五十九

18 2 1
                                    

CHAPTER 59 | We Rise—————————————— — ??? —

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

CHAPTER 59 | We Rise
——————————————
???

슈기수
AUTHORS POV

De leegte in de portalen was gevuld. Het zat vol met emoties, met herinneringen en met vlammen.

Nu de twee gezworen aartsvijanden voor elkaar staan, voelt Dahee de woede in haar komen. Het vuur om haar heen begint een eigen leven te krijgen en stijgt in grootheid en hitte.

Angst flitst voor de ogen van de Night Soul. Jungkook kan voelen hoe boos de Aurane is. Haar gekleurde vlammen verraden dat.

"Dahee..." ontsnapt zijn dunne, droge lippen. Hij deinst van haar weg, de hitte onverdraaglijk. "Het—"

De Aurane zet een stap vooruit, zijn richting in. Brandvegen laten een spoor achter haar stappen.

"Zwijg," beveelt ze Jungkook, maar niet compellend. Ze heeft genoeg gemanipuleerd, ze heeft genoeg verdraaid.

Haar stem was dik, fel. Nu de vlam in haar ontgrendelt is, ziet Jungkook in hoe gevaarlijk ze geworden is. Haar blik is gloeiend, haar postuur is zelfverzekerder en haar vlammen reiken naar zijn bestaan toe.

Het is alsof een grote, machtige leeuw een verzwakte, eenzame kalf heeft omsingelt. Een jager die haar prooi gevangen heeft.

Jungkook kan het niet helpen om te trillen. Hoe graag hij zijn fouten wilt bekennen, hoe graag hij haar om vergiffenis wilt vragen en hoe graag hij alles goed wilt maken. Hij heeft spijt van alles, hij ziet het in, het kwade wint nooit.

De Auranes zijn voor een reden gecreëerd. Met als doel om de kwade Night Souls te vernietigen. Hoe dom het van hem was dat hij dacht dat hij een kans had om te winnen, om van het goede te winnen.

De Night Soul valt op zijn knieën. Er is geen grond onder ze, maar toch houdt de zwaartekracht hem ergens op een punt vast.

"Dahee, ik weet dat mijn daden onvergeeflijk zijn, maar..." hij duwt zijn nagels in zijn fel. "Jooyeon scheelt mij niks meer! Seungyeon heb ik ook laten stikken! Alleen jij bent van belang nu, ik hou alleen van jou—"

"Nee!" De woede van de Aurane stijgt, samen met haar vlammen. "Nee! Hoe durf je die woorden nog te uiten!"

De Night Soul verlaagt in schaamte zijn hoofd. Stille tranen maken een weg langs zijn gelaat, maar de hitte die van Dahee afkomstig is, zorgt ervoor dat die tranen meteen verdampen.

"Je hebt maandenlang tegen me gelogen! Je deed je voor als een bondgenoot, een goede vriend, iemand die ik kon vertrouwen!" Ook Dahee's ogen wellen op van de tranen. "Maar... maar niks daarvan was oprecht, hm? Het was allemaal zodat je wraak kon nemen..."

Rantipole | JJKOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz