Köszönet

1K 30 0
                                    

Szervusztok!

Mint láttátok eddig nem nagyon reagáltam a wattpadre érkezett hozzászólásokra és értesítésekre, de ezúton is szeretném nagyon szépen megköszönni, hogy itt vagytok és kitartóan olvastok/vártok. Felemelő érzés, hogy sikerült egyes emberek tetszését elnyernem, illetve, hogy ennyien itt vagytok, olvastok, hozzászóltok a részekhez, csillagozzátok, vagy esetleg a könyvtárotokba teszitek őket. Őszintén bevallom, soha nem voltam a wattpad híve. Megszállottan ragaszkodtam a blogspothoz. Ám az utóbbi időben - mint ahogyan azt ti is észrevehettétek - kevesebb időm jutott blogolni, és egy picit jobban elmerültem a közösségi felületeken létrehozott blogmegosztók tanulmányozásában. Ami igaz, az igaz, megkedveltem ezt az oldalt is.

Szeretném tudatni veletek, hogy akármennyire is sajnálom, hiába próbalkozom, de egyszerűen nincs időm, energiám - és őszintén ihletem se - blogolni. Hamarosan itt a nyár, amikor azonban fejest ugrok a munkába és terveim szerint még egy blog van a láthatáron.

Szóval most azért tartunk az 5. résznél, mert a blog itt is beérte magát (eredetileg blogspoton írom). Türelmeteket kérném, tudom hosszú ideje nem hoztam részt - és minimum 2 hétig még nem is fogok -, de szándékaim szerint megéri várni. A Just be FREE második évadát kb. 20 részesre tervezem. Nem akarom kifejteni miért, röviden és tömören annyi az egész, hogy úgy érzem elnyújtódik a sztori, hogyha több részesre írnám, és nem lenne olyan izgalmas, mint az előző évad.

A második blogomról is ejtenék pár szót. Valószínűleg egy nyári kalandról és egy életre szóló barátságról szólna, Ashton Irwin fanfiction formában. Remélem nem fogok eltántorítani senkit az olvasástól. Természetesen a történetben ugyanúgy szerepelne Luke, Michael és Calum is. A blog címét még nem szeretném felfedni. Részletek később. :)

Megköszönném azt is, hogyha kapnék valami visszajelzést esetleg erről a bejegyzésről. Például mit gondoltok az AI Fanficről? Lenne-e olyan akit érdekelne? Illetve arra lennék kíváncsi, hogy szeretnétek-e elérhetőségeket kapni, ahol megtaláltok engem és bátran kérdezhettek (gondolok itt ask.fm-re, instagramra, tumblr-re, facebookra)?

Köszönök mindent Nektek!

All the love, L xx.

Just be FREE (Harry Styles AU)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt