A bloggal kapcsolatban...

635 11 4
                                    

Köszöntök minden új és régi olvasót!


Az elmúlt napokban kaptam pár kommentet és üzenetet (amelyekért rendkívül hálás vagy) azzal kapcsolatban, hogy most mi történik a Just be FREE történettel? Szeretnék választ adni néhány kérdésre.

A történet továbbra is az ONGOING státuszban van, amely azt jelenti, hogy aggodalomra semmi ok, még mindig íródik.

VISZONT, már látom a végét. A történet kezdete óta megvan, hogy mit szánok az utolsó részekre, amik hamarosan bekövetkeznek. A Just be FREE blog második évada a 20. résszel be fog fejeződni. Tudom, hogy nagyon sokatok a karantén alatt, vagy csak mostanság talált rá a blogra, de jönnie kell egy új korszaknak, ezt pedig méltóan le fogom zárni.

DE, nem tudom észrevettétek-e, a tegnapi nap folyamán publikáltam azt a 2014-ben megkezdett történetemet, amelyről már párszor hintettem el megjegyzéseket. Óriási készülődéssel, és nagyon nagy kedvvel ontom magamból a részeket. A történet ezúttal a 5 Seconds of Summer Ashton Irwinjére éleződik ki, de természetesen az egész banda jelentős szerepet játszik benne. Nem tudom miért, de úgy érzem amikor oda írok, hogy ismét 2014-ben vagyok. Nosztalgiával és valami elmondhatatlan kellemes érzéssel tölt el. A történet egy könnyed tinisztori, gördülékeny, kevésbé fájdalmas, de hasonlóan drámai, mint a Just be FREE (és valamiért nem tudtam elengedni Luke másodlagos főszerepét :D). Megtalálhatjátok már a Prológust és az első részt az adatlapomon, de megpróbálom ide is lelinkelni, illetve hozok belőle egy kis ízelítőt.


A történetről:

,,Éppen csak elkezdődik a következő év a Laguna High Schoolban, amikor Grace Cooper, élete legdurvább időszakával és a hozzá tartozó démonokkal próbál megküzdeni. Mindennapjai azonban hatalmas fordulatot vesznek, amikor váratlanul egy idegen karjaiba omlik.

Lehet amnéziásan emlékezni valakire, akit az állítások szerint egykor ismertél?

Le lehet porolni a régi emlékeket, vagy egyszerűbb újakat gyártani? - kockáztatva azt, hogy ezentúl máshogyan kezelnek majd.

Egyszerűbb felejteni, mint érezni a fájdalmat?

Az emlékezet elvesztése valahogy mégis egyfajta halált jelent, nemde?"


Prológus részlet:

,,- Rendben lesz, Ashton - súgtam. Erősen megrázta fejét, s az eget kémlelte.

- Egy ideje nem látom.

- Mert be van borulva - néztem fel utána én is, mintha valójában az égről lenne szó és nem kettőnkről. - Nincs szivárvány eső nélkül...

- Utálom a viharokat! Már pedig mostanság elég sok van. Nem bírok a viharban sétálni, szemembe fújja az esőt.

- Akkor töröld meg a szemed - másik kezemet arcára vezettem és végig simítottam hüvelykujjammal orcáján.

- Grace - szorított rá összekulcsolt kezeinkre. Szemeit lesütötte, megbánás volt leolvasható arcáról. Megtört. - Én magam vagyok a vihar."



,,Pedig csak egy meg nem fontolt mondat volt - s, az illető elvesztette az összes emlékét rólam."


Első rész részlet:

,,- Lucy? Már megint mit csinálsz a gépemmel! - bukkant fel Luke a barátnőm háta mögött. Szívem nagyot dobbant, amint megláttam barátnőm mögött a kusza, szőke tincseket. - Azonnal add vissza! - a szőkeség kék szemeivel szikrákat szórt, csak úgy, mint hangosan sikoltozó húga. Másodpercekig csak pislogtam mikor szembesültem, hogy az idősebbig Hemming egy szál fekete alsónadrágban, vizes hajtincsekkel, törölközővel a vállán lépked nagyokat húga felé."


Just be FREE (Harry Styles AU)Where stories live. Discover now