47.

225 16 10
                                    

V noci se Mari znovu zdá ten jistý sen a zas se vzbudí tak nad ránem udýchána a s rychle bušícim srdcem. Adrien spí dál. Marinette se mu opatrně vymotá z náruče a jde do koupelny si opláchnout obličej a dívá se na svůj odraz. Tikky to vzbudí a sleduje jí. Ona se drží umyvadla a jen sk frustrovaně si prohrabne vlasy. ,,Co se děje Marinette?" ,,Uhm ? Co ? Nic.... Všechno v pořádku." ,,Mari vůbec nevypadáš v pohodě." ,,Ale jsem v pořádku neboj Tikki....všechno je dobrý." ,,Když myslíš ale měla by sis s někým promluvit." ,,V pohodě, nemám o čem...jsem v pohodě." ,,Když myslíš." Mari kývne. Tikky si odletí pro sušenku. Jen se umyje a jde do kuchyně. Pochvíli zazvoní budík a to vzbudí Adriena. Mari sedí v kuchyni u stolu ze sklenicí vody a zamýšlí se... Adrien jde do kuchyně a všimne si ji.
,,Co je s tebou?" Jemně ucukne. ,,Nic co by bylo ? Vše je v pořádku..." Chytne ji za ruku a koukne do očí. ,,Není to v pořádku....radši zůstaň doma, jinak bys pokazila ty testy co nás dneska čekají." ,,Ale nemůžu vynechávat školu....a nebo tak fajn..." ,,Ale potřebuješ to." ,,Fajn." ,,Pak přijdu jakmile budu moc jo." Jen kývne. Adrien se usměje. ,,Půjdu." Vstane a obejme ho. Objetí ji oplatí. ,,Budu se na tebe těšit." ,,Já tebe." Pousměje se a políbi ho. Polibek ji oplatí. Pak se odtáhnou a ona se usměje. ,,Běž ať nejdeš pozdě" zasměje se. ,,No jo no jo už mizím." ,,Pa..." ,,Měj se má dámo" usměje se a jde do jejího pokoje se transformovat a vezme si tašku a mizí poklopem. Marinette si jde udělat snídani. Adrien se dostane domů a udělá hygienu a jde na snídani. Mari se nasnídá a jde na balkónek sledovat dění na rušných ulicích. Adrien pak nastoupí do auta a vyraží do školy. A Mari na balkónu usne. Tak Adrien dojede do školy a jde k Ninovy a zakecá se s ním. Mari skoro celý den prospi na balkónu a pak vstane a jde do pokoje a neví co dělat. Tikky se na ní dívá. ,,Co se jít proběhnout." ,,To není zlý nápad..." ,,Fajn já jsem připravená..." ,,Tikky tečky !" Vletí do náušnice. Už jako Beruška jde po střechách Paříže. Adrien je ve škole a nudí se. Beruška jde na to místo kam ji vzal Kocour jako Foxinette a sleduje ten palouček z výšin stromů.

Mari se po chvíli vrátí zpět domů, protože Tikki se hlásí. Tak Adrienovi skončí škola a jede home. Mari je doma a obkresluje nějakou s fotek ji a Kocoura do bloku. Adrien jede na focení. Mari čmára a čmára. Tikky kolem ní létá. Mari u kreslení se zahlédí do okna a zas vypne a je mimo. Adrien se pak transformuje se a jde za ní. Ona je v tom stavu mimo. Doskočí do pokoje a kouká na ní. Ještě ho nezaregistrovala. Posadí se před ní a kouká na ní. Všimne si ho a "probudí" se. ,,Ah...Adriene....ahoj..." ,,Ahoj Bugy..." ,,Jsi tu...uh...dlouho ?" ,,Ne jen chvíli" postaví se a protáhne. Ona kývne. ,,Jak pak ses měla." ,,Celkem dobře..." ,,Tak to je fajn.." ,,A ty ? Jak dopadli testy?" ,,Testy zatím nevim ale vždy my to dopadne dobře a celkem nuda byla." Znovu kývne. Usměje se a posadí se vedle ní. Ona se usměje taky. ,,Tak co budem dělat ?" ,,Nevim...nápady ?" Kocour pokrčí rameny. Obejme ho. ,,Já nevím..." Obejme ji kolem pasu. ,,Uvidím jak dlouho tady budu moc být máme ještě vic úkolu než včera." ,,Fajn." Usměje se a zaboří ji hlavu do ramene. Ona ho hladí po zádech. Spokojeně si zabručí. Usmívá se. ,,Miluju tě Berunko." ,,Ja tebe víc Čiči." ,,Mňau." Ona se zasměje. Usměje se a políbí ji na tvář. Usměje se. ,,Ty si ale bláznivá Čiča." ,,Ale jen tvá..." ,,To je samozřejmost." Usměje se a zadívá se ji do oči. Přiblíží se k němu a políbi ho. Polibek ji oplatí s láskou. ,,Nechtěl by ses detransformovat ?" optá se Mari. Koukne na svůj kostým. ,,No fajn....zastrč drápky." Plagg vylétne. Adrien na něj koukne a podá mu camembert. Veme si ho už žvýká. Otočí se na Marinette. Ta se usměje. Obejme ji kolem pasu a sleduje okolí. Mari ho hladí po zádech a přemýšlí. On se tiše rozvrní. Ona se ušklíbne. ,,Roztomilé..." napodobí jeho jak jí to před pár dny říkal on. ,,Jo..." Opře se mu o rameno. Usměje se. ,,Miluji tě..." ,,Já tebe víc." ,,Ne tak jak ja tebe." ,,No dobrá má dámo." Spokojeně si zabručí. ,,Spokojená?" ,,Velmi." ,,To jsem rád." ,,Já taky..." Usměje se a koukne na ní.
,,Máš něco k snědku." ,,Jasně." ,,Tak jo." Vstane a vybere se do kuchyně. ,,Na Čiči pojď " lákala ho ze smíchem za sebou. Ušklíbne se a vydá se za ní, svým plíživým krokem. Ona se jen zasměje. Jde za ní až do kuchyně. Mari se směje a jde k jídlu co dnes dělala. On se posadí ke stolu a sleduje jí. Po chvíli mu dá to jídlo. On ji zamyšleně sleduje. ,,Copak ?" Koukne na něj. ,,Hmm...Nic..." ,,Vážně?" Kývne a zadívá se do talíře. ,,No dobrá." Adrien začne jíst. Mari se zadívá s okna a přemýšlí. Adrien jí a pak do jí a koukne na Mari. ,,Díky Broučku." ,,Není zač Čičo." Usměje se. Taky se usměje. ,,Tak a plány na zbytek dne." ,,Já nikdy nic neplánuju" Mykne rameny. ,,Hmm..." ,,Hmm?" ,,Hmm?" Zopakuje po ní a rozesměje se. Ona jen protočí očima a pobaveně kroutí hlavou. ,,Pfff....a kdo tady pak protačí očima" šťouchne ji. ,,Heleee
Já můžu protáčet očima kolik chci" zasměje se. ,,No fajn" pokrčí rameny. ,,Ale vážně co budeme dělat ?" ,,Nevím." ,,A co jít ven na střechy ?" Koukla na něj. ,,Klidně.." ,,Fajn ale tentokrát žádné nemoci, ani přestřelky, parkour, či jiné ŽIVOTU nebezpečné činnosti, které tak oblibuješ ty pako." ,,No jo" protočí očima. ,,To si vynahradím večer" šeptne. ,,Já tě slyšela.." ,,No a....neboj se já umím dopadnout na všechny čtyři." ,,Vždyť já vím ale několikrát jsem tě viděla padnout i na hlavu.....ahh to je jedno... prostě se nezabí to je vše co chci..." ,,To si nepamatuju ale to je jedno ne...je to osvobozující." ,,Já vím... chápu tě... ale nemůžeš mě přinutit nebát se o tebe tak já nepřinutím tebe přestat řádit..." ,,No fajn budu se držet max metr nad zemí." Mari se rozesměje. ,,No co?" ,,No smůla a to jsem přemýšlela že tě vemu namísto kde je adrenalinu víc než si doposud zažil. Má místo kde je i pět přestřelek denně denní rutinou. Kde nebezpečí číhá na každém centimetru toho místa. Kde zločin a pouliční bitky nikdy nespí...." Tajemně se zašklebila. ,,Ale to bych ti neudělal ..... zlomil by se mi drápek a musel bych na pohotovost." ,,Ty si ze mě budeš dělat srandu pořád že jo ?" Na oko se urazí. Rozesměje se. ,,Možná..." ,,Pfff..." ,,Ale prosím tebe." ,,Hm..." ,,Snad se princezna neurazila a nenafoukla se." ,,Já se nenafukuju ani neurážím" řekla uraženě. Adrien ji šťouchne prstem do tváře. ,,Bacha bublino...praskneš." ,,Heej co děláš ?!!" Rozesměje se až z toho spadne z židle a směje se dál. ,,No ty seš dnes vtipnej to ti řeknu." ,,Měl jsem rano vtipnou kaši tak za to nemůžu." Jen pokroutí hlavou. ,,Zešílím s tebe víš to ?" ,,Neboj budeme bydlet v Blázinci vedle sebe a ty mě budeš v noci chodit strašit." Zasměje se. ,,Tak to si nechám líbit." ,,Že a nebo budeš s palandy padat my do naruče" rozesměje se. ,,A proč bych to dělala jako ?" ,,To netuším ale vzpomeň si na včera" ušklíbne se. ,,Hmm.... na nic si nevzpomínám..." zahleděla se a rychle koukne jinam. ,,Oh....Zapoměl jsem protože se mi to zdálo a bylo to puuurfektní." ,,Tobě asi hrabe..." ,,Asi jo." ,,Probůh o čem ty přemýšlíš ???" Koukne na ni a ušklíbne se.
,,Tak to nechceš vědět." Jen se plácne do čela.
,,Adriene Agreste, Černý Kocoure co máš za nečistou mysl ??!!" Jen se rozesměje. ,,Neboj je i čistá." ,,To tak." Směje se dál a prohlíží si jí. ,,Normálně se tě začnu bát." ,,Ale jsem jen tvůj nevinný přítel." ,,Nevinný jo ?" ,,No možná těhle pět měsíců určitě" zatvaří se jak anděl a vstane. ,,No jo." Adrien se usměje a obejme ji. Mari mu objetí oplatí. Políbí ji na krk a opře se jí o rameno. Jen si spokojeně oddechne. ,,Co se kouknout na nějaký film a pak jít na střechy?" ,,Klidně." ,,Tak fajn." ,,Ale vybíráš ty." ,,A co by to mělo být ? Slaďárna? Komedie? Horor? Fantasi?" ,,Co chceš. Já se příspusobím." ,,Tak nějakou komedii" uchechtne se a vytahne mobil. ,,Mhm.." ,,Co?" ,,Nic proč?" ,,Tak něco vyber ty já si ještě zavolám." ,,Fajn." Pohladí ji po tváři a jde do pokoje zavolat si. Mari něco vybere. Dojde za ní. ,,Vybaveno?" ,,Jasně." ,,Fajn." ,,Tak co si vybrala?" Ukáže mu co. ,,Fajn." Mari se usměje. ,,A co Bugaboo radši ? Dokonalý pohodlný gaučik nebo postel? Nebo ještě židle" rozesměje se. ,,Ta postel zní fajn" rozesměje se. ,,Dobrá" usměje se vezme notebook a koukne na ní. ,,Zvládneš to?" Zasměje se.
,,Jo....možná..." ,,Nebo moment" položí notebook , otočí se na ní a vezme ji do náruče. ,,A co notebook ?" rozesměje se a chytí se ho kolem krku. Pevně ji chytne. ,,Ten počká par vteřin na místě." Mari se zasměje. Vyleze schůdky a něžně ji položí do postele. Jen se usmívá. Pohladí ji po tváři a jde pro notebook. Ona zatím pohodlně udělá postel. Adrien jde za ní i s notebookem. Mari se jen usmívá. Posadí se vedle ní a dá si notebook na nohy. Mari se o něj opře a spokojeně si vydechne. On ji obejme kolem pasu a jemně hladí. A koukají se spolu na film.

Když film skončí, tak vypnou notebook. Adrien se protáhne. Mari po chvíli taky. Adrien vezme notebook a da ho na poličku a sleduje ji. Mari se mu zadívá do očí. Adrien se usměje. Usměje se víc a vtisne mu pusu na tvář. On se usměje víc. Mari ho obejme a on ji pevné objetí oplatí. Mari se usměje úplně nejvíc. Adrien si i s ní v objetí lehne a pohodlně se opře o polštář. ,,Bylo to těžké." ,,Co?" ,,Když si věděl mojí identitu a nesměl si se přiblížit ke mě víc ?" ,,No celkem hodně...mít tě na očích každý den a držet jazyk za zuby." ,,Jo...chápu." Jen kývne. Mari se usměje. ,,A jak moc si mě chtěla zabít když jsi to zjistila." ,,Neskutečně moc v té chvíli... nejdřív sem byla na dně a pak přišel ten stav rozzuření, že kdybych tě v té chvíli viděla asi bych tě vážně zabila.. nehledě na zákony a mravy." ,,Chápu." Ona kývne. ,,A pořád mě chceš vykastrovat." ,,Hmm...ne...ale jestli mě naštveš tak své rozhodnutí měním. To číslo na kastraci pořád mám" Rozesměje se. ,,No dobře" zasměje se. Ona se směje. ,,Budu velmi hodné koťatko." ,,To ti radím." On se usměje. Koukne na něj a usměje se. Otočí se na záda a zadívá se na strop. Mari se zamyslí. Adrien se jen usmívá a ztrácí se ve vzpomínkách. ,,Hmm... Adriene nechtěli sme jít po filmu ven ?" Koukne na ní. ,,Jo..." ,,Takže jdeme ?" ,,Jasně." Usměje se. ,,Fajn." Koukne na kwami. ,,Plaggu drápky." ,,Tikky tečky." Oba se transformují a jdou na balkónek a ven. Kocour se rozhlíží. ,,Tak kam?" ,,Kamkoliv." ,,Hmm...naše budova?" ,,Klidně..." ,,Fajn...až po vás." Kývne a vyráží. Kocour vezme tyč a nasleduje jí. Po chvíli tam dorazí. Kocour se opře o trám a sleduje okolí. Beruška kouká ven a sleduje ulice. Kocour se opře o ruce a dívá kolem je snad poprvý co neví co dělat...tak se topí v myšlenkách. Beruška se na něj s úsměvem otočí a sleduje ho. On jen stříhá ušima a kouká někam. Beruška se pořád z úsměvem zamýšlí a pak ji před očima proběhne ten obraz z noční můry kdy se ji Adrien vysmíval a úsměv ji ihned opadne. On zakroutí hlavou a koukne na ní. Ona je zas v tom svém mimo stavu. Kocour k ní dojde. ,,Co je z tebou....vždyť jsi úplně mimo." ,,Eh...co ?" zatřepe hlavou. ,,Ne..nic.." Chytí ji za ramena a zadívá do očí. ,,Lžeš mi!?" ,,N-nelžu..." Zamračí se. ,,Já ti to vidím na očích...něco se děje." Uhne pohledem. Chytne ji pod bradou a otočí zase k sobě. Chtě nechtě se mu koukne do očí. ,,No? Je to pravda že?" ,,Ehh..." Povzdechne se, pustí a jde kouknout z okna. Ona si uvědomí, že už nemá smysl to tajit. ,,Fajn" povzdechne si. ,,Jo něco se děje, ale není to nic hrozného." ,,Hmm" dívá se někam do dáli a štve ho že mu nevěří nebo je to tak tajný že to nesmí vědět. ,,Nezlob se Čiči prosím..." ,,Já se nezlobím." ,,Ale máš takový hlas." ,,Hmm" pokrčí rameny a dál propaluje pohledem nějakou zeď . Povzdechne si a sedne si na zem a opře se o zeď a hledí do země. I on se opře a přemýšlí co se děje. Mari jde od stresu ze všeho plus z těch snů prasknout hlava. Adrien koukne na čas a otočí se na ní.
,,Už budu muset jít...musím ještě na focení a udělat ty úkoly." ,,Ah...ano dobře..." ,,Zítra ve škole?" ,,Jo jasně." ,,Běž si odpočinout...ať jsi čilá na zítřek." Vstane. ,,Jasně." Usměje se a obejme jí. Objetí mu opětuje a taky se pousměje. Koukne ji do očí. ,,Měj se Broučku" políbí ji. Polibek mu oplatí. ,,Měj se Čičinko." On se usměje a vyraží. Beruška ještě chvíli zůstává v budově a přemýšlí nad vším a pak se vydá taky domů. Adrien zatím dělá úkoly a pak jde na focení. Mari přijde domů a zajišťuje si úkoly od Alyi a taky je nějak sepíše. Adrien dojede domu padne na postel a spí. Na večer jde Mari do sprchy a taky spát.

Co myslíte... Dozví se Adrien o snech nebo mu to Mari neřekne ? 😏🤔

Kočičí Prokletí                              LadynoirKde žijí příběhy. Začni objevovat