51.

249 19 12
                                    


Po několika hodinách jsou už všichni vyčerpání a i zranění. ,,Tohle nemůžeme zvládnout" křikne směrem k Berušce Kocour. Jen zhluboka vydechuje. ,,Co budeme dělat ?" ,,Nevím." ,,Sakra" Beruška se pořádně zamyslí. ,,Kocour dál odráží rány." Napadne ji jedna věc ale hned ji zavrhne. Všichni kolem bojují ale už dochází síly. Beruška se rozhledne kolem a když vidí jak všichni trpí tak jí to dojde....musí to udělat....musí ostatní zachránit.....musí se pro ně obětovat......
,,Kocoure...já mám plán jak Lišaje zastavit. Nevím jak to dopadne ale musím to udělat...miluju tě...." ,,Já tebe taky Bugaboo" usměje se a soustředí se na boj. Aniž by někdo věděl co má Beruška za lubem, tak všichni bojovali. Beruška se nenápadně dostala před Eiffelovku tak aby nebyla v dosahu padoucha či lišaje a Mayury. Nadechla se zhluboka. ,,Omlouvám se Tikki, omlouvám se mistře, omlouvám se Kocoure.... musím to udělat..." šeptne si pro sebe. Všichni kolem bojují dál. ,,Už bylo dost tvé kruté vlády Lišaji. Zkončil si!"
Beruška vzala yoyo a něco na něm naťukala. Věděla, že Tikki uvnitř mirakula nesouhlasí s jejím rozhodnutím...ale musela to udělat.
Po té zvolala štěstíčko ale bylo jiné....místo růžové záře byla tmavá a po té ji do rukou spadl zvitek s temným kouzlem.
,,Všem se vám omlouvám..." koukla kolem a po té svitek otevřela a zahleděla se na text.

,,Chřadneš tmou se broď,
Zhyň tak sudba zní,
Duši osvobod, znič pouta se zemí..."
odříkala a z rudého Lišaje se stal normální což všechny překvapilo. A beruška byla v pořádku...sama se tomu potěšila.
,,Ještě pár krát to přečtu a vše bude v pořádku..." ,,Bugaboo ne!" křikne na ní Kocour. Slyšela ho ale dál četla.
,,Chřadneš tmou se broď,
Zhyň tak sudba zní,
Duši osvobod, znič pouta se zemí" jak to četla druhý krát skoro ze všech padouchu vyletěl akuma pryč. Kocour se rozhlíží.
Beruška to začne číst na posled ale najednou se v ní něco zlomí...jakoby to nebyla ona a poslední krát to začne zpívat...

Chřadneš tmou se broď,
Zhyň tak sudba zní,
Duši osvobod, znič pouta se zemí....ta se zemí...

Její kostým celý sčerná a místo černých teček je má rude. Při posledních tonech písně jeji poměnkove očí celé sčernaji i důlky a na rtech se ji usadí ďábelsky ůšklebek. A yoyem.povolá k.sobě všechny tmavé akumy a Lišaj s Mayurou padnou poražené na kolena
,,JE KONEC LIŠAJI !" křikne Beruška pohlcena temným kouzlem.  Všichni superhrdinové zděšeně koukají. Beruška se vznese do vzduchu a roj motýlů pošle na Lišaje a Mayuru....po pár minutách začne kouzlo vyprchavat...akumove zmizi jak vzduch i s pavim a motýlim mirakulem...Gabriel a Nathalie jen zděšeně a zranění koukají kolem a snaží se vstřebat co se stalo. Pavi a motýli mirakulum se na věky zničila a když temné kouzlo vyprcha i s Berušky tak zničeně začne padat ze vzduchu na zem... Kocour se jen rozeběhne a chytí ji aby nedopadla na zem.
,,Ale...ale tohle ne dala jsi mi slib Bug" Klekne si k ní a drží ji v náruči. Rozklepaně na něj se slzami podívá. ,,O-omlouvám se Čiči...j-ja mus-sela.." Pohladí ji po tváři a začnou mu téct slzy. ,,