7.

555 33 10
                                    

Info: Pokračování ze včerejška stále večer

Tak oba jsou v tichosti a Kocourovy se zachvějou uši a rychle se postaví. ,,Děje se něco ?" kouká na něj. Dojde k zábradlí a rozhlíží se. ,,Jo." Vstane ,,Co ?" Ukaže někam do dáli. ,,Loupežní přepadení." Vyskočí na zábradlí a se smíchem jde do akce. Mari se zasměje, pokrouti hlavou a upaluje za ním. Doskočí na nějakou střechu a díva se jak nakládají nějaký dráhy věci do dodávky. Mari dopadne ladně a tiše vedle něj a taky se tam dívá. Koukne na ni. ,,Chce se ti do akce?" ,,No jasně." Vezme tyč a napise něco a zapřemyšlí
,,Co vyskoušet tvoji schopnost." ,,Jasně a co přesně máš v plánu." ,,Zkusím je nahnat támhle do slepé uličky a tvůj úkol je...hmm nějak je postrašit." ,,Nějak je postaršit ? Hm...no dobře...." ,,Jakkoliv....policie je tady za 6 minut takze šetři protože mas pak 5 minut než se detransformuješ." ,,Joo dobře"
jakobych to nevěděla...jsem Beruška a nechávám se poučovat touhle kočkou...jaká to ironie. ,,Já si nedělám srandu" uchechtne se. ,,Vždyť já nic neříkám." ,,Fajn ale tu ironii pořad slyším....můžeš si podat s Beruškou ruce." Dá ruce do obranné pozice. ,,Fajn." Usměje se a zakroutí hlavou.
,,Kočaklyzma" šeptne. Mari ho jen sleduje. ,,Fajn uvidime se až je zatkne policie" mrkne na ni a tiše skočí k jejich autu, kterému zničí pneumatiku a mizi do stínu. Mari počká až loupežníci dojdou do té uličky a pak se tiše přesune na střechu nad nima. Rozhlidavaji se a Foxinette jim začne házet kameny ze střechy ale pořád je schovaná tak aby ji nevideli pak Něco zahraje na flétne a udělá iluzi třeba tři krokodilu a loupežníci se strachy mačkaji ke zdi. A jeden vytahne zbraň a výstřely na krokodýla a ten zmizi....zacnou na sebe kouka a kocour se před nimi objevi s tyči a útočníci se krčí a koukaji. A co nevidět dojde policie. Když dojdou tak ten co má zbraň tak vystřelí a kocour uhne ale zasáhne ho to do ramene (jenom hlubší skrabnuti) tak zaskuci chytne se a to už policie zasáhne a všechny zatkne. Kocour dojde na střechu, Mari za ním hned jde. ,,Proboha si v pořádku ? Mám dotaz stává se ti tohle často ?" Uchechtne se. ,,Skoro pořad ale občas uhnu." ,,Ahm a neříkal si že v osobním životu potřebuješ být bez chyby ??" ,,Jo ale nemám na výběr tohle je jen...asi" zamysli se.. ,,šedesátý úraz" rozesměje se. ,,Šedesáty úraz ?!!?" křikne ,,Au...bacha dámo mám citlivé uši." ,,Si ty normální ??" ,,Jasně proč bych neměl být." ,,Šedesát zranění ?" ,,Možná už šedesát jedna" rozesmeje se. ,,Dík to mě úplně uklidnilo" protočí očima. ,,Není zač...." podíva se na její náhrdelník. ,,Nemáš obvaz?" ,,Jasně pojď." Dojdou k Mari do pokoje a ta se detransformuje. Kocour posadi se na posteli a kouka. Mari vybere lékárničku a jde k němu. On kouka na každý její pohyb. Kouká na každý její pohyb. ,,Jak moc to máš hluboké ?" ,,Kdo ví přes kostým nic nevidím." ,,Máš to jen škrábnute nebo se cítis na lékařskou pomoc ?" Chyti se dramaticky za hruď. ,,Myslím že umírám." ,,No ha ha velice vtipné...a prosím když chceš umírat tak bez krvi jo ? Nechce se mi pak uklízet." Koukne na rameno a zapřemyšlí. ,,Možná je to hloubš než minule." Placne se do čela. ,,A když máš být tak bez chyby v osobním životě proč tohle děláš ?" pta se a dává mu dole rukavici a vyhrnuje rukáv.  ,,Je to můj job." ,,A když tě jednoho dne zabijou ?" ,,Tak co bys mi doporučila....jak jedna paní řekla Beruška pracuje ve dne a já mám svůj noční život." ,, Hmm...tak třeba nevrhat se do nebezpečí po hlavě. Promysli to tak aby tě nezabili" čistí mu ránu a utíra rameno od krve. ,,Nebezpečí je moje" rozesmeje se. ,,Radši se nechám zabit než aby to schytal někdo jiný a nevinný." ,,To nemůžeš." ,,Proč to mám nechat postřelit příště třeba Berušku." ,,Já ti zakazuju se nechat zabít.
Jo je od tebe moc hodné a milé že chráníš  město i v noci ale zabít se vážně nesmíš nechat." ,,Ty mi to zakazuješ jo" ušklibne se a sykne bolesti.  ,,Jo zakazuju a opovaz mě neposlechnout !" váže mu ránu obvazem. ,,No víš o tom že já neposloucham." ,,Vím ale když mě neposlechneš tak uvidíš." ,,A co mi uděláš" pobaveně si ji prohlédne. ,,Aby ses pak nedivil" ušklibne se. ,,Jsem zvědavý a to mi nedá....
Ale jestli tě chapu právě mi zakazuješ noční akce?" ,, Ne nezakazuji ti noční akce ale zakazuju ti být zbrkly a zakazuju ti zemřít." ,,No fajn" zabručí si a zívne. ,,Unavená kočka ?" zasměje se a da mu dole rukáv a nasadí rukavici a schovává věci do lékárníčky. ,,Kocour....." zaklepe hlavou. ,,To je to samý." ,,No pokud mě bereš za ženské pohlaví" ušklíbne se a zavře oči. Rozesměje se.
,,Když se ním cítis být." ,,Pojd' ke mě a rád ti ukážu kdo jsem" ušklebek se mu zvětší a opře se o stěnu. ,,Já mám zrak dobrý díky" zasměje se. Otevře oči a koukne na ni a začne se smát.  ,,Si velká Černá neposlušná kočka" zažertuje a rozesměje se.  ,,Kocour Puuurincezno." ,,Kočka" rozesměje se. ,,Kocour" zavrčí. ,,No dobře dobře hlavně se nenajež a nezaprskej" zasměje se. ,,No to jsem ještě nezkoušel ale vím ze umím všechno co umí kočka." ,,To opravdu?" ,,Jasně." ,, Tak předved" pobaveně si ho prohlidne. ,,Nevím co přesne chceš vidět" ušklibne se. ,,Co umíš" ušklíbne se taky. ,,Vlastně jsem to ani moc nezkoumal ale vím ze to občas zasahuje do mého normálního života." ,,A co se ti takového zatím stalo ?" ,, No" zamysli se.
,,Kamarádka mě pohladila a malém jsem začal vrnět , pak jsem se bránil díky kocicim reflexum a tak dále." ,,Aha" rozesměje se. ,,Tak v tom případě" začne ho jemně drbat pod bradou. Kousne se do rtu a zakrouti hlavou. Jen se ušklibne a drbe ho i za ušima. On svěsí uši a začne vrnět. Zasměje se a chvíli ho drbe a pak přestane. ,,Ale je to cute." ,, T-to ne-vím" vrní dál. ,,Ale je...tak rozkošne" zasměje se. Mírně zrudne a schová hlavu do dlaní. ,,Ale Kocoure" rozesměje se. ,,Hmm?" ,,Snad bys nerudl." Nadechne a vydechne a uklidní svoje rudé tváře. Mari se jen směje. ,,To není vůbec vtipný." ,,Pro tebe možná ne ale já se bavím." ,,Vážně" usměje se. ,,Co kdybych se pobavil i já." ,,A jak hmm ??" zasměje se. ,,Co kdybych ti domluvil rande" ušklibne se. Uchechtne se. ,,Cože ?" směje se. ,,Domluvíme ti rande s Adrienem." ,,C-cože ? Hrablo ti ?!" ,,Jasně že ne." ,, Připadaš mi tak." ,,Pokud si dobre pamatuju tak mi Adrien dluží  takže ti zítra muže zaklepat na dveře." ,, A-ale co ? Ja nemůžu...." ,,Ale proč pak ne" rozesměje se. ,,Vždyť s ním nedokážu ani mluvit." ,,Ale dokážeš jen musíš chtít." Pokrouti hlavou.
