- ENZYM AURANE -

24 4 0
                                    

!Je hebt de nieuwe informatie ontgrendeld!

Night Souls, oftewel geesten, zijn volgens de meeste bovennatuurlijke wezens irritante verschijnselen.

Enkele eeuwen geleden werd het probleem met de Night Souls zo ernstigs dat alle bovennatuurlijke soorten met elkaar in overleg gingen om een manier te zoeken om de Night Souls onder controle te houden

De heksen/tovenaars en vampieren kwamen met een interessant voorstel

Vampieren krijgen rode ogen wanneer zij mensen compellen. De ogen kleuren rood wanneer ze in contact komen met de brein van de gecompelde. Zo manipuleren ze het slachtoffer.

Met behulp van de DNA van een sterke vampier is er een nieuw enzym gecreëerd. Het enzym is verantwoordelijk voor zijn rode ogen.

Helaas bezitten Night Souls ook de gave om te compellen. Ook hun hebben een enzym die hier verantwoordelijk voor is. Deze is echter zwak en de compelling is makkelijk te verbreken.

De heksen hebben een spreuk opgedaan voor een nieuw wezen die met deze aurenen ogen Night Souls kan bedwingen. De compelling kan op alle soorten gebruikt worden.

Daarnaast is de aurane enorm krachtig. Wanneer de aurane de vlam in haar wordt, zal ze enorm sterk zijn. De magie in haar enzymen stijgt, de compelling versterkt en zij zal onverslaanbaar zijn.

Deze vlam is moeilijk om te behalen. Ze moet oprechte gevoelens van kwaad hebben voordat zij transformeert naar haar machtige vlam.

Deze vlam wordt alleen gebruikt om een leven van een Night Soul te verbranden. In andere woorden, te doden. Een Night Soul kan niet sterven, alleen door auranes. Night Souls dienen dus voorzichtig met me te doen.

De aurane is een geprogrammeerde Night Soul Jager, ook wel een Ghost Hunter genoemd op planeet Aarde

Rantipole | JJKWhere stories live. Discover now