Seungyeon draait zich verward naar haar zus toe.

"Een Aurane heeft Min Dahee laten ontsnappen. Alles is haar verteld. Ze weet alles achter jullie plannen. Ze is zelfs getransformeerd. Ze kent de vernietigingsspreuk."

De zinnen die ze zojuist heeft uitgesproken zijn spokend. De gedachte dat Dahee van alles weet is angstaanjagend.

De Aurane... ze zou Jaehyun en mij teleporteren naar Dahee toe. Maar in plaats van zitten we hier... met Seungyeon... een blokkade.

En die Aurane? Zij is nergens te bekennen... ze heeft haarzelf geteleporteerd naar Dahee en ons twee achtergelaten!

Ze heeft Dahee alles verteld. Dahee is getransformeerd. Dahee kent haar doel.

Seunghee vertelt verder, "Ze gaat alles rechtzetten, zusje."

Mijn ogen wijden als ik het me realiseer. Alles rechtzetten. Alles.

Dahee...

Ze is in Silver Moon!

——————————————

Rantipole | JJKOnde histórias criam vida. Descubra agora