- THE BURNING FLAME OF THE AURANE -

20 2 2
                                    

!Je hebt de nieuwe informatie ontgrendeld!

De aurane is een machtig wezen war geprogrammeerd is om kwade Night Souls te vernietigen.

Naast dat de vampire en heksen/tovenaars de auranen gezegend hebben met de gave van compelling, hebben ze nog iets gekregen.

De vernietigingsspreuk.

Een Night Soul is een dood wezen dat nu herleeft. Een geest doden gaat niet zo makkelijk, het is nou eenmaal dood.

Daarom moet het dus vernietigd worden. Zo ligt dat ook bij de Night Souls

Alleen Auranes hebben het vermogen om deze vernietigingsspreuk te gebruiken op Night Souls. Deze spreuk zorgt ervoor dat de geest compleet uitsterft. Zonder dat er nog een deel van over is. Ook kan het niet meer terug komen tot leven.

Doordat deze spreuk zo gevaarlijk is, moet de aurane eerst iets binnenin oplossen.

De aurane heeft namelijk een bepaalde brandstof in haar. Vaak is deze gesitueerd in de borst van de aurane, vlak naast het hart. De aurane kan dit altijd voelen, maar het doet haar geen kwaad.

Echter bezorgt het wel last voor de Night Souls. Zij voelen deze hitte wanneer ze te dichtbij komen bij de aurane. Het voelt alsof ze smelten van de hitte, zo onverdraaglijk is het voor hen.

Voor een jonge aurane is deze vlam in het begin zo klein als een vonk. Maar deze vonk verandert naar een laaiend vuur wanneer de aurane boos gemaakt wordt. De aurane moet intense woede voelen om de vlam in haar te ontgrendelen.

En eenmaal deze ontgrendeld is, is de aurane in haar machtigste en uiteindelijke vorm. Ze is zich bewust van haar doel, ze weet waarom ze gecreëerd is. Ze is getransformeerd en kan nu een Night Soul vernietigen met de vernietigingsspreuk.



Rantipole | JJKWhere stories live. Discover now