28.

253 17 16
                                    

Nějak na druhý den když Adrien leží v nemocnici tak nastane večer kdy je všude klid a Temná Princess se rozhodne jít na návštěvu. Tak se objevi u něho v pokoji ale zatím tak aby si jí nevšiml.
On jen leží a kouká do mobilu a když se pohne tak sykne bolestí....vezme mobil a hodí ho na stolek a ten přepadne a Adrienovy je to jedno jen leží a sleduje strop. ,,Bolí ?" objeví se u něj temná princess a on tak může vidět jak vypadá. ,,Co tady děláš" odsune se od ni a sikne bolesti. ,,Přišla jsem na návštěvu" ušklíbne se. ,,Zmiz." ,,Klid Čičisku přišla jsem se podívat jak na tom jsi a jestli sem Berušku zřídila taky tak.... Je na tom hůř" ušklibne se. Rychle se posadí a i přes bolest se na ni nenavistně podívá. ,,Řekl jsem že Berušky se nedotkneš...cos ji udělala." Z ušklebkem zapne telku kde oznamují smrt známé hrdinky Berušky. ,,Ne..." zlomí se mu hlas. ,,Ale jo....Zasloužila si to...probodla tě....a to měla být moje práce..." ,,Když si mě chtěla zabít tak proč jsi to neudělala...ty....ty jsi zrůda...jediny člověk co ti mohl pomoc." ,,Nechci pomoct
A ona už mi dlouho lezla krkem." Oči mu ztmavnou a zbarví se vztekem a nenávistí.
,,Vypadni....hned odsud zmiz" zavrčí. Ďábelsky se rozesměje a zmizne. Adrien se nadechne a vydechne a chce se uklidnit ale zprava v televizi mu to znovu připomene a tak začne škubat rukou aby se dostal z přístroje a kanyli. A to tam dojdou doktoři a začnou ho pacifikovat. On úplně v háji že Berušce je mrtvá a nereaguje na nic jen prostě chce zmizet. A oni ho pak o tu postel přivážou aby neutekl. A zvýší dávku léků na uklidnění a po chvili se začne klidnit a usiná.

Den ubíhá a Lišaj nabere nové moci a pak najde Temnou Princeznu a uvězní ji ve své moci. Začne se vzpírat. Obalí kolem ni svoji moc a necha vyletět akumu a ten se změní na bílého motýla. A Temná Princess se změní v Marinette která následně upadne a když z ní vše zlé vyprcha tak jen nechápavě kouká kolem a absolutně nic si nepamatuje...naposled byla přeci v pokoji a teď je na neznámém místě... Kolem ní se chomítne očištěny akuma který letí pryč. Ona se na něj zděšeně dívá a kouká se pořád kolem. Mari si všimne krabičky s mirakulama a zhrozi se...co se tu sakra dělo ? Okamžitě si je nanda a objevi se Tikki. Tikky vyletí a sleduje ji a jen si odychne. ,,Tikki c-co se stalo ?" ,,Marinette byla jsi zakumatizovaná." ,,C-COŽE?" ,,Ano" kývne. ,,Uh..a-ale....a co se dělo ?" ,,Já nevim jediny co vím že jsi byla za Adrienem a hodně si ho postrašíla za to co ti udělal a pak jsi mě zavřela do krabičky." ,,Oh omlouvám se Tikki....proboha tohle se nemělo stát..." ,,V pořádku....nic se nestalo....doufám." ,,Ale jakto že je očištěny akuma a bože jak probíhál boj...proboha vůbec si nic nepamatuji." ,,Asi budeš muset jít za mistrem." ,,Jo to bude asi nejlepší a půjdu hned.." Schová se do kabelky. Marinette vyjde z toho úkrytu a jde hned metrem do města a za mistrem....dojde k němu. Mistr zatím mluví s Plaggem a úplně šílí. Mari se nadechne a zaklepe. ,,Dále" ozve se. Marinette vejde. Mistr otočený zády se na ni otočí. ,,Bože můj Marinette." ,,Dobrý den mistře." ,,No dobry den Marinette už jsem myslel že je se vším konec." ,,Mistře co se stalo ? Jak konec ?" ,,Posedl tě akuma a po cele Paříži se hlásí že Beruška zemřela." ,,Cože ? Ale proč ? To nedává smysl ? Vždyť já žiju." ,,Protože jsi byla tak negativně zakumatizovana že ani Lišaj tě neovládl." ,,Počkat...nebyla sem ovládána Lišajem ?" Zakroutí hlavou a pak jsi vytvořila iluzi kde bojuješ s Beruškou a zabila si ji." ,,Co ? Proč ??" ,,Zakumatizova Beruška shodila Kocoura ze střechy...Plagg mi to řekl a temna princezna se ji postavila." ,,Počkat počkat co ? Nerozumím.." ,,Chceš to jednoduše a rychle nebo pomalu...říct" zeptá se Plagg. ,,Hlavně abych tomu pochopila..." ,,Takže zjistila jsi Kocourovu identitu...dost tě to naštvalo...postrašila jsi ho a pak večer chodil po střechách a ty jsi ho hodila ze střecha a on se nabodl na nějakou tyč a nyní je v nemocnici." ,,Cože jsem udělala ?"
šoknutě jsem hleděla na jeden bod v dálce, nemohla jsem tomu uvěřit....zjistila jsem jeho identitu...naštvala mě a shodila jsem ho ze střechy....jak jsem mohla ?! Nabodl se na tyč a teď je v nemocnici....jsem zruda....co jsem to proboha udělala ?!!? Moje Čiči....ne...jak jsem mohla dopustit aby mě ovládl akuma ? Jak jsem dokázala odejít z Lišajove kontroly.....jak jsem dokázala někomu ublížit......
Tyhle myšlenky mě doháněli každou sekundu víc a víc....ani jsem si nevšimla že se celá klepu a že má tvář už je celá mokrá....cítila jsem se jakoby mi někdo sypal do otevřených ran sůl.....cítila jsem se jak ta největší zruda na světě.....citila jsem že jsem udělala tu největší hloupost na světě.........a nejhorší na tom je....že si absolutně nic nepamatuji.....nemůžu mít z toho ani výčitky svědomí....jediné výčitky co me svíraji ve svých pařatech jsou výčitky z toho že nemůžu mít výčitky...... ,,Jak jsem mohla mistře...." šeptla jsem roztřeseně. ,,Nemohla si za to.....každý občas nemůže čekat že ho ovládne akuma...můžeme být rádi že jsi od sebe dala Tikky když jsi byla zakumatizovana.... Jednou se to stalo a Kocour a ostatní nositele zemřeli ale minulost se neopakuje...teď potřebujeme zpět tu silnou Berušku dalšího akumu do nemůžeme dovolit...." ,,To asi jo....ale ja ublížila Kocourovi a kdo ví komu ještě." Tahle tíha byla na mě moc.. Plagg se podívá na mistra a odletí. ,,Ne jen Kocour...ale jeho chyba byla že se nebránil..." ,,Cože a proč se sakra nebránil ?!" ,,Netuším ale podle toho co z něho cítil Plagg bylo jasné že to nezvládne." ,,I tak mistře...Nevíte jak na tom je ??" ,,Má po operaci a ty jsi za ním byla i jako zakumatizovana a řekla mu že Beruška už není....to viděl Plagg a dál netuším." ,,Bože..to ne....vždyť to ho muselo ranit" chytla jsem se za pusu. ,,Musím to napravit....ale jak proboha ?" ,,No Plagg šel zjistit jak je na tom ale tak aby ho neviděl...ten kluk je schopny vyskočit z postele a jít tě klidně hledat" zakroutí hlavou. ,,A napravit....no můžeš se objevit v televizi a dát vědět že jsi v pořádku ale nevim jak budou reagovat lidi a Kocour...takže bych počkal na dalšího akumu a nebo až se Kocour uzdraví a bude se zase objevovat v noci na střechách..." Zoufale se podívala na okno.
,,Tohle se stávat sakra nesmí...nemůžu být zakumatizovana....to už nemůžu dopustit....nemůžu uvěřit že jsem mu ublížila mistře...." ,,Nevyčítej si to....nikdy jsem neviděl člověka který nikdy nevybuchl." ,,To asi jo....ale i tak...." ,,Žádné i tak! Nikdo není dokonalý." ,,To sice ne mistře ale nikdo taky neublížuje někomu jen tak..." ,,No možná si to Kocour zasloužil a otevře mu to oči." ,,Jak to myslíte ??" ,,To ti nemůžu říct ale vím že udělal spoustu chyb nad kterimy teď bude přemýšlet." ,,Ať udělal chyby jaké chtěl tak to přeci neznamená že si to zasloužil....." ,,Kdo ví..." koukne na Plagga co se vrací. Marinette si povzdechne. ,,Neboj se ať se stalo cokoliv vím že Kocour je ten co odpustí všechno." ,,Ale co když tento krát ne..." ,,Nemá důvod ti neodpustit." ,,Hmm?" ,,Říkám pravdu." ,,Ale nevím jak to myslíte...." Mistr se usměje.
,,Stačí když budeš vědět že ti Kocour odpustí cokoliv...jen si vzpomeň co ti říkal když jste byli proměnění na ty kočky." Mari se zamyslí....
,,Máte pravdu ale když mě to mrzí....můžete mi dopustit vy, může Kocour...může celá Paříž ale já si to neodpustím nikdy...." ,,Měla by sis to odpustit." Ona zakroutí hlavou. ,,No tak Marinette bude to dobré" přiletí k ní Plagg. ,,Já ti nevím." ,,Spíš teď ukaž Paříži že jsi v pořádku myslím že by to uklidnilo hodně lidi včetně Kocoura." ,,Fajn půjdu za Nadiou a uvidím jak to půjde..." Mistr a Plagg kývnou. ,,Můžeme Tikky?" ,,Jasně Marinette." ,,Tikky Tečky" ona vletí do náušnice a Mari se transformuje.
Už jako Beruška kývne na mistra a Plagga a jde směrem do televize za Nadiou.

Kočičí Prokletí                              LadynoirWhere stories live. Discover now