14. Rész - Jézus

3.3K 125 3
                                    

"Feláldoztam volna magam érte, ha kell inkább én ugrok le a Tower Bridge-ről. Ha kell leugrok a London Eye-ról, a Big Ben-ről, de ha itt tartunk akkor az Empire State Building-ről is. A világ összes pontját bejárnám csak az Ő kedvéért, hogy végre jól érezze magát, s a sok könny helyett egy is mosoly húzódjon meg szája sarkában."

Sophie Angel

Hatalmas kiabálásra kaptam fel a fejemet, a hang betöltötte az egész folyosót. Ledobtam a még mindig nálam lévő párnát, s az ajtó felé vettem az irányt. Minden mindegy alapon keményen lenyomtam a kilincset, legnagyobb meglepetésemre a zár kattant, s az ajtó kinyílt. Ezek elfelejtettek visszazárni! Luke olyan sietősen rohant Harry után, hogy nem fordította el a kulcsot, így az ajtó nyitva maradt. Itt volt az idő, hogy megszökjek, hogy itt hagyjak mindent és újra szabad legyek. Azonban valami visszatartott: Harry. Nem hagyhattam ott, nem akartam otthagyni. Ő mindig megmentett engem, akkor nekem kellett volna viszonozni. De muszáj volt gyorsan döntenem, Harry vagy én, én vagy Harry. Azt hiszem életem legrosszabb döntését hoztam, mikor egyedül vágtam útnak, cserben hagyva a Göndört. Remegő végtagokkal futottam végig a folyosókon, fejemet fel-felkaptam egy légy közelgettére is. Szívem úgy dobogott a torkomban, mint mikor az We Will Rock You című szám kezdődik. Tá, tá, tá. Tá, tá, tá. Hármas taktusokat adva. Hirtelen fordultam be az utolsó sarkon, ahol egy kemény mellkasba szaladtam bele. Éreztem szúrós tekintetét rajtam, most elkaptak. Ijedve pillantottam fel rá, hollófekete haja kuszán állt, egy-két tincs a szemébe lógott, igen hanyagul. Csoki barna szemeit, lányokat megszégyenítően hosszú szempillák keretezték. Arca éles vonalakból állt össze, teste pedig tökéletesen volt kidolgozva. Mellkasát tetoválások díszítették, úgy ahogyan karjait is. Épp hátat készültem neki fordítani, hogy sikeresen meg tudjak szökni, de akkor erősen megszorította csuklómat, és visszarántott. A rántás hatására megroppant a vállam és orbitálisan sajogni kezdett.

-Hova, hova? - suttogta fülembe. Meleg lehelete csiklandozta a fülem mögötti területet. Tudtam, hogy a tervem, miszerint kiszabadulok, teljesen füstbe ment. Erőltetetten felmordultam, ezzel jelezve a nem tetszésemet, lassacskán elszorította a csuklómat.

-Mi folyik itt? - torpant meg mellettünk a - számomra még mindig ismeretlen nevű - kendős srác. A barna szemű démonfajzat szúrós pillantást vetett rám. Látó szerveim segítségével keservesen könyörögtem neki, hogy "könyörüljön meg rajtam". Ez lehet, hogy leesett neki abból, hogy szüntelenül remegtem. Idegesen az alsó ajkába harapott, majd a már türelmetlen sráchoz fordult.

-Rosszul lett ezért kivittem egy kicsit a levegőre. De nyugi - vitte lejjebb a hangját, s a következő szavakat erősen megnyomta - már megyünk is vissza!

-Oké. Csak tudod... - sóhajtott a kendős, s hátat fordított nekünk. Tiszta filmbeli jelenet volt, lazán hátra pillantott a válla fölött - Ne essen neki baja! - kacsintott rám. Hányingerem lett tőle, sok pasassal találkoztam azokban a napokban, de nekem mégis ugyanaz az egy arc hiányzott. Azokkal a csodálatosan csillogó, mélyzöld szemekkel.

Bambulásomból a démon zökkentett ki, neki lökött a falnak, ezzel még jobban összezúztam a vállam. Agresszívnak tűnt, vagy csak a munkáját végezte. Szemeit összehúzva pásztázta arcom, egyre közelebb simult hozzám, kellemetlen volt.

-Ha nem kellenél a FREE-nek ennyire most tuti... - szűrte vakítóan fehér fogai között, ám nem hagytam, hogy ilyen könnyedén befejezze. Pontosan tudtam, hogy mi kell az ilyen fajta pasasoknak. Pia, nők és szex. Illetve megpillantottam az övén lógó bilincset, tervem támadt.

-Megerőszakolnál? - pillantottam rá egy kacér mosoly kíséretében. Az ismeretlen letaglózva állt előttem, csak úgy kapkodta a levegőt, szerintem eléggé zavarba hoztam ahhoz, hogy még jobban összezavarjam. - Tudom mire vágysz - nyaltam meg ajkaim. - Figyelj, okos fiúnak tűnsz. Mi lenne, ha egyezkednénk? - közel hajoltam hozzá, elértem amit szerettem volna. Nagyon is. A démon halkan felnyögött mikor kezemmel a fekete bőrövét kezdtem kicsatolni.

Just be FREE (Harry Styles AU)Where stories live. Discover now