7

24.8K 1.2K 464
                                    

Kafamı kaldırıp baktığımda karşımda tanımadığım bir Üsteğmen görmeyi beklemiyordum.

"Kafanız için üzgünüm Üsteğmenim ama gelip bana çarpan sizsiniz." Dedi.

"Kusura bakma. Önüme bakmadım." Dedim tam sırıtmaya başlayıp konuşacakken ben tekrar konuşmaya başladım. "Ama size çarpmama izin verdiğinize göre siz de bakmıyorsunuz Üsteğmenim."

"Filmlerdeki gibi olur sanmıştım. Güzel kız yakışıklı oğlana çarpar ve birbirlerine aşık olurlar. Ama tabikii sen filmlerdeki kızlar gibi çıkmadın. Hemen kemçirmeye başladın. Bu arada ben Semih." Dedi elini uzatarak. Bende elimi uzattım ve.

"Film çekmediğimizi anlayalı uzun zaman olması gerekiyordu. Versiğimiz ilk şehitte bunu kavramanız lazımdı. Bende Umay. Hoşgeldin." Dedim.

"Laf yetiştirmeden de duramıyorsun Üsteğmenim."

"Gelir gelmez beni sinir etmeden duramadığın gibi mi."

"İşimiz var seninle belli ki."

"Hangi timdesin?"

"Henüz bilgi verilmedi. Malum helir gelmez temizliğe başladık."

"Haklısın gel seni Asım Yarbayın odasına götüreyim." Dedim. Karakola ilerlemeye başlayacakken yine o gıcık olduğum sesi duydum.

"Ben Üsteğmeni Asım Yarbayın yanına götürüm Umay. Sen git etrafı kolaçan edenlere katıl." İlla bir muhalefet olacaktı zaten.

"Peki komutanım. " dedim ve Acar Yüzbaşının gözlerinin içine bakarak selam verdim. Cidden karakolda nefret ettiği tek insan benim heralde. Etrafı kolaçan eden askerlerin yanına gittiğimde yerdeki leşlere tiksinerek baktım. Az ilerde olan Özgür Yüzbaşı nin yanına giderken bir yandan da yaşayan piç varmı diye bakıyordum.

"Ne dersin Umay iadeyi ziyareti fazla geciktirmeyelim. Numan denen piç fazla beklemesin bizi." Diyerek bana bakan Özgür Yüzbaşıya ne kadar kırgın ve kızgın olsam da belli etmemem gerekiyordu.

"Tabi komutanım. Ne zaman yola çıkıyoruz."

"Bu gece. Bizi hemen beklemiyor olurlar ve rahat olur orospu çocukları."

"Emredersiniz komutanım ben time haber vereyim hazırlıklarını yapsınlar."dedim ve kışlaya doğru ilerlemeye başladım. Kışlaya yaklaştığımda bir adet boğaya dönmüş Asena beklemiyordum tabi. Görmemiş gibi davransammı diye düşünmedim değil. Öldürecekmiş gibi bakıyordu çünkü. Yanına gittiğimde beni hemen bir kenara çekti ve sinirle konuşmaya başladı.

"Kızım sen manyak mısın. Rezil oldum rezil. Nasıl baktı bana haberin varmı. Üstüne atlayan kızlardan sandı beni senin yüzünden. Nasıl bakacağım ben onun yüzüne şimdi."

"Saçmalama Asena. O da seni seviyor. Seni hiçbir şey sanmamıştır hem. Lan niye bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum.  Alt tarafı aşık oldunuz. Adam gibi söylesenize birbirinize."

"Dedi Acar Yüzbaşıya aşık olmasına rağmen söylemeyen kız." Hemen kafasına vurdum.

"Saçmalama kızım. Yok öyle bir şey. Hem çekil şurdan gidip timi toplayacağım daha."

"Nereye gidiyorsunuz bu sefer."

"Baskınaaaa."

"Lan biz gitmeyecek miydik baskına. Haksızlık yapıyor bu Asım Yarbay. En güzel görevler size veriliyor. Biz de hep istihbarat görevi alıyoruz. Şerefsizleri öldürmeyeceksem neden burdayım ki."

"Doğru kanka senin şimdiye 3. çocuğuna hamile olman gerekiyordu . Geç bile kaldınız gidip hemen evlenin Aslanla." Dememle üstüme yürüyüp yumruk atmak için elini kaldırması bir oldu.

UMAYHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin