Epilog

417 27 28
                                    

Mladý páreček jde společně se svými dvěmi dětmi na hřbitov. V ruce mají květiny a svíčky. ,,Mami proč jsem pořád musíme chodit?" Zeptá se malý sedmiletý chlapec. ,,Protože by vás neměl kdo hlídat a jdeme jsem vždy na chvíli" usměje se jeho máma. ,,Tak fajn" usměje se i on a rozeběhne se za svou pětiletou sestru. Vedle ní se objeví její manžel. ,,Už zase se ptal ?" ,,Jo" smutně se usměje. ,,To bude dobrý lásko, on to časem pochopí...zatím je to malí prcek" zakroutí hlavou a kouká na svého syna, jak zlobí svou sestru. Celá rodina dojde až doprostřed hřbitova kde je velká hrobka.
,,Ma-mari-nette....Marinette Du-pain-Cheng" přečte ten hnědooký chlapec. ,,Správně zlatíčko a to druhé přecteš taky?" ,,Hmm...Adlien...Adrien Agre-ste.." přečte to a s usměvem se otočí na své rodiče. ,,Výborně" usměje se jeho otec. On kývne a zase běží za svou sestrou. ,,Co myslíš...vzali by se a měli by děti...žili by krásný život jako máme my?" ,,Určitě zlato..." ,,Strašně moc mi chybí Nino" snědé ženě začnou téct slzy a její manžel ji obejme a hned utěšuje. ,,Mě taky Alyo...mě taky" šeptne ji do vlasů.

Aby jsme to měly hezky po pořádku...Alya a Nino dostudovali a přesně o dva roky později, když jí bylo 18 tak Alya zjistila že je těhotná. Nino byl hrozně moc rád a někdy když byla ve druhým měsíci tak jí požádal o ruku. Přesně když jím oboum bylo 20 tak Alya znovu otěhotněla a narodila se jí holčička. Jejich syn je sedmiletý rošťák jménem Ben Lahiffe a jejich pětiletá dcera je Anna Marinette Lahiffe.
Rodiče Marinette s bolavým srdcem se pokoušeli o další dítě a měli obrovskou radost že i Sabine je těhotná.
Gabriela Agresta po pár letech propustili i s jeho asistentkou a když zjistil co udělal jeho syn tak ho to naprosto zlomilo.
Chloe začala chodit s Lukou a někdo říká že mají krásného syna kterýmu říkají Adrien Couffain.
Mistr fu nám nabídl Tikky s Plaggem ale my (Já a Nino) Jsme odmítli. Bylo to jako že prostě konec Lišaje a konec Superhrdinů...

Každý den chodíme k hrobu Marinette a Adriena. Po tom co se celý svět dozvěděl proč se zabil tak ho všichni obdivovali ale někteří stále myslí že chodí mezi námi. Všichni jsme si přečetli jeho dopis a starosta souhlasil a i rodiče Mari. Znovu se nechal otevřít hrob Marinette a její rakev se přemístila do prostřed hřbitova a hned vedle nechali dát Adrienovou rakev a oba je spolu pohřbili, přesně jak si to Adrien přál a Mari by určitě taky. Jeden sochař vytvořil krásnou sochu a tu postavili hned za jejich náhrobní kameny. Každý kdo přišel tak je obdivoval, nebo litoval že umřeli tak mladí. Den co den se v Paříži přesně v 12:00 a 20:00 se rozezněla pařížská hymna a všichni pohlédli na střechy a vzpomínaly.
Můj Berublog jsem nesmazala. Sledovala jsem všechny videa a ukazovali jsme to dětem, aby viděli jaky to bylo dřív.

,,Alyo...zlato..." pohladí ji Nino po zádech. ,,Ano?" ,,Půjdeme...už jsem zapálil svíčky...stačí růže a půjdeme jinak se z nich zblázním." ,,No jasně" jemně se pousměje a zadívá se na jejich fotky na nahrobním kameni. ,,Od nich by jsme se měli učit co je to pravá láska" šeptne když zavzpomíná. ,,Jak to myslíš lásko?" ,,Tak že i když se z Adriena stal děvkař, Mari mu všechno odpustila protože ho prostě milovala...kdyby si byl ty děvkař, tak bych tě zabila." ,,Mami mami co to je děvkal?" ,,To nic prcku" pohladí ho po hlavičce. On se usměje a chytí Annu za ruku a pomalu budou vyrážet domů. ,,Tak zase zítra Kočko" šeptne a kolem nich se prožene vítr jako by jim odpovídal. Nino ji chytne za ruku a pomalu jsou. ,,Víš že jsem rád že tenkrát nás Beruška spolu zavřela do tý klece" usměje se. ,,Já taky" líbne ho na tvář. Mraky se začnou barvit do ružova a začíná západ slunce. Alya se naposledy ohledně a vidí blonďáka se svou dívkou jak ve volném oblečení tancují. Musela se usmát protože za poslední dobou je takhle viděla pořád ale vždy to svedla na svou bujnou představivost. Nino šel napřed , dát děti do auta. Alya dál sledovala jak oni dva v objetí tančí a když skončí tak se otočí na ní, zamávají jí a pomalu se rozejdou směrem ke slunci. Alya je s usměvem sleduje a pak se vrátí ke své rodině.

The end

Tak a je to tady....konec 😭❤️
Chtěla bych vás všechny požádat aby jste napsali nějaký delší komentář na celou knihu (názor , jak se to líbilo , jestli by jste něco změnili a tak dále....)

Chtěla bych moc poděkovat jedné nezkutečně a úžasně osobě která se mnou tento příběh vymyslela a sepsala na Mesengeru 😂😂😂❤️❤️😱
Prosím velký aplauz slečně beruza
Joooo 😂😂😂😂❤️❤️❤️❤️❤️🖤🖤😇😇😇😈😈😈🌹🌹

Poděkování......

Chci hrozně moc poděkovat za všechny votes a komenty.... ani ve snu bych nečekala za takovou chvíli tolik lidi co se Jim to libilo a už se těším na další knihy co budu psát s beruza

A díky všem těmhle lidem a všem ostatním který si tuto knihu rádi přečtou
marinnet99
_buchtovaaa
Ladynoiircz
Ladybug79810
miraculous_page
Damielka
Zuzi206
beruza
A nakonec i já....


Loučím se s vámi a těším se na další příběhy ❤️❤️
🖤 Tina 🖤

Kočičí Prokletí                              LadynoirTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang