30

28 4 0
                                    

CHAPTER 30 | Royal Visits—————————————— — WOLVEN —

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

CHAPTER 30 | Royal Visits
——————————————
WOLVEN

Geachte Alfa's, Luna's, main-wolven en wolven,

U ontvangt deze brief omdat wij u willen berichten over de gezondheid van Main Luna Kim Jooyeon.

De Main Luna lijkt volledig opgeknapt te zijn. Zij kan met behulp van veilige magie sterk blijven en de meeste activiteiten uitvoeren. Hare majesteit is op het moment nog wel afhankelijk aan dit soort magie, dus helemaal gezond is zij nog niet.

Om dit te vieren, wenst de Main Luna om jullie allen te zien. Alle Alfa's, Luna's, Main-wolven en wolven van alle roedels zijn uitgenodigd om de Main Luna aanstaande zaterdag om 14:00 te bezoeken.

Het zal een klein feestje zijn. Main Luna Kim Jooyeon zal alleen rusten en zitten op haar troon, met Main Alfa Kim Taehyung aan haar zijde. Elke bezoeker heeft anderhalf minuut om met het Koninklijk paar bij te praten. Zo gaan wij de bezoekers langs.

Er wordt drank aangeboden en koekjes. Daarnaast zullen de machtige tovenaars en heksen in Silver Moon het Koninklijk Paleis met veilige magie omsingelen. Geen kwaad zal hier door kunnen gaan, u bent dus volledig in veiligheid.

Het feest zal niet lang duren. Om 18:00 zullen wij u verzoeken om het paleis te verlaten. Niet iedereen zal dus een moment met het Koninklijk paar hebben. We vragen u voor uw begrip voor de conditie van Main Luna Kim Jooyeon.

We wachten met volle anticipatie op uw aanwezigheid

Gegroet;

Main Alfa en Main Luna Kim van The Silver Moon Pack

Rantipole | JJKWhere stories live. Discover now