38.

245 23 6
                                    

Nastane ráno a Mari se vzbudí, obleče se, udělá hygienu a utíká do školy. Přijde do třídy a sedne si. V tom dojde učitelka a pověsi na tabuli obrovský plakat s novým zasedacím pořádkem. Mari tam dojde a kouka. Mari koukne kde a s kým sedí a zakleje ale jde si sednout.

Tak Adrien se vyda do školy s naladou pod psa a dojde do třídy a sleduje že se něco změnilo tak koukne na plakat kde vidí že sedí s Marinette....v duchu si říka zda se má radovat a nebo proklít celí svět když ji identitu nese jak na stříbrném podnose...protočí očima a vyda na své nové místo. Mari si něco kreslí. Adrien se posadí a opře se o ruku a přemyšlí jak se vrátit na své místo. Tak Adrien na ní koukne a zamyslí se. ,,Asi nevíš kdo měl tak užasný nápad mě rosadit od Nina." ,,Nemám tušení. Když jsem došla už to tu učitelka dávala." ,,Sakra." ,,Taky nevím kdo měl tak "dokonalý" nápad." ,,No jo....asi myslí učitele že budeme zase ty hodní andílci" protočí očima. ,,To sotva." Pokrčí rameny a zadívá se dopředu. ,,Změna je život." On jen kývne. Mari si dál kreslí a začne jim biologie. Adrien jen přemýšlí co by mohl provést aby se vypařil ze školy. Adrien na ni koukne.
,,Pořád děláš návrhy na oblečení." ,,Jo...ale v poslední době kreslím vše..i postavy..." ,,Tak to je fajn...pamatuješ na to focení ?" Ona se zamyslí. ,,Jo? Proč?" ,,Zajímalo by mě kolik agentur se ti ozvalo na spolupráci buď jako modelka nebo návrhář." ,,Eh...no pár jich bylo ale kvůli tomu že jsem byla dlouho pryč asi víc jak měsíc tak jsem nemohla odpovědět..." ,,Ah....tak to jo." ,,No...ale nevadí i tak si chci nejdřív dodělat školu a pak se uvidí kam to dotáhnu.." ,,To je jasný." ,,A co ty ? Co dělávaš ?" Zamysli se. ,,Pořad to samé...škola, šerm , klavír, nebo focení" a nebo jen tak šílené skáču ne své podobě po střechách ale to tě nezajímá řekne si v duchu. ,,No jo....a co bys chtěl dělat v budoucnu ?" ,,Nevím ale asi zůstanu modelem." ,,Nemáš nějaký sen ?" ,,Ani ne....možná si žít šílený život ve kterém mi ho spestřuje pár osob." ,,Tak to jo." On kývne a zívne si. ,,Unavený?" ,,Jo" opře se o ruku. ,,Měl by ses po škole prospat." ,,Nemam dneska čas." ,,Ah....tak." ,,No jo práce nikdy nespí." ,,A ty taky ne..očividně." ,,Prosím tebe spal jsem...hmm...tak čtyři dny zpátky." ,,To je málo. Měl by ses vyspat." ,,No jo tak se dneska přivážu k posteli." Ona se zasměje. ,,Co myslíš pouta budou stačit nebo obyč provaz?" ,,Už tě vidím jak si připoután k posteli" směje se dál. ,,Počkej...." v hlavě si představí jak ho Plagg poutá k posteli a prostě se rozesmeje až z toho dostane záchvat smíchu. ,,Co?" Adrien se po chvílí kvůli smíchu rozkašle a uklidní se.
,,Jen jsem si představil jak mě někdo poutá k posteli." ,,A kdo prosím tě ?" ,,Jeden dobry kamarád." ,,Máš ho doma ?" zadívi se. ,,Možná." ,,Si divný." ,,Proč?" ,,Proto." Adrien na ní nechápavě koukne. ,,Kdo by měl velmi dobrého kamaráda doma ?" Zarazí se.
,,Řekl jsem možná a můj bratranec je velmi dobry kamoš." ,,Meeh.." ,,No co?" ,,Nemám v lásce tvého bratrance." ,,Proč něco ti provedl...můj úžasný bratranec" řekne s ironií. ,,Jo si představ." ,,A co?" ,,Obtěžoval mě jako ne Marinette ale Berušku." ,,No jo to jsem někde slyšel že na tebe má crush....nebo měl." ,,Jo...meeh" zatváři se kysele. Adrien se rozesměje. ,,Co je?" ,,Jsem myslel že se ti líbí zelenooký blonďáci." ,,Ale tvůj bratranec ne ! A mě nejde o vzhled u kluků." ,,No fajn fajn hlavně klid." ,,Já jsem v klidu." On jen pokrčí rameny a kousne se do rtu aby už mlčel. Mari si povzdechne a tužkou kreslí čáru protože se nudí. ,,Co?" ,,Co...Eh nic?" ,,Co ten povzdech." ,,Nic...já jen..." ,,Hmm?" ,,V poslední době se cítím tak prázdně...bez smyslu..." ,,Tak se nějak odreaguj nebo něco dělej." ,,To je to...nechce se mi...." Otočí se na ní a zamyslí se. ,,Hmm." Mari znuděne a bez nálady kouká na lavici. ,,Nevím" zívne.
,,Co jít na nějaké focení se mnou." ,,Hmm..."
mykne rameni. ,,Klidně." ,,Fajn" usměje se. Ona kývne. Někdy ke konci hodiny se ozve výbuch a Adrien koutkem oka koukne na Mari. Ta se zeptá na záchod, učitelka ji pustí a ona se jde transformovat. Adrien se usměje a posledních pět minut počká a pak mizí o přestávce se transformovat a běží za svou dámou.

Kočičí Prokletí                              LadynoirWhere stories live. Discover now