30.

246 20 8
                                    

O měsíc později kdy se Adrien už plně uzdravil a může zase chodit do školy a tak.

Mari jako každé ráno vstane a bez duše se vybere dělat ranní hygienu a pak se ze sluchátky v uších vybere do školy a do třídy kde nikdo není...protože chodí do školy jak úplně prvá.

A zatím u Adriena
Je doma a otec se mu snaží rozmlouvat ale jeho tvrdohlavost mu to nedovolí tak se oblekne a v limuzíně vyraží směrem ke škole která se už plní.

A Mari je ve škole a ve svých myšlenkách a nikoho a nic nevnímá. Adrien se pozdraví s lidmi a jde s Ninem a Alyou na své místo. 
Marinette pořád ve stejném stavu vůbec nevnímá. Všichni tři se posadí a začne nudný den.

Je večer a Mari leží na posteli a tak jako každý večer se rozhodne jít ven na střechy...tak se transformuje a skáče po střechách na své místečko i ze svou růžovou dekou...je to jedna vysoká střecha ze které je ten nejhezčí výhled na celou paříž a zároveň největší klid. Adrien je transformuje a podle své tyče zjistí kde je jeho dáma...vezme si růži a dá ji za opasek a pomocí tyče putuje po střechách ale pořad ještě opatrně protože to se bude hojit vevnitř ještě hodně dlouho.
Když se dostane na střechu tak vidí jak sedí opřená tak pomalým plíživým pohybem se dostane za ni a jen s usměvem před ní da růži. Beruška chvíli úplně mimo a pak když si uvědomí že před ni drží růži tak se bleskově na něj otočí. Kouká na ni s usměvem.
,,K-Kocoure..." překvapeně a nevěřícně na něj kouká. ,,Bugaboo." Okamžitě vstane až zavravorá a hned ho obejme. Sykne bolesti ale hned se usměje se pevněji ji obejme. ,,Promiň Kocoure...tolik mě to mrzí" vzlykne. ,,Ja ti nikdy nechtěla takhle ublížit" Utře ji palcem slzu a zasměje se. ,,Já ti říkal že mě jednou z té střechy shodíš." ,,To ale není vtipné..." ,,Dobře tak není" kousne se do rtu aby se nesmál. ,,Ani nevíš jak me to mrzí...." ,,V pohodě broučku." ,,Ne žádne v pohodě." ,,Ale jo." ,,Ne... vždyt si byl kvůli mě v nemocnici.....propichnuty kdo vi čím skrz na skrz to absolutne není v pohodě !" ,,Propíchnutý kovovou tyči ale jinak to nic nebylo." ,,Nič nebylo ?!!!" začala vyšilovat. Chytí ji pod bradou a políbí aby umčel všechny slova. Jen překvapeně zamrka ale polibek mu hned opětuje. Ještě ji věnuje pár polibku a pak se odtáhne aby se nadechli.
,,Nic to nebylo." ,,Nepřesvědčiš me.... když někdo nekoho shodí a ten má následne těžké zranení... nedá se řict nic to nebylo...." ,,Fajn tak něco bylo a možná to ještě bolí ale nevadí mi to." ,,Moc me to mrzí..." Kocour se usměje. ,,Můžeme být rádi že mě to zasáhlo tak nízko." Objala ho ale tak nejak opatrne a pevne zavřela oči... pořad si to nedokázala odpustit...a pravděpodobně si to ani neodpustí... Obejme ji a usměje