DUYURU + Alıntı

26.9K 1.1K 36
                                    

Herkese merhaba. Hikayenin gidişatı ile ilgili küçük bir duyuru yapacağım ve güzel bir alıntı okuyacaksınız. 

Öncelikle mesajla bana görüşlerini bildiren, yorum yapan herkese çok çok teşekkür ederim. Görüşleriniz benim için çok değerli.  

Bir çoğunuz bana sorular soruyor. Sorularınızın birkaçını buradan cevaplandıracağım. İstanbul da yaşıyorum. 20 yaşındayım. Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesi Arkeoloji bölümünde okuyordum. Artık Trakya üniversitesindeyim. Zaten yazdıklarımdan ve okuduğum bölümden mitolojiye olan ilgim ortada. 

Facebook sayfam ve grubum var. Yaklaşık 2 yıldır facebook da hikayelerimi yayınlıyorum. Wattpad de çok yeniyim fakat yazma geçmişim kesinlikle yeni değil. İsteyenler face grubuna katılabilir. Profilimde linki var fakat bulamayanlar bana sorabilir. Orada güzel bir sohbet ortamı var.

Revenge çok yakında final olacak. Fakat hikayemi paylaşmaya başladığım ilk günlerden bugüne kadar face okurlarım devam hikayesi için beni mesaj yağmuruna tuttu. Ve bende onlara bir söz verdim. Devam hikayesi yazacağım. Bunu söylediğim günden itibaren akıllardaki asıl soru şuydu; Devam hikayesinde baş kahramanlar kimler olacak? Zira bana gelen devam hikayesi istekleri listesi oldukça uzundu. Neredeyse her karakter için devam hikayesi isteniyordu.

Devam hikayesinin; Trent-Caroline, James- Eos, Apollon, Hades-Persephone, Parker- Jordan, Anna-Lucien, Maxwell, Zeus-Hera, Klotho ve Eros için olması isteniyor. Hepsine devam hikayesi yazmam kesinlikle mümkün değil. Neredeyse tüm karakterler için devam hikayesi istendi. Bu beni elbette çok mutlu ediyor. Karakterlerimin bu kadar sevilmesi kadar güzel bir şey olamaz. Hepinize bunun için çok teşekkür ederim. Gelelim ben hangi çifti seçtim ve yeni hikayemizde baş karakterleri kimler 

Öncelikle sizi Revenge'ın devam hikayesi ile tanıştırmak istiyorum. ;)  


Karşınızda Sonsuz Aşk 'Dolunayın Şarkısı' (Bu kez adı Türkçe. Geçmişe dönebilsem Revenge'ı da İntikam olarak yayınlardım fakat o zamanlar Revenge kulağıma daha hoş geliyordu )

Bu hikayede iki çift, baş karakterimiz olacak. Onlardan biri çok istenen ve yazmazsam evimin taşlanmasıyla tehdit edildiğim (Bu beni hem ürkütüyor hem de garip bir şekilde mutlu ediyor) Caleb-Jasmine çifti. Diğer çiftimiz ise Maxwell ve ... Burası hikayede sürpriz olsun ;) 

Hikaye bu dörtlünün etrafında gelişecek. Yeni bir düşmanla tanışacağız. Hikayenin genel olarak konusu çok ayrı değil. Bu düşman yeni ve farklı bir şey değil aslında zaten onu biliyor gibisiniz.

Hikayede sadece bu dörtlü olmayacak. Asıl sürpriz buradan sonra. Tüm çiftleri bu hikayede daha yakından tanıyacaksınız. Lucien-Anna için özel bölümlerde olacak, Trent-Caroline, James -Eos çifti içinde. Parker ve Jordan'ın ikizlerinin büyümesine tanık olacaksınız. (Owen ve Reyna Revenge'ın sonuna kadar çocukluk aşamasında olacaklar fakat yeni hikayede tam anlamıyla büyümüş olacaklar)  Apollon ve son bölümde ortaya çıkan gizli aşkı Athena'nın etkileyici sahneleri de olacak, Eros'un saklı bahçede bulunma nedeni ve Caroline'ın babasıyla tanışması da olacak. Klotho ve Eros'un hesaplaşması, kızıl kahini bu denli kızdıran şeyde Sonsuz Aşk 'Dolunayın Şarkısı'nda olacak.

Çoğunuzun 'ne olacak?' diye merak ettiği Maxwell içinse bu hikayede küçük bir sürpriz olacak. Ares ve Rebekah'a gelirsek zaman zaman onlarda gözükecek. Olimpos dağındaki tapınaklarında çocuk ya da çocuklarıyla 'garip' hayatlarına tanık olacaksınız. Garip diyorum çünkü Ares'in nasıl bir baba olacağı Rebekah'nın nasıl cadı bir anne olacağı ve bebek yada bebeklerin yaramazlıkları son derece şaşırtıcı ve garip olacak.

Yoğun bir hikaye olacak. Fakat Revenge kadar uzun sürmeyecek. Peri masalı gibi güzel ve kısa, 15 yada 20 bölüm olmasını düşündüğüm bir hikaye olacak. Belki de daha az bile olabilir. Bölümleri vakit buldukça yazıyorum ve bölümlerin kısalığından şikayet edenlere (bundan bende şikayetçiyim kısa bölüm yayınlamak içime hiç sinmiyor) mutlu bir haber eski İrem geri dönüyor. Bölümleri önceden yazdığım için her bölüm tıpkı eskiden olduğu gibi 20-25 sayfa aralığında.

İNTİKAM (Tamamlandı / Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin