KESİT 1 - AÇIKLAMA

13.2K 419 15
                                    

Tekrar merhaba,

Kesitten önce instagram hesabıyla ilgili bir duyuru yapmam gerekiyor. Sosyal medya kullanan biri değilim. Yıllar önce var olan tüm hesaplarımı kapatmıştım. Hâlâ da hayatıma bu şekilde devam ediyorken şimdi bir instagram hesabına ihtiyaç duyuyorum. (Burada bana gizemli yazar diyenler, sadece sizin için değil beni tanıyanlar için bile hem biraz acayip hemde gizemliydim ama artık bozuyorum, ''yavaş yavaş'' ) Bir önceki duyuruda uzak kalmayalım dediğim halde bir şey yapamadım. Çünkü paylaşacağım kesitler haricinde burada aktif olmamın yolu yok. Her ufak şey için –şuan olduğu gibi- bölüm yayınlamak gereksiz olacak. Evet, kesitler burada paylaşılacak fakat başka şeyler için instagram gerekiyor.

En kolay yolun bu olacağını düşündüm. Orada kitabı yazarken story atabilir, kesitler haricinde spoiler olmayacak eğlenceli veya heyecanlı diyalogları paylaşabilirim. Sorulara daha kolay cevap veririm hem de benim hakkımdaki merakınız biraz dinmiş olur. Kısacası artık instagram kullanacağım.

Yıllar önce hesap açmış ama pek, hatta hiç kullanmamıştım. Şimdi o hesabı kullanacağım. Eski adıyla ireminkaleminden, yeni haliyle iremm.uyank (kolay bulunması için profile savaşçı resmi koydum )

Gidip takip edin istediğinizi sorun veya sadece yazın konuşalım.

NOT; Şuan sadece İntikam'a eklenen bir sahneyle ilgili kesit paylaşıyorum. Diğer kitaplara da gelecek. Tüm kitaplarda bunu paylaşmamın sebebi instagram'dan haberdar etmekti. Takip etmek isterseniz oraya bakın çünkü kesitten önce orada diyaloglar vs paylaşmayı düşünüyorum.

NOT 2; Kesiti okumadan önce herkesi yatıştırmam gerek ki okuduktan sonra oluşabilecek kaosu baştan önleyelim. Kitabın yeni halinde en büyük değişiklik ilk 2 bölümde oldu. Temelde aynı sahneler ama aynı zamanda farklılar. Neden ilk 2 bölüm özellikle değişti derseniz şöyle cevaplayabilirim; Öncelikle ilk değişiklik eklenen başlangıç bölümüyle oldu.

Sizin okuduğunuz haliyle kitap şu şekilde;

-Giriş bölümü: Amazonların sahnesi.

-1. bölüm: Rebekah ve ailesinin sahnesi.

Ama yeni yazdığım haliyle şu şekilde;

-Giriş bölümü: ''sürpriz'' ;)

-1. bölüm Amazonların sahnesi

-2. bölüm Rebekah ve ailesinin sahnesi.

Sürpriz giriş bölümümüz yeni halinde beni en çok tatmin eden kısımlardan biri. Gerçekten en sevdiğim kısım demem daha doğru olur.

1. bölümde amazonların sahnesi temelde aynı. Clotho, Caroline, Reb'in uyutulması vs aynı. Ama yeni eklemelerde var. Burada da 2. Sürpriz olacak.

2. bölüm ise benim için asıl rahatsız edici kısımdı. Zaman atlamaları o kadar sık ve göz yorucu ki bu durumu düzeltmem gerekiyordu çünkü tam olarak şöyleydi;

-Reb'in ailesi ile olan sahne

-Hop geriye döndük kurtadam sahnesi

-Hop tekrar günümüze geldik yangın oldu.

-Hop 2 ay sonraya atladık sonunda asıl hikaye başladı.

Bu sahneleri gözümü bile kırpmadan imha ettim. Evet yine aynı kurgu. Reb ilk kez kurtadamı bir sokak arasında görecek, ailesi ölecek ve Rusya'ya gidecek. Ama artık çok çok çok daha farklı.

Tam olarak anlatmamın imkanı yok. Okuyana kadar ne eklendi, ne kadar değişti anlatsamda bir şey ifade etmeyecek. Zaten sürpriz olmasını istiyorum. Artık sizi kesit ile baş başa bırakıyorum. Bu 2. Bölümün son sahnesi. Maxwell'ın kitaba giriş sahnesini hatırlarsınız ağacın arkasında Reb'i izliyor ve Marcus geliyor. Şimdi bir de böyle okuyun.

İNTİKAM (Tamamlandı / Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin