3.

747 47 19
                                    

A nastane další den. Mari vstane a už připravena sedí v obýváku a čeká.
Adrienova limuzína zastavila a on vstoupí do pekařství s Nathali...Sabine mu dovolí ať jde nahoru a tak jde a Nathali kupuje kávu a croasanty.
Adrien se dostane až ke dveřím. Zaklepe a opře se o zeď. Ozve se buchot a pak Mari otevře. ,,V pohodě ?" ,,Eh...j-jasně" vykoktá Mari. ,,Fajn můžeme vyrazit?" ,,Ano." Adrien se usměje a prohlédne si ji. ,,Všechno v pohodě ?" Adrien zaklepe hlavou. ,,Jasně...sluší ti to." ,, Uhm..d-díky." ,, Není zač" mrkne na ni a vyrazi, zrudne a sklopi pohled a jde za ním. Ten zatim dojde k Nathali a ta na nej čeká. Mari se rozloučí s rodiči a můžou jít. Nathali pomalu jde a Adrien je předhoni a otevře dveře. Všichni nastoupí a vyrážejí . Adrien sedí naproti otci a vedle Mari
,,Otče pamatuješ na Marinette že jo" řekne nejistě až nervózně.
,,Ano pamatuju" odsekne krátce a Adrien si povzdechne a kouká z okna. Mari jen na něj soucitne koukne. Koukne na ni a usměje se jako by se nic nestalo. Mari jen přemýšlí proč je jeho otec takový. Adrien se k ni nakloni a šeptne ji.
"Díky že si přijmula" jemně stiskne její ruku kde má své miraculum. Zadíva se mu na ruku a zrudne když si uvědomí že ji drží.
,,V-vážně není zač" pošeptá mu zpět. ,,Ale je...to ti budu splácet dlouho." ,, Heh v pořádku...pro kamaráda cokoliv...." Adrien se usměje a zadívá se na otce. A pak cesta proběhne v tichosti. A zastaví před obrovskou budovou. Vystoupí a jak jdou...Mari jen obdivne kouka. ,,Je to ateliér který má miliony místnosti a kde se da dobře schovat" řekne jako by ji četl myšlenky a schválně to řekne nahlas aby zaprovokoval otce a Nathali.
,,Jako malý jsem se vždy schovával." ,,Paní...našli tě vůbec někdy ?" Rozesměje se a pak posmutní.
,,Jediná mama mě našla vždycky."
Chytí ho za rameno a povzbudivě se usměje ať nesmutní. ,, Díky Mari....dokážeš vždy pomoc." ,, Jen nechci abys byl smutný.." ,,Dobře aspoň kvůli tobě" nabídne ji ruku.
,,Měla by ses spíš držet u mě takhle to vypadá fajn" koukne na budovu. ,, Ale vevnitř je to peklo." Koukne na na něj pak na jeho ruku, zas na něj a zas na ruku, usměje se, kývne a chytne se ho. Spolu dojdou do budovy kde je to vážně šílený. ,, Sakra ani nevím co budeme fotit." ,,To ti to tvůj táta neřek ?" ,, Ne....nikdy mi nic neříká .....Všechno posíla po Nathali ale tohle mu uniklo." ,, No tak...snad to nebude nic strašného." ,,To doufám" usměje se a Mari jen kyvne.
Přijde k nim nějaký člověk.
,,Ah...můj dráhy Adrien...a koho pak si nám to dovedl....svoji přítelkyni....manifiko vy jste mi ale rozkosny páreček" drcne do Adriena.
,,Konečně jsi se zbavil tamte žáby.... a vy lady" chyti ji za ruku a dlouze políbi no přesně jak děla kocour a Adrien jen začíná rudnout a modlí se ať je konec. Mari je rudejsi než krev a rajče dohromady.
,,Ehh...Marinette těší mě.." ,,Frede co kdyby jsi šel nablyskat svůj foťák" on se na něj otočí pusti mari a rychle odchází"
,,Sakra....no Mari myslím že pro dnešek jsi moje přítelkyně" Mari má pocit že je ještě rudejsi..nevím jeslí se to dá. Je šero takže ji vidí jen slabé a blíží se k nim Nathali.
,,Takže tady jste no doufám ze jste připraveni" oba se na sebe podívají a jen kývnou. ,, Ehm....a Nathali co budeme fotit" zeptá se Adrien, když jdou ke dveřím. ,, Ty o tom nevíš Adriene..asi jsem ti to zapomněla říct...budete fotit novou kolekci spodního pradla...proto je tohle focení tak důležité..." řekne v klidu. Otevře na ni pusu.
,,Ehm....jako jo zapoměla jsi mi po říct." ,,Promiň mi to Adriene...snad ti to nevadí." ,, Mě to teda je jedno jsem zvykli ale" otočí se na Mari. Ta je šoknutá a rudá. ,,Nathali necháš nás o samotě" ona kývne a odchází. Otočí se na ni. ,,Ehm....já nevím co říct....opravdu jsem to nevěděl." ,,Ehh..v-v por-řádku....chap-pu..." ,,Pochopím když se otočiš a odejdeš" koukne ji do oči.
Zamyslí se....sakra vždyť oni tu od ní chtějí ať fotí polonaha s Adrienem..S ADRIENEM....to nejde !!!
Koukne na něj...ale nemůže ho nechat napospas Lile nebo Chloe....
,,Ne v pohodě...to zvládnu...eh..snad
No snad bych tě nenechala ve stichu.."
no tak bude fotit kolekci spodního prádla ze svojí životní láskou. V pohodě to se stává každý den.
,, T-to myslíš vážně?" ,, J-jasne!" ,, Ty jsi úžasná" nahne se k ni a obejme ji.
,,De-děkuj" řekne nervózně ale objetí mu prostě opětuje. Pusti ji a koukne na ni ze zhora. ,,Vezmu tě teda ze holkama a ty ti řeknou ohledně toho všeho obléknout tě a pak už jen foceni.....bude to sranda přece." ,,Jasně" usměje se. Tak jdou a Adrien ji představí a oni se na ni vrhnout. Pak jsou všichni už přípraveni. Adrien už tam sedí v županu a cpou na něj pudr. Mari tam po chvíli dovedou taky. A tak sedí a trpělivě . ,,Jak se vlastně máš? Ani jsem se tě nezeptal." ,, Uhm...celkem fajn, divně ale fajn co ty ??" ,,Jde to." ,,Mužů tě poprosit" koukne na ni. ,,Copak?" ,, Ať rekne můj fotograf cokoliv nevšimej si toho....on je takový vždycky." ,,Jasně v pořádku" zasmeje se. ,,To začne" zakroutí hlavou a pobavene na ni koukne. ,, Řekni mi něco o sobě víc....co třeba nevím" ,, Hmm...nevím a co bys chtěl vědět ?" ,, Cokoliv hlavně ať není ticho." ,,Hmm...Když ty už toho o mě víš..."?zamyslí se.
,,Tak třeba...." koukne na něj ,,Líbí se mi jeden kluk..." ,,Vážně" zasmeje se. ,,A znám ho?" ,,No..ehm....nee" nervózně pohodi rukou.
Usmeje se.
,,Taky se mi líbí jedna holka ale já se ji asi nelíbím." ,, Tak stejně to mám já s tím klukem...a ví ta holka co k ní cítiš ??" ,,Jasně že ví ale má v hlavě někoho jiného." ,, Víš ono si člověk nevybírá do koho se zamiluje.." ,, A ten kluk ví ze se mu libis?" ,, Ne....ale to je jedno...jemu se i tak líbí jiná a navyše...hm..jsem mu pod úroveň." Koukne na ni. ,,Tohle se neříká i kdyby to byl prezident a ty jen treba uklízečka tak láska je vždy prává." ,,Tak....v mém případě to bude asi jen platonicka láska..." ,, Tím pádem to platí i u mě........navíc ona neví ze jsem model." ,, Jak to ?" ,, Hmm.....víš všechny holky se na mě lepí jen kvůli tomu ze jsem model ale já chci normální holku a ona je úžasná" zasni se.
,,Ale to je jedno všichni čekají ze se dam dohromady treba s Chloe" oklepe se. ,,Adriene...určitě nejde všem holkam jen o to jakou máš pozici..přiznávám věčine holkam o to jde...ale jsou tu určitě i takový co vidí tvoje nitro a nechtějí tě jen kvůli tomu aby u tebe vydělali majland a měli slávu...protože si úžasný a milý kluk Adriene...a jsem si jistá, že když je ta holka tak úžasná jak říkáš tak určitě by tě měla ráda nehledě na to jestli si model nebo ne..."celý čas se divala před sebe a slova jen sypala...pak se koukla na něj. Zamyšleně ji poslouchá. ,,Máš pravdu až na to ze jsem žádný jiný dívky nepoznal kromě ji a holek ve třídě." ,,Tak bys to měl napravit...i když chápu...tvůj táta tě asi nepouští jen tak ven...
Ale i tak..." ,, No jo" povzdechne si. Chytí ho za rameno. ,,Ono to bude lepší Adriene....uvidíš." ,, S nim" ukaže bradou na blížícího otce. ,,Nikdy!" Soucitne na něj koukne a posmutni. Otec si je prohlidne a odejde
Adrien jen zakrouti hlavou. Mari se jen dívá a je jí Adriena líto. ,,To je v pohodě on to takhle děla vždycky." ,,Rodiče by takovyhle být neměli." ,,On jo ale s tím nic neudělaš." ,,Víš co aspoň už odešel bude zábava a klid" rozesměje se. ,,Když jsem byl malý tak mysleli tady všichni ze je napraskam otci že odpočivali ale když jsem se jim schoval tak poznali ze jsem jiný než on." ,,Chápu" usměje se. ,, Nachvilku tě tu nechám ale přijdu jen mě něco zajímá." ,,Jasně, budu tady.." ,,Fajn" vstane a zmizí. A Mari jen sedí, přemýšlí a pozoruje okolí. Tikky ji vykoukne z tašky.
,,Marinette dej si pozor a buď připravena hodně lidi se tady naštvalo." ,,A proč sou naštvany ?" šepne ji. ,, Nevím ale cítím spoustu negativních myšlenek." ,, Budeme na pozoru." ,, Jo....hlavně ty." ,,Ano" Tikky kyvne a schová se zase do kabelky. A Mari zas čeká. Adrien zachvili přijde s nějakými papíry a posadi se vedle ni. Krátce na něj koukne, když zaregistruje pohyb. ,,No Mari budeš úplně první holka která ucití vůni Agreste pro ženy." ,,Co?" ,, Už chapu proč otec mě sem hnal tak rychle....a proč je to důležité foceni." ,,A proč?" ,, Jo.....no víš tady se dneska předvedou úplně všechny kousky včetně spodního prádla a vůně." ,, Uf...no...hádam že to bude bláznivé" ,,To taky ale...." ,,Ale?" ,, Od zítřka budeš nejznámější holka z Paříže" ,,Ehh....c-co ? Ja ?" ,, Jo....už víš proč jsem nechtěl Chloe nebo Lilu....když máme tohle velké foceni tak se to provalí všude no a možná tě budou považovat za moji holku" zasmeje se a šťouchne ji. ,, To jakože mě ?" afektovane se zasmeje ale ve vnitř neskutečně šílí....po dnešku ji možná bude veřejnost považovat, za jeho holku....ještě aby to byla realita a chytí mrtvici. ,, No nevím jestli tady vidíš někoho jiného." ,, No tak to bude ještě zajímavé" zasmeje se. ,, Taky si říkám a třeba si toho všimne ten kluk a bude zarlit" mrkne na ni.
Jasně Adriene...řekne si v hlavě....kde bys jen ty žárlil...
,,Možná kdo ví ?" Adrien se usmeje.
,,Možná" polozi věci na stůl. ,, Tak kdy to celé zapocne ?" ,, Až se Fred přestane rozplyvat jak jsme rozkošný." Mari se rozesmeje. ,,No co je to pravda....tak se příprav na pekelný pozy." ,,Budu se snažit" rozesmeje se. Adrien se ušklibne. ,,Vic než na žhavou libačku to nebude." ,, Cože ?" směje se. ,, No co nevím co mu projde hlavou." ,, Tak to se začnu asi bát" směje se dál. ,,Ale má dráha nebojte já nekoušu" to nevydrží a vyprskne smichy. Začne se smát s ním. ,,Jen aby." ,,Vážně." ,,No dobrá." A oba da se rozesmějou na novo. A po chvilce, přijde k nim Fred. ,,No vy moje hrdličky tak jdeme na to" oba se na sebe podívají a kyvnou.
,,Tak jdeme" vyrazí a oni za nim. ,,Fajn miláčci tak dolu županky a jdeme na věc" dojde k foťaku a Adrien se rozesměje a sundá. Mari se kouka chvíli na jeho vypracovane tělo...cítí jak rudne tak rači bez otaleni sunda svůj župan. Odloží ho a ukáže tak svojí dokonalou postavu.
Adrien se na ni zadívá. Mari se rozpačitě a nervózně usměje pod jeho pohledem. ,,Jsi krásná" usměje se. Zrudne. ,,Eh..děkuju za kompliment." ,,N-není zač." ,,Tak hezky se postavte támhle a pěkné pózy" zavolá Fred u foťáku. Jdou tam a Mari si pomalu uklidní své rudé tváře. Adrien ji podá ruku. ,,Nádech,výdech a bude to." Ona kývne a chytne se ho. Přitahne si ji k sobě a Fred je fotí. Dlouhé hodiny a vystřídají milióny poz a hodně se nasmějou.
