37.

223 19 4
                                    

Ráno se Adrien vzbudil s kruhama pod očima a je unavený...nějak se dostane do koupelny...vykoupe se a jde se obléknout, dá si čepici a kapuci, popadne tašku a jde na snidani pak doji něco si vezme sebou a jde k autu které ho vezme do školy a on je zas první tak se posadi do své lavice vezme sluchátka pusti nějaké songy a diva někam do prázdná.

Marinette ráno vstane a míří do koupelny, udělá si hygienu, obleče se veme si na sebe bílé rifle, pastelove růžove tričko a na to riflovou bundičku, pak si dá své růžové, plátěné vansky co ladí s tričkem, vlasy si svaze do dvou drdolu místo culiku, veme tašku, v kuchyní veme nějake pečivo da to do tašky a jde do školy.

Když přijde do třídy a vidí Adriena zbledne a má chuť se vypařit..klid Mari jen odložíš tašku a půjdeš ven. Nezastaví tě...vše bude v pohodě...hlavně žádná panika.
Ten je jen spí s otevřenými oči.
Ona odloží tašku a jde na chodbu. A pomalu přicházejí lidi. Mari sedí na chodbě a přemýšlí. U ní se objeví Alya.
,,Díky bohu Marinette že jsi v pořádku..." ,,Co? Nic mi není..." divně na ni koukne. ,,Okej." ,,Jdeme do třídy ?" ,,Jo" kývne a chytne se Nina. Vstane a jdou do třídy. Posadí se na místo a čekají na učitelku. Pak přijde učitelka a začne hodina. Velmi nudná a Nino s Maxem se připojí na školní počítač a pouští na něj přes mobil písničky a uchylarny. Celá třída se baví. Adrien tak nějak napůl protože přemyšlí co všechno vy se zase mohlo stát kdyby zjistila že on je Kocour i když pravda skoro dva a půl měsíce si nikde neužíval a byl jen věrný své dámě a tohle se mu honili pořad dokola v hlavě. A Mari se sice směje ale myšlenky jsou někde u Adriena a u toho že on ví její tajemství....bude si s ním muset promluvit a to ještě dnes.... Učitelka u stolu přemyšlí jak to vypnout. ,,Pojďte to prosím někdo vypnout." Všichni jen víc vyprsknou smíchy. ,,Vtipné...Nino? Adriene kdo z vás v tom má prsty?!" Ani jeden však neodpovídá. ,,Tohle je vážně za trest." Celá třída se pochechtavá. Usměje se. ,,Tak když mate tak krásné napady tak určitě si všichni napíšete test na tohle téma." To všichni ukážou na Nina že to on byl...kromě Mari, Adriena a Alyi..ty proti němu přeci nepůjdou a vypadá to jakoby to udělali všichni čtyři. ,,Výborně takže naše známa čtyřka takže Adrien a Marinette do ředitelny a hned po vás můžou jít Nino s Alyou a vy ostatní jim poděkujte že ten test vás nemine." Marinette na ní jen ublížene koukne. ,,Ale co já ? Ja nic neudělala !!!" naštvaně vystřelí do stoje. ,,Smůla slečno Dupain-Cheng celá třída na vás ukázala takže ne" zakroutí hlavou.
Adrien si jen povzdechne a zamračeně se na Nina podívá. ,,Fakt díky" hodí věci do tašky a naštvaně odchazí. Mari taky nahází věci do tašky a zamračí se na Nina. ,,Nino ty seš blb" taky vychází. Ten jen pokrčí rameny a omluvně se usměje.
Adrien prochází chodbou a lidi mu jen uhybaji když si všimnou jaky naštvaný výraz mu hraje na tváři. A Marinette mu je s podobným v závěsu. Zastaví se u dveří a Adrien zaklepe a chce otevřít ale bohužel je zamčeno. Adrien se posadí vedle dveří na lavičku. ,,Perfektni co mě ještě dneska čeká." Mari se opře o stěnu.
,,Ty si stěžuješ ?" protočí očima. ,,A co? Mám se postavit a s radosti skákat do vzduchu." Ona si odfrkne. ,,Ne ale nemusíš kvůli tomu dělat takové povyky. Víš že Nino je vůl a že sme byly už milión krát v problémech." ,,No tak třeba nemám fajn den jako ostatní" otočí se. ,,Pfff...jako bych ho já měla růžový....." Adrien protočí očima a zadívá se na chodbu. ,,A neprotáčej těma očima, hrozně mě to štve." ,,Hlavně že ty můžeš." ,,Neřekl si že ti to vadí tak co ?" ,,A co že tobě to vadí." ,,Je to prostě nepříjemné.." ,,Tragédie" zakroutí hlavou. ,,Bože..... ta tvoje irónie." ,,Problém?" ,,Víš co ráčí ne ty vole...." Pokrčí rameny. ,,Bože proč se mnou nemohla jít Alya nebo Nino" zašeptá si. ,,Máš semnou nějaký problém, sakra ?!" ,,Ne." ,,Tak potom ?" Adrien si jen povzdechne a sleduje dal okolí. Mari jen zhluboka dýchá.... Nejdřív ji ten idiot poplete hlavu že se do něj zamiluje, pak zmizí na několik měsíců do prdele a vyděsi ji zpráva o tom že je mrtvý, pak se vrátí a chová se jak vůl a děvkar, pak ji využije, pak si jen tak zjistí její tajemství, pak se zakumatizuje a teď je ještě k ní hnusný jako by byla odpad.....ne na tohle už nemá.... Sveze se po zdi dolů a kolena si přitáhne k sobě a schová si hlavu. ,,Prostě jsem se špatně vyspal nebo spíš jsem nespal...celou dobu jsem přemýšlel a tak a sice nevim co jsem včera večer dělal ale je mi to líto a omlouvám se jestli jsem ti něco udělal jako zakumatizovany." ,,Neudelals mi nic..ale...."
zamyslela se nad tim jestli se ho zeptat a nadechla se. ,,Odkud to viš ?" ,,Co?" ,,Viš moc dobře co myslím tak si nehraj na hloupého." ,,Abysolutně nevim co máš na mysli." ,,Nenuť mě to tu říkat.." ,,Marinette já vážně nevím o čem mluvíš....pamatuju si že jsem naštvaně do koupelny a tam mě posedl akuma....nic víc." Mari se zamyslela... tak preci jen to věděl ještě před akumatizaci.. protože z koupelny šel hned za ní a pak byl pořad u ní a přesto to věděl. ,,Ale tohle není nic s tvou akumatizaci...odkud viš že jsem Beruška..." šeptla. ,,No fajn" protoči očima. ,,Tak to vím no." ,,Ptam se odkud to viš ?" ,,Viděl jsem tě když jsi se měnila." ,,Proboha...to ne...mela jsem byt pozornejší do prdele." ,,Nemusíš se bát...já to nikomu neřeknu." ,,I tak...tím že to víš nejsem v ohrožení jen já a ale hlavně ty a všichni kolem.." ,,Ale prosím tebe mě se nic nestane." ,,To jistě" protočí očima. ,,Samozřejmě." ,,Nepřecenuj se prosím tě ! Aspoň ty měj rozum." ,,Marinette klid já nikomu nic neřeknu nemusíš mít strach a nic se mě ani tobě nestane." ,,To nemůžeš vědět..." ,,A co jako mám teď dělat? Tak mě majzni po kebuli a třeba stratím paměť a nic si pamatovat nebudu..." ,,Prosím tě přestaň..." ,,No fajn." ,,Adriene....co tě tak naštvalo že ses zakumatizoval ?" ,,No...to už je jedno." ,,Ale není...muselo to být vážně něco tak hrozného když tě dostal akuma." ,,Prostě jsem měl zlý den už od rána." ,,Mhm...no fajn...
Adriene nechci abys byl zas zakumatizovany." ,,To se nestane." ,,Ale co když jo ?" ,,Tak mě porazíš znovu." ,,To ne." ,,Tím pádem já věřím že se my nic už nestane." ,,Doufám..." ,,Někde jsem slyšel slova nedoufej ale věř a já věřím...jsem dost silný na to aby se nechal znovu zakumatizovat." ,,Já už s tebou nechci bojovat tak doufám že máš tedy pravdu." To bylo tak zlý.." ,,Ne...to ne...pravěže si byl na mě hodný." ,,Ah...tak...no nevím." ,,Fakt a chtěl si ublížit každému kdo je buď zlý a nebo by se ke mě chtěl přiblížil." ,,Jo to dává smysl." ,,I tak sem tomu nechápala proč ? Ale možné to bylo kvůli tomu žes věděl mojí identitu..." ,,Ne to určitě ne naštvalo mě něco jiného a to je takovy nedůležitý bod." ,,Si si jistý ?" ,,Jo...to je osobní a to tě nezajímá určitě." ,,No dobrá nebudu se ti plést do osobních věcí... Jen chci abys byl v pořádku." ,,Budu...nebo nevim asi jo...." postavi se. ,,Hele když tady není ten ředitel tak na to kašlu a jdu home." ,,Máme ešte dvě hodiny si si toho vědom ?" ,,Je mi to jedno." ,,No fajn jak myslíš..." ,,Hmm..." ,,Je mi líto všeho co se stalo..." ,,Co myslíš?" ,,Úplně vše...za posledné měsíce se vše kazí...Netuším co se ještě pokazí ale mám blbý pocit.." ,,Jo to je fakt." ,,Je to prostě na nic..." ,,Jo." ,,Takže jdeš domů ?" vstane ze země. ,,No radši zůstanu na ty dvě hodiny" protočí očima. ,,Jak chceš...." ,,Nebudu pak nic dohánět." ,,Fajn." ,,Tak můžem?" ,,Jo." Oba se vrací zpět do třídy.
Když přijdou učitelka na ně s otázkou pohlédne. ,,Nebyl tam" zabručí Adrien a sedne si na své místo. Mari si sedne taky.
,,Tak máte dnes štěstí a dávejte pozor bez kravin" řekne učitelka od stolu. ,,Hmm..." Pokračuje hodina a po chvíli i zkončí. Skončí nudný den a všichni před školou...Alya a Nino je chtějí nekam vytáhnout ale po chvilce ticha odejdou a Adrien se opře o zídku a čeká až dojede limuzina. ,,Tak se měj Adriene..."
řekne Mari a vybere se směrem domů. ,,Měj se Mari." Kývla a vybrala se domů. Pozdravila rodiče a šla do bytu a do pokoje. V pokoji sebou placla na postel a hluboce si povzdechla.
Tikky kolem ní létá. ,,Co je ?" zeptá se po chvíli. ,,Nevím...cítím se divně.." ,,Jak to myslíš?" Znovu se zeptá Tikky. Ani nevím....prostě se cítím divně. ,,Tikki...Adrien ví mojí identitu ! Cokoliv se může stát..." ,,Je to zlý...ale zkusme mu věřit..on určitě nikomu neřekne že ty jsi ta užasná a dokonalá Beruška" koukne na ní. ,,Snad máš pravdu." ,,Určitě." ,,No jo." Tikky si letí pro sušenku a pak si lehne na své místo. Marinette usne a Tikky s ní.

Zdravím....jak se mate?
Díky za skvělé komentáře a votes 🥰🥰🥰

Kočičí Prokletí                              LadynoirWhere stories live. Discover now