48.

202 17 8
                                    

SEN

Stálá jsem na nějaké louce, která byla nádherně rozkvetla a sluníčko nádherně svítilo a hřálo. Bylo to tak příjemné, že jsem se musela usmívat.
,,Marinette !"
Otočila jsem se a uviděla tu nádhernou záplavu blonďatých vlasů. Rozesmála jsem se a utíkala jsem až k němu. Pár metrů od něj jsem se zastavila, pořád se usmíval a já taky. Už jsem mu chtěla skočit do náruče, ale najednou se usklibl....a začal se hrdelne a ďábelsky smát...
Kolem byli slyšet hlasy těch kluků co mě chtěli znásilnit a byli slyšet věty
,,Naivní" ,,Hloupá" ,,Věří v nesplnitelné" ,,Hanba" ,,Naivní suka"

Vše krásné kolem se rozplynulo a ja padala v nekonečné tmě, Adrien mi jen kýval s ďábelskym uskrnem a vzdaloval se ode mě dal a dál.
,,Neeee !!! Adriene prosiiiim..."
Cítila jsem, že zoufale propadavam pláči a pořád padám ve tmě. Kolem mě byly jen ty hlasy a výsměch.
,,Nee nevěřím tomu. Miluje mě..Miluje !!! Nikdy by mi to znovu neudělal !! Aaaah...."
Zoufalý brek sílil a výsměch taky. Do toho se posměšne smál i Adrien.
,,Vzbud se Marinette, nepodlehni jim. Vstaň, vzbuď se, vzbuď se, vzbuď seeee !!!!!"
Křičela jsem na sebe mezi pláčem a už dál nemohla....

Tikky vidí jak sebou hází tak se jí snaží vzbudit. Po chvíli s křikem vystřelí do sedu a prudce otevře oči. Tím praští nebohou Tikky.
,,Heeej....co je to pořad...už druhý den máš noční můry." ,,Proboha Tikki omlouvám se. Ublížila jsem ti ??!" chytí si za pusu. Jen k ni přiletí zase zpátky. ,,No...nic budu v pohodě ale ty asi ne." Chytí se za hlavu. ,,Promiň mi nechtěla jsem ti ublížit..." ,,Jsem v pohodě." ,,No dobře." ,,Takže?" ,,Co?" ,,Řekneš aspoň někomu co stebou je." ,,Jsem v p-pohodě
Polkla a slzy se draly na povrch. ,,Nejsi v pohodě! Já jsem ti to za ty tři poslední dny všimla a Adrien taky." ,,Fajn tak nejsem..." ,,No fajn....utapěj se dál v nočních můrách a dopadne to zle." ,,A co mám asi tak dělat Tikki ?! Nemůžu za to !!!!" ,,Tak se někomu svěř.." Povzdechne si a zadívá se na strop se slzama v očích. ,,Nechci být zla...promiň my to ale nechci tě vidět v takovém stavu." ,,Je to těžké Tikki..." ,,Rozumím...ale zkus to nějak popsat." ,,Já... já..." Zaskučí a nechápe proč ji to nejde říct...fuu musí se uklidnit. ,,Máš strach že Adrien tě zase podvede?" Nepatrně kývne. ,,Věříš mu?" ,,Ano" Otře si slzy. ,,Věřím..." ,,A podvedl tě i když mu nachystala pasti?" ,,Ne..." ,,Tak vidíš.." ,,Ale i tak Tikki...ty můry jsou hrozné..." ,,Hmm....já nevim...promuv si o tom zítra s Adrienem třeba ti pomůže." ,,Ach... můžu to zkusit.." ,,Ne zkusit ty to musíš udělat....jinak se budeš trápit." ,,No dobře." ,,Tak teď chvili zhluboka dýchej." Pár krát se zhluboka nadechne a vydechne. ,,Bude dobře." ,,Snad.." ,,Určitě.." ,,Tak jo..." Kyvné a lehne si na polštář. Mari si taky lehne a snaží se usnout, ale už jí to nejde a usne až někdy nad ránem. Tikky spí. A najednou zazvoní budík. Tikky otevře oči. Mari se zničeně vzbudí. Tikky si odletí pro sušenku. Mari jde do koupelny, umyje se, obleče, v kuchyni si dá něco pod zub a utíka do školy. Dojde sedne si , pořád je úplně zničena a tak si lehne na lavici s kapucí na hlavě a odpočívá. A po chvíli se začne plnit třída. Mari má plnou hlavu těch dvou nočních můr co se jí zdáli. Přijde Alya , Nino a Adrien , posadí se a řeší nějakou party a Adrien sleduje Mari a pohladí ji po hlavě. Ta zareaguje na dotek a krátce na něj vykukne. Adrien se na ní usměje. Usměje se taky ale napůl nasílu. Adrien se opře o ruce a sleduje dění. Mari si dá dolů kapuci a protáhne se a pak přemýšlí. Adrien sjede pohedem lidí a koukne na Mari.
,,Vyspala jsi se?" Zakroutí hlavou. ,,Snažila jsem se..." ,,Nápodobně" zívne. Mari kývne. Pak zazvoní na hodinu a přijde učitelka. Všichni vnímají nudnou hodinu. Adrien si něco čmárá a nudí se. Mari je jak jinak mimo. Po třídě koluje papírek s otázkou ,,Party kdo jde?"
Adrien na to koukne a šťouchane ji do boku. Mari na něj jen s otázkou koukne. Kyvné k papírků a pobaveně zakroutí hlavou. Mari si ho přečte. Adrien kouká na učitelku. Mari jen přemýšlí. Adrien na ní koukne a vezme si mobil a pustí si písničky. Mari je zas ztracená v myšlenkách. Adrien ji chytne za stehno a sleduje ji. Ona se na něj po chvíli podívá. On se usměje. Ona se jen trošku pousměje. ,,Tak co krásko půjdeš?" Šeptne ji. ,,Nevím..." Adrien kývne. Mari si jen povzdechne a přemýšlí. ,,Zase mi někam utíkáš" přisune se k ní a obejme ji kolem pasu. ,,Co ? Utíkám ?" pohladí ho po vlasech. ,,Utíkáš se svými myšlenkami někam" nespokojeně si zabručí. ,,Jo...promiň....je toho prostě moc...už to nedávam...myslela jsem že to je jen hloupost a zvládnu to.....Ale už to nedávám." ,,Copak se děje." ,,Prohánějí mě každou noc strašlivé noční můry..." ,,Pořád o tom že ti chtějí ublížit nebo něco jiného?" ,,I to ale v každém snu je to stejný a pořád..." popiše mu své dosavadní sny. ,,Ochraňím si tě..." ,,Nedáva mi to spát..." ,,Tak dneska přespím u tebe a pohlídám si tě." Ona jen kývne. Políbí ji na tvář a proplete si s ní ruku. Usměje se a stiskne mu ji. Palcem ji začne hladit a usmívá se. Usměje se taky. Poklepe na papírek. ,,Chceš se jít pobavit? Nebo půjdem domů něco dělat?" ,,Klidně můžeme na chvíli zajít na párty." ,,Dobře" napíše jejich jména a pošle to dál. Kývne. Usměje se a políbí ji dlaň ruky. Ona se usměje víc.

Po škole jsou všichni venku před školou. Adrien se zakecal s Ninem a smějí se spolu. Mari se baví s Alyou a pokuřuje. Oni se pak otočí na holky. Mari zahasí cigo. ,,Jedeme hned nebo chcete chvíli klid?" ,,Mě je to jedno." U školy zastaví limuzína. ,,Tak mužem." Všichni čtyři nastoupí do limuzíny a vyráží. Dorazí tam a jdou se bavit. Baví se a i Mari nachvíli vypne a zapomene na starosti. Všichni si užívají. Dlouho do večera když je pátek. Někdy v čtvr na dvanáct je limuzína odveze nejdřív k Alye pak k Ninovi a nakonec k Mari. Nějak se dostanou dovnitř , do bytu v dobré náladě. Mari se pořád něčemu směje. ,,Co?" ,,Já nevím..." Adrien se zasměje. Mari se taky se směje. ,,Tak co unavená?" ,,A ty." ,,Ani ne." ,,Já taky ne." ,,Tak co budeme dělat?" ,,Netuším cokoliv chceš miláčku" usměje se na něj. Pokrčí rameny a sedne si na schůdky. ,,Já taky nevím." ,,Máme ještě něco k jídlu?" Mari se uchechtne. ,,Vždycky." ,,Perfektní." Usměje se a jde do kuchyně. Mari teda veme něco k jídlu a jde za ním. On jí sleduje. Usměje se a podá mu to. Vezme si to. ,,Děkuji Broučínko." ,,Nemáš zač Číčo." Usměje se a přitáhne si ji do náruče. Usmívá se. Po chvíli to sní a dá talíř na zem a ze zadu ji obejme. Spokojeně si vydechne. Adrien se usmívá a hraje si s její rukou. Ona ho nechává. ,,Dneska si dohlídnu na to abys měla sladké sny" šeptne ji do ucha. Usměje se.
,,Dobře.. věřím ti..." ,,To je fajn.." Koukne na něj a usměje se. Pohladí ji po tváři. Usměje se a on jí usměv oplatí. Mari ho políbí . Polibek ji oplatí a usmívá se dál. ,,Miluju tě" šeptne mu do rtů. ,,Já tebe krásko. Mari se usměje. Jemně ji začne hladit na boku. Ona si pokojeně mručí. Políbí ji na krku a nechá ji tam pár značek. Jen se pořád usmívá. Adrien se jí opře o rameno a zavře oči. Mari mu začne v náručí s ním pohupovat. On se usměje. Mari se jen velmi usmívá. Adrien otevře oči a zadívá se na nějaký bod. Marinette si začne něco broukat. Adrien ji poslouchá a usmívá. Marinette se ztratí v vzpomínkách a pořád si brouká. Adrien ji poslouchá a zívne si. ,,Unavený?" ,,Ne jen si říkám jestli mám uspavat já tebe nebo ty mě." Mari se zasměje a Adrien usměje. ,,Tak co ted Čičo ?" ,,Cokoliv Broučínko." Podívá se na něj a zamyslí se. ,,Copak?" ,,Jsi nádherný." ,,Jako ty" usměje se. Mari ho políbí. Adrien ji polibek oplácí. Ona ho prohloubí. On jí to s radostí oplácí. A začne vášnivá libačka. Adrien si ji přitahne víc na sebe. Ona ho obejme kolem krku. Adrien ji chyti po zadkem, stoupne si a jde na postel i s ní. Po chvíli se oba ocitnou na postely a líbáji se. Adrien se ji po pár polibcích přemystí na krk. Zahne hlavu aby měl dobrý přístup. Dál jí líbá a rukama šmejdí po těle. Ona mu doteky oplácí. Sundavá ji i oblečení. I ona jemu kousek po kousku sundá nepotřebnou látku s těla. Adrien si jen prohlíží její krásu a líbá ji všude. Ona si plně užívá jeho doteky a všechno co ji ze sebe dává. Pak ji polibkami míří níž a níž a začne ji uspokojovat. A ona mu vzdechá a heká. Těsně před vzrušením do ní vnikne a začne přirážet. Ona vzdechá jeho jméno a heká jak šílená. On společně s ní. Oba dva prožívají nebe, peklo, ráj. Po chvíli se vzruší a Adrien odpadne vedle ní. Marinette zhluboka oddechuje. Adrien je jen přikryje a spokojeně si odychne. Mari se k němu přitulí. Adrien ji obejme a hladí na boku. Ona se usmívá. On ji políbí na čelo. Obdaří ho tím svým kouzelným usměvem. ,,Jsi nádherná.." ,,Jako ty" usměje se víc. ,,Ty víc princezno." Ona ho políbí. Usměje se a oplatí jí to. Spokojeně si zamručí a zavrní mu. Jemně ji hladí a usmívá se. Ona mu jen vrnká. ,,Dokonalá." Mari se tiše zasměje. On jí dál hladí. Tiše mu vrnká a po chvíli se ji začnou klížit oči. Políbí ji do vlasu. ,,Spi sladce krásko" šeptne. Po této větě usne. Adrien se usmívá, natáhne se pro mobil a sluchátka a něco si pustí. Mari v klidu a míru spí.

Jej konečně jsem to dopsala a pomalu se blížíme do finále 😌

A možná dneska vydám ještě jednu kapitolu 😌❤️

Kočičí Prokletí                              LadynoirWhere stories live. Discover now