Pak konec a Fred si někam odbě hne a nechá je tam úplně sami.
,,Okej tak tohle bylo šílený" zasmeje se Mari. ,,To jo už se děsím co nás čeká dál." ,, ,,Tohle zažívat každý den tak za týden je po mě." ,,Vítej v mým světě." ,, Jak to zvládas ??" ,, Nevím to už je zvyk." ,,Chápu." ,,No jo." ,, Tak víš co nás čeká dál nebo ne ?" ,,No možná si šel vyměnit sličko a nebo nám donese jine obleceni...." ,,Oka" kývne. ,, Jinak se ti vážně omlouvám za tohle všechno." ,, V pohodě aspoň mám zážitek." ,,Tak to jsem rad....lidi co tu se mnou vždy byli tak jen nadávali." ,, A k čemu nadávat Adriene. Musíš využít každou chvíli a ve všem hledat zábavu přeci.... Pak to půjde rychle." ,,No s Lilou a Chloe pro ně je zábava když na mě muzou skotačit nebo mě ulíbat k smrti." Oba udělali znechucenou grimasu a zasmáli se. ,,To bude pro ně smrt až zjistí o co přišli." Podívam se na ni. ,,Sakra máš pravdu a až se dozví tak já umru smíchem." ,, Budu umírat s tebou. Za ten face to totiž stojí." ,, A víš co" vytahne mobil. ,,Co?" ,,Nemám s tebou žádnou fotku....tak dáme nějakou na instagram." ,, No dobrá jesli chceš" zasměje se. ,, Kdybych nechtěl tak tě nežádám" rozesměje se. ,,No dobře dobře" směje se. Obejme ji kolem pasu a nastaví foťák. Oba udělají pozicku a Adrien vyfoti. ,,Díky." ,,V pohodě."
Odhodi mobil nekam dozadu a prijde Fred s nějaký oblečením.
,,Tady mate šaty a kalhoty....teda Adriene tvůj otec se inspiroval beruskou a kocourem...."
,,No jasne" zasměje se. Jdou se obléct a pak se zas setkají na místě focení. ,, Styl Beruška se k tobě hodí." ,, Uhm...díky i tobě styl Kocoura." ,,Jo...ne...haha" nervózně se zasměje. ,,Ale jo fakt to k tobě sedne..tohle ja dokážu poznat" řika aby dala pryč pozornost od sebe. ,,No jo vy návrháři to poznáte.....myslím ze po dnešku budeš tak známa že si tě ..... mám nápad" nahodi rychle aby se nevraceli ke kocourovy. ,,Co tě zase napadlo ?" rozesměje se. ,, Proslavim tě." ,,Cože." ,, No proslavím tě a budeš moc šít pro celebrity jako jsem já." ,, A-ale to je...c-co ?!?" ,, Viděla jsi ty lidi s těmi kamerami?" ,,Jo?" ,,Čekají až si na ne udělám čas...tak ty pujdes se mnou a řeknes něco o sobě." ,,Tak teď fakt netuším co na to říct Adriene..." ,,Nemusíš říkat nic." Pořad na něj ze šokem kouká. ,,No co..... Ty jsi mi pomohla tak já tobě taky." ,, Eh...tak teda moc děkuji Adriene." ,,Není zač." ,, No...ehm..asi by sme měli jít zas makat" ukáže na Freda. ,, Ale prosím tebe jemu to nevadí spis mu v hlavě koluje jak si nás poskládá." Mari se zasměje. Tak jdou na místo a Fred k nim dojde. A oba ho sledují. ,,Hmm....ukážeme světu ty krásné šaty víc než to co máš Adriene ty." Oba se usmějí. ,,Tak co s vámi udělám....jo už vím" jemně vezme Adriena a posadi ho na barovou stoličku, upraví ho a koukne na Mari,taky ji jemně chytne a dá před Adriena, dojde k foťáku a podívá se. ,,Hmmm..." dojde zase k nim. Vezme ruce Adriena a dá je na boky Mari a tu trošku zatlačí víc k němu, tak že ji pevně objímá. Mari začne rudnout. Fred jde k foťáku a fotí a fotí , už uběhli tři hodiny a mají konec.

Kočičí Prokletí                              LadynoirWhere stories live. Discover now