,,Vždy začnu koktat a zapomenu i své jméno." ,,A jak mu chceš říct že ho miluješ." ,,Cože ?!!!!!" ,, No slyšela jsi." ,, Ty si se zbláznil ?" ,,Půjdeš s Adrien na rande a tam mu muzes říct co k němu citiš." ,,Já nemůžu." ,,Proč ne." ,,Nechci být odmítnuta..." ,,Chápu" zamysli se a kouka na ni. ,, A ani bych to nedokázala..." ,,Hmm?
Vždycky je lepší to říct hned než se trápit a lámat si srdce....můj kwami mi říkal ze jsem jeden z nejlepších kocouru co měl....říkal ze všechny kocoury co zažil byli odmítnutí Beruškou a pak je Lišaj dostal....taky jsem se bal vyjádřit city Berušce ale vždy když ji vydím tak jako bych věděl co říct i když vím že budu vždy odmítnuty tak se postavím a jdu dál." ,,Ja už se ale tolikrát snažila mu je vyjádřit Koocoure ale nejde to...vždy když uvidím Adriena zapomenu jak se správně dýchá, mám chuť se propadnout pod zem a tak...." ,,Je slepý....když přehlíží tak úžasnou holku jako ty." Usměje se. ,,Děkuji za kompliment." ,,Není zač" taky se usmeje. ,,Beruška je taky pěkný blázen když nevidí koho má pod nosem" mrkne na něj. ,,No jo Bug je ale zamilovaná do někoho až po uši.....tak moc by mě zajímalo kdo je dokonalejší víc než já." ,,Asi by tě netešilo kdybys to věděl." ,,Ty to víš ?" Mari jen kývne. ,,Kdo je to?" Koukne na něj.
,,Slibuješ, že budeš mlčet jako hrob ?" ,,Samozřejmě" koukne na ni Kocour. ,,Nebo spíš přísahás ?" ,,Přísahám že moje pusa je zamčená." ,,Miluje...." natáhne se k nástěnce a ukáže na fotku Adriena. Otočí se a koukne. ,,Do Adriena?"znovu se opře o stěnu. ,,Jo" viditelně zesmutni. ,,To je...." zarazi se protože ví že ho miluje ale jen z půlky
....,,určitě super." ,,Já ti nevím." ,,Ale jo.....jednou když jsem ho zachránil tak se na Berusku ptal....určitě ji miluje." ,,Vážně ?" zarazí se a hrkne to s ni. ,,Jo." V Mari uvnitř se potěší ale pak si vzpomene, že ona je teď jen Marinette a sklopi pohled.
,,Vidíš....další důvod proč to rande není dobrý nápad...." ,,Máš pravdu."  ,,Jo..." ,,Treba budeš mít lepší život s někým kdo tě bude milovat." ,,To těžko..." zašeptá si pro sebe. Kocour posmutni, svěsi uši a zapipa mu prsten. ,,.....asi už budeš muset jít...." ,,Nepůjdu domu" slabě se usměje a vyšplhá na balkon. ,,A kampak ?" vyjde za ním. ,,Jdeš pořád žít noční život ?" uchechtne se. ,,Nevím....potřebuje se odreagovat." ,,No dobře hlavně prosím tě neumirej a dej pozor na ruku i na sebe." ,,To ti neslíbim....stejnak je to jedno jsem Černý kocour a ty nosí jen smůlu ...taky si ji přitáhl na sebe" nastavi ruku. ,,To není pravda." ,,Je to pravda ale to je jedno.....potrebuju to miraculum vrátit." ,,Není Kocoure..."podá mu mirakulum. ,,Já v tebe vidím něco víc než kočku co nosí smůlu." Vezme si ho a da do kapsy. ,,Nemusíš to říkat jsem zvykli ze mě lidi nemají rádi." ,,Neříkám to co si nemyslím Kocoure...nikdy....uráží mě že mě haziš k ostatním...Já tě ráda mám..." Koukne na ni a pipani hlasi čas detransformace tak Kocour vyskoci a schova se za tu zídku co má na balkoně. ,,Proč to děláš.....vždyť mě neznáš a pořad mi pomáhaš." Protože si dobrý člověk Kocoure...možná tě neznám ale cítím v tobě něco....neumím to popsat...říkáš tu o sobě že nosíš smůlu ale máš srdce ze zlata a to si mi už dnes hodně krát dokázal" a ne jen dnes Čičo.... ,,No jo ale spousta lidi to nevidí a kdybys věděla kdo jsem tak tohle neříkáš" posadi se a diva na plagga který se cpe. Mari se opře o zábradlí a povzdechne si. ,,Ach...ať si kdo si pod maskou, pořád si stejný člověk. Jen možná jak Kocour se chovas jinak a i ve svém osobním životě se chovas úplně jinak. Spousta lidí hledí většinou na venek člověka. Já se zastávám názoru, že vnitřek je mnohem důležitější..." Transormuje se, skočí na balkonek a zadiva se na ni. Sedí opřeta o zábradlí a hlavu ma skloněnou u kolenou. Přejde k ni a posadi se vedle ni. ,,A co trápí tebe,kromě platonicke lásky.... není hezké vidět lidi smutné. ,,Mám pocit že" povzdechne si.
,,Mám jednoho kamaráda a on mě má rád víc jako kamarádku a já mu ubližuju, tím že ho odmítám a bývám na něj občas hrubá když mě tím už štve....a už nevím jak dál...." ironické když mluvím o něm. Nakloni hlavu na stranu.
,,Hmm....ví že miluješ někoho jiného?" Ona jen kývne. ,,Tak ho prostě odpalkuj pokud tě miluje tak by to měl pochopit." ,,To je to...já mu pořád dávám Friendzone jen on to neví pochopit....pořád říká že budu jeho jediná a tak..." Uchechtne se. ,,To mi připomíná mě a Berušku a když teď vím kdo je dokonalejší půjdu z cesty....i když nechápu jedno." Fakt Kocoure ale neříkej....pomyslí si.
,,A co ?" ,,Co je na Adrienovy tak úžasného že ho všichni milují...kdyby zmizel všichni by zešíleli a třeba kdybych zmizel já tak si toho nikdo nevšimne..... Možná jen proto že je to model nebo netuším." ,,Mýliš se...ohromně se mýlíš.. Ve všem." Zadiva se na ni. ,,Nemyslím si." ,,Kocoure sakra nepodceňuj se tolik !!!!" ,,Co... je to pravda." ,,Kdybys zmizel tak by celý Paříž šílel ! Všichni by byli zmatení a Beruška a ostatní superhrdinove by taky nebyly na tom nejlíp. A navyše bys ji chyběl. A mě taky a určitě hodně lidem který tě mají rádi víc než Berušku a vidí v tobě vzor a hrdinu."
,,No tak Marinette neříkej kdo by ve mě viděl vzor" rozesmeje se. ,,A co takhle se vsadit já říkám že si toho nikdo nevšimne." ,,Hodně lidí má v tobě vzor Kocoure."
,,Chceš se vsadit ? Vážně chceš odejít ??" ,,Jo....třeba se občas objevim večer." ,,Jen se placne do čela. ,,Ty si tak tvrdohlava kočka že se z toho zbláznim." ,,Jsem jen zvědavý kolik lidi to bude vědět." ,, Fajn fajn jak chceš." ,, Co ti na tom vlastně vadí" ,, No co já vím...třeba že tím neplnis tvoje povinnosti nebo co když tě bude potřeba při boji a superhrdinove to nezvládnou...nebo nevím....prostě se mi ten nápad nezamlouva."A když se mi stane nějaký vážnější úraz tak superhrdinou být nemůžu," ,,Si SUPER HRDINA
tobě se úraz stát nemůže když máš kouzelné schopnosti, nebo může ale dá se to kouzlama vyléčit." ,,Když tomu dopomůžu tak se stane a kouzla nejsou puurincezno." ,,Ach a co kwami ? Ten ti nepomůže ??" ,,Občas zmírní bolest ale nevylečí." ,,Aha..." ,,Asi půjdu ať se vyspiš" zívne. ,,Jo dobře... A ty by ses měl taky." ,,Budu v pohodě." ,,Měl bys to napravit. Vážně. Pro jednou Paříž bez nočního strážce vydrží." ,,Nikdy nevíš co se stane a já cítím že dneska není konec." ,,Konec? Čeho?" ,,Že ještě dneska se stane nějaký průšvih..... můj instinkt nikdy nelže." ,,Hmm...no dobře." Kocour se postaví a protahne. ,,Tak prosím dávej na sebe pozor.... A nenech se zabít ani postřelit zas." ,,To ono samo ne já a kdyby jo tak co mám dělat" koukne na ni. ,,Vyhledej pomoc...třeba lékařskou." ,,To jako superhrdina nemůžu." ,,Tak jdi v osobním životě." ,,Hahaha." ,,Co je ? Snad by ses nenechal trpět a umírat nebo co." ,,To stokrát radši......když by to zjistil můj otec mám konec z životem." ,,Cože..... Hele jestli budu nucená tě jít hledat do Pařížských ulic nějak zraněného tak tě zabiju vlastnoručně já." ,,Ale no tak jestli se mi něco stane tak se doplazim na Eifelovku a počkám až to přestane bolet a jdu znovu do akce....to dělám pořad." ,,Ty si úplný blázen !" ,,Proč" překvapeně na ni koukne a zachvejou se mu uši. ,,Teď si o tobě budu myslet že jseš bláznivý sebevrah." ,,Ale to snad ne." ,,Ale jo.... Vždyť tobě vůbec nezáleží na tvem zdraví. Haloo ! Kluku vzapamatuj se trochu !!" ,,Jak jsem jednou řekl záleží mi vic na zdravý ostatních než moje." ,,To je sice velice šlechetne ale i tak...pečuj i o sebe !" ,,Když bude čas tak možná...." vezme tyč a kouka. ,,Aaach bozeee prosím tě udři tuhle kočku pánví dřív než to udělám já." Kocour na ni koukne. ,,Co?" ,,Ty jsi tak nehorázně tvrdohlavy." vstane. ,,Já vím jsi první clovek co mi to říká." ,,A budu ti to říkat pořád protože jsem vážně tvrdohlavejsiho člověka neviděla a to jsem si myslela že Alya je tvrdohlava." Rozesměje se. ,,Dobře jsem velká černá tvrdohlava kočka asi si kvůli tobě změním jméno." ,,Dobře jsem velká černá tvrdohlava kočka asi si kvůli tobě změním jméno" směje se dál. ,,A bláznivá velmi." ,,Řekl bych tvoje ale patřím jen sobě" uchechtne se. ,,Nechechtej se tady nebo tě označim za Garfielda." ,,Můžeš to skusit....ale na Garfilda jsem moc hubený , sexi a dokonalý" napne svaly. Vyprskne smíchy.
,,Jasně a nebo si jen tlustá líná, bláznivá kočka"
šťouchne ho a ušklibne se. ,,Hele" prskne
,,Pochybuješ o mě" přiblizi se k ni. ,,Oh to bych si já nikdy nedovolila" zadržuje smích a cukaji se jí koutky. ,,Ty jsi ale provokaterka" objevi se před ni. ,,Já ? Ale neee to se ti jen zdá" pořád zadržuje smích a kouká na něj. Kdyby jen ona věděla koho před sebou má...pomyslí si v duchu Kocour a uchechtne se nad představou jak Mari omdlí na balkoně. ,,Vážně?" rozesměje se. ,,Úplně vážně." ,,Já vidím jak se chceš smát." ,,A ty mi snad vidíš do hlavy ?" kousne se do rtu aby se nesmála. ,, Ne ale citim to." ,,Tak to cejtis blbě." ,,No tak Mari já to citim jen se zasměj." Pokrouti hlavou a zadržuje pořád smích. ,,Ne? Tak já ti pomůžu." Jen na něj s otázkou v očích kouká. Chyti ji za ruce a podkopne nohy a položí ji na zem a rukou ji přejede po žebrech. Zachvěje se. ,,Co to děláš ?" ,,Skouším jestli si lechtivá." Tak to máš smůlu." ,, Jaká škoda." ,,Fakt jo ?" zasměje se. ,,To teda" uchechtne se a zadiva se na ni. ,,Zase se chechtas Garfilde ?" rozesměje se. Opře se o ruku. ,,Mňau možná jo." ,,Nenapravitelný Kocour" pobaveně pokrouti hlavou. ,,A jakého bys chtěla" zvědavě koukne. ,,Takového co dbá o své zdraví" proměří si ho. ,,Ale no tak." ,,Co je....Budu ti to říkat dokud si neuvědomíš že tu někomu na tobě záleží." Zadívá se na ni. ,,Záleží ti na mě ?" ,,Samozřejmě že ano." ,,Tohle mi nikdo dlouho neřekl" posmutní když si vzpomene na otce. ,,Díky." ,,V pořádku...Měli by ti to říkat Kocoure" podívá se na něj. ,,No jo ale pro některý jsem vzduch." ,,A víš že vzduch je pro život moc důležity ?" ,,Pro moji rodinu ne." ,,Tak jsou to blázni když to nevidí." ,, Ne spis mě využívají ke svým věcem to mě vždy miluji." Smutně se na něj podívá a obejme ho.
,,Někteří lidé jsou prostě takový...je mi to líto Kocoure..zasloužil by sis rodinu co tě miluje a nevyužívá." Oplati ji objeti a zaboří hlavu do ramene. ,,Je to šileny život jsem rád že jsem se stal Kocourem" zašeptá. ,,A právě proto by ses taky němel vzdávat mirakula ani nikam odcházet." ,,Když já nechci být pořad odmítán...to je taky další důvod." Mari se zamysli a zadíva se na Kocoura. ,,Chceš radu jak zapůsobit na Berušku ? Protože je jedna možnost jak dostat u ní šanci na vztah..." Podívá se na ni a zapřemýšlí. ,,Nech to být...pokud miluje někoho jiného tak ji můžu přát ať jí to vyjde...já si budu žít svůj nudný život." ,,No dobře ale kdybys chtěl pomoct tak stačí říct...no každopádně asi máš pravdu...jestli miluje někoho jiného tak jí nedonutíš milovat nasilu.." Kyvne a koukne do dáli. Chytne ho za rameno. ,,Vše se na dobré obrátí Kocoure. Musíš si projít tvrdou cestou abys dopadl do měkkých peřin." ,,No ale občas to nejde aspoň s mým životem." ,,Půjde to jen musis chtít." ,,I když budu chtít sebevíc jsou věci které mi to nedovolí ale i tak ze zvědavosti co a jak víš co platí na Berušku." ,,Možná kdyby znala tvé jiné já. Ne jen to egoistické i když je s ním sranda ale i to citlivé a zranitelne a rozkošné" usměje se. ,,Asi jo." ,,Je to na tobě samozřejmě." ,,No jo já vím" povzdechne si. Mari se zadívá do dálky.  ,,Už vážně půjdu musím se podívat zda je vše v pohodě." ,,Dobře tak se měj Kocoure." Vyskoči na zábradlí a zmizi v noční Paříži nebo spíš ranní. A Marinette jde konečně spát i když ne na dlouho. Tikky k ní přiletí, prohlédne si ji a lehne vedle ni a jde spát taky. Kocour proskače celou Paříž a někdy kolem čtvrté rano se dostane domu a jde spát.

Tak a máme ukončený den 😂😂😂😂
Doufám že se kapitola líbila protože tohle byla moc pěkné a další kapitola bude trošku drsnější 😂😂😂😂😂😂

Kočičí Prokletí                              LadynoirWhere stories live. Discover now