十一

65 6 3
                                    

CHAPTER 11 | Good boy, Bad girl——————————————— VAMPIEREN —

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

CHAPTER 11 | Good boy, Bad girl
——————————————
VAMPIEREN

전정국
JEON JUNGKOOK

"Dus..." de ijzige ogen van Seungyeon staren me emotieloos aan. "Wil je stoppen met het maken van mountain ash?"

Ik verbreek oogcontact en focus me op het mengsel voor me. De drab staart me afkeurend aan, met bubbeltjes van zwarte magie uitstekend. Bubbels dat gif bevatten. Gif dat niet te zien is, onopvallend.

Snel sluit ik mijn ogen, alsof dat mijn onschuld verbergt. Het uitzicht van die drab wilt me laten kotsen.

Doe ik dit echt?..

Mijn stille acties doen de heks voor me grinniken. Het klinkt sinister, donker. "Het lijkt erop alsof je ermee wilt stoppen, Jungkook." Een kleine lach vervolgt haar zin. Ze lacht me uit. "Zwak."

"Ze verdient het, Seung," beantwoord ik haar, aandacht nog steeds gericht op het vloeistof voor me. Het klinkt alsof ik mezelf ook probeer te overtuigen. "We doen het totdat ze sterft. Ze verdient het om te sterven."

"Je hebt die Aurane daar binnenkort voor nodig. Het mountain ash begint op te raken," herhaalt ze wederom. Haar zorgen uiten doet ze vaker. "Je weet dat dat meisje je zal ontmaskeren, hè."

Direct wend ik mijn blik van het gif af en richt ik het op de vampier voor me. Het is haar strenge blik dat me haar staar doet vasthouden. Alleen duister, geen enkel sprankel van licht reflecteert in haar blauwe irissen. Ze zijn zo koud als ijs.

Ze zwaait haar ontblote benen van het houten tafeltje af en loopt op me af. Nog steeds houdt ze oogcontact, wat me vreemd genoeg intimideert. Zelfs haar lengte, dat de mijne niet overtreft, doet mij vreemd genoeg kleineren. "En wanneer ze je ontmaskert, dan ben je er geweest, Jungkook." Ze kijkt naar het gif, de bubbels springen in enthousiasme. "Dan is je wraak voor lucht. En poef! Jij bent het dan die sterft! Alweer."

Het is een diepe zucht dat me mijn ogen doet sluiten. Ik klem het tafeltje voor me stevig vast, proberend om houvast te krijgen. Alsof alles elk moment kan neerstorten.

Wanneer ik mijn ogen open en ik naar de vrouw voor me kijk, voel ik alleen maar teleurstelling. Ze heeft gelijk. Ik moet voorzichtig doen. Als ik mijn plan wil voortzetten, moet ik vele stappen voor de Aurane lopen.

"Maar waarom?" Vraag ik haar, stem zacht en onzeker. "Waarom hebben Night Souls een zwakte. Een jager? Waarom precies nu? In mijn tijd."

Haar aura van macht en intimidatie breekt lichtelijk af wanneer een oprechte lach haar lippen siert. "Balans, Kookie. Achter elke vloek is een gunst en achter elke gunst een vloek."

Ik knipper maar wat in verwarring naar haar toe, onzeker. "Dus je wilt zeggen dat zij een gunst is voor mij?"

Haar volle lippen krullen in schoonheid omhoog. "Geloof wat je denkt." Maar dan is die sinistere grijns terug. "Je kan net zo goed een vloek zijn voor haar."

Ik blaas in uitputting wat lucht uit. De frustratie in me bouwt teveel op. "Waarom bestaat er goed en kwaad. Waarom niet alleen kwaad? Waarom zijn we per sé slecht. Ik wil gewoon rechtvaardigheid voor mijn daden."

Die vraag doet de heks voor me nerveus haar lippen bijten. Voor het eerst zie ik dat die ijzige ogen twijfelen, dat ze onzeker de kamer rond schieten.

Maar die glimp van zwakte verhardt weer naar serieusheid. Ze plaatst een hand op mijn schouder.

"Want zonder kwaad kent goed geen waarde."

——————————————

A/N; I am SO sorry djskwkwk

Ik was compleet vergeten om een hoofdstuk te publiceren gisteren! Ik had het nii per se druk of zo, maar was gewoon bezig hahaha it totally slipped out of my mind! Sorryyy hahaha

Qotc; hoelang laat je je haar ongeveer groeien totdat je weer teruggaat naar de kapper?

Soo; voordat ik de hoofddoek droeg ging ik om de zes maanden hahaha dkska nu?.. ik ben al een jaartje nii geweest... moet snel een afspraak maken nu ik erover nadenk hahaha

Also, je hebt mijn favo karakter van dit boek ontmoet! Welkom Seungyeon!

I love you guys ❤️

Rantipole | JJKWhere stories live. Discover now