se. ,,Miluju tě Kocoure nevím proč jsem ti to udělala ale omlouvam se ti... mrzí me to..." ,,Já tebe má dámo" políbi ji do vlasů. Vydechne vzduch který v sobě zadržovala. ,,Už se tím netrap já se uzdravím a hlavně už nechci u tebe vidět akumu." ,,Promiň jen jsem to ve svem osobním živote už nezvládla...." Posadi se s ní. ,,Copak se stalo?" ,,Já o tom nechci mluvit..." ,,Dobře" kývne a zadívá se na Paříž. ,,Ale mela sem se držet na uzde...a nezvládla sem to.." ,,V pořádku když máš jakoukoliv negativní emoci tak Lišaj udělá cokoliv aby ten člověk dostal akumu." ,,Jo a už me sere... zasloužil by si jednu pořádnou ránu pěsti.... Nebo i vic než jednu." ,,Až zjistíme kdo to je tak ho můžeš i zabit Bug." ,,Nejsem vrah" zamračí se. ,,Fajn tak to potěšení si nechám já." Beruška se uchechtne. ,,Najdeme ho nekdy vubec...." ,,Já věřím že jo." ,,Doufám." ,,Já nedoufám já věřím..." ,,Máš velikou víru..." pousměje se. ,,Jo vždy jsem ji měl a vždy budu." ,,V co všechno věříš ?" ,,Že nikdy nebudu zakumatizovan...že my dva porazíme Lišaje a že budeme krásný pár a tak dále...." Beruška se usměje a Kocour pokývá hlavou. Opře se mu o rameno a kouká do dálky. Obejme ji jednou rukou a kouká dál na město. ,,Chyběl si mi...." šepne do ticha. ,,Ty mě víc...malém mě museli uspat abych vydržel v posteli." Beru se rozesměje. ,,To není vtipné.... udržet Černého Kocoura je velmi těžké." ,,To abych si tě přivázala" směje se dál. ,,Můžeš Broučku." ,,Tobě by to nevadilo?"
rozesměje se. ,,Kdybys tam byla se mnou tak bych vydržel i mučení." ,,Byl bys umučen maximálne tak moji láskou" usměje se do dálky. Koukne na ní. ,,Tak to by bylo to nejužasnější mučení na světě...takže máš mé svolení." ,,Ja bych se tě o svolení ani neptala" podívá se na něj. ,,Vážně? A kdybych odporoval" uchechtne se. ,,To by se nestalo." ,,Myslíš." ,,Jo...ty bys me snad odmitl ???" Zatvářila se ublížene. ,,Samozřejmě že ne jen jsem zvědavý." ,,Tak nebuď zvědavý budeš brzo starý." ,,Můj kamarád říká že budu brzo mrtvý" rozesměje se. ,,S tvou zvědavostí se ani nedivím." ,,Já...ale prosimtě" rozesměje se. ,,No vážne." ,,No dobře nebudu zvědavý." Beruška se rozesměje. Usměje se a kouká na ní. Koukne mu do očí. ,,Copak princezno?" ,,Nic pročpak ?" ,,Jen tak." ,,Líbíš se mi." ,,Vážně?" ,,Naprosto." ,,Protože ty se mi líbíš víc." ,,Ne ne ty mě víc." ,,Smůla bejby ty se mi líbíš už úplně když jsem tě viděl poprvé." ,,Tak bejby jo ? No to že sem se ti libila od začatku neznamená že se mi nemůžeš líbit mnohem víc." ,,No dobře" sklopí uši.
,,Jsem hodné kotatko." ,,Nemusíš být hodný aby ses mi libil viš to ?" Rozesměje se. ,,Jak jinak." Vtiskne mu pusu na tvář. Rozesměje se a víc se k ní přitulí. Oba je přikryje jeji dekou a užívaji si jeden druhého.

,,Kocoure ? Co se delo když jsem byla akumatizovana?" ,,Myslíš to jak jsi mě zhodila ze střechy." ,,Myslím celkove..." ,,Netuším vím že byla zakumatizovaná Marinette a ta zjistila moji identitu a bylo to hodně zly ale to je jedno a s tebou seděl jsem na střeše a ty jsi byla se mnou ale když jsem se otočil a viděl tě v životě se mi nezlomilo srdce vic jako když jsem viděl tvou nenávist vůči mě jediny co mě napadlo dát se na útěk ale narazil jsem do zidky a ty jsi mě uvěznila vzala tyč a odhodila pak jsi mě vzala na kraj střechy a radši jsem neodporoval nemělo to cenu...pak jsi řekla ať užívám života a strčila mě." ,,Proboha...." zatočila se ji z toho hlava. ,,Mrzí me to... nevim proč se to stalo...Ja...ja... bože....." ,,Ale už je to v pohodě měl jsem sakra štěstí." ,,Tohle jsem ti nikdy neměla udělat." ,,V pořádku já se aspoň poučil." ,,Co? Poučil ?" ,,Nechci o tom mluvit." ,,Chápu... ať se stalo cokoliv bude to dobrý..." ,,No to bych neřekl ale uvidím." ,,Musíš tomu věřit..to ti jde ne ?"  ,,Tohle je hodně ale blby a zly když mě malém Marinette zabila nebo netuším jak to bylo." ,,Marinette te malem zabila co ?" Kocour jen kývne. ,,A proč? Teda jaký by k tomu mela duvod ?" ,,To je na delší vyprávění." ,,A nechceš o tom mluvit že ne ?" Zavře oči a zakroutí hlavou. Beruška ho pohladí po tváři.
,,To je dobrý zlato..." On jen kývne. ,,Tak mi něco pověz a nemysli teď na to. Položí ji hlavu na rameno a zadiva se na nějaký bod v dáli. Ona se s ním jemne houpe. Vnímá jen ticho...ji a sebe. ,,Jak ses vlastně měla." ,,Ehm....no bylo mi ok." Proplete si s ni ruku. ,,Už nebudeme tím trápit jo..." ,,To je těžké....ale můžu se pokusit." ,,Já žiju...ty jsi v pořádku už nic nehrozí." ,,I tak.... Pokud tu je Lišaj vždy tu je i hrozba..." ,,Ale spolu jsme silný tým a mi to zvládneme." ,,To máš pravdu... A mužu jen souhlasit...." Kývne a zadívá se na jejich ruce.
,,Jsme daleko silenejší vic než Lišaj." ,,Když budeme spolu držet." ,,Určitě." Beruška se usměje. Pohladí ji po tváři. Ona se usměje víc. ,,Miluju tvůj úsměv...tak moc mi chyběl." ,,Mám ho jen pro tebe." Kocour se spokojeně usměje. Beruška se jen usmívá. Zadíva se na ni a dopřáva svým očím ať sleduje každý detail její tváře. ,,Copak Čiči se nevi vynadívat ?" ,,Na krásné dámy koukám rád." ,,Ale krásnych dám je hodne..." ,,Ale ta nejkrásnější sedí předemnou." Beruška se usměje. Dá ji pusu na tvář a usměje se taky. ,,Miluju tě." ,,Já tebe má Lady." Beruška  se nakloní a políbí ho a on ji to s radostí oplácí. Kocour koukne na svůj prsten. ,,Budu muset jít zítra mě čeká nějaká kontrola takže musím něco naspat a tebe čeká škola že?" ,,Jo tak se vyspi Čiči moje a kdyby neco každý večer bývam tady" pomalu vstane. ,,Najdu si tě kdekoliv" postaví se vedle ní. ,,Dobrá" usměje se. Přitáhne si ji k sobě a něžně políbí. Polibek mu s láśkou opětuje. Pak se odtahnou a Kocour na ni mrkne. ,,Uvidíme se zítra Berunko" vezme tyč a jde na kraj střechy. ,,Jasně Čiči tak zítra" usměje se, veme yoyo a míří si to druhou stranou domů. A každý se vydává domu po svém. Beruška dojde domu přemení se a jde hned spát. To samé u Kocoura. A spí až do rána.

Tak další kapitola na světě a jinak jak se zatím líbí😂😂😂
Hoďte názor do komentářů ❤️

Kočičí Prokletí                              LadynoirOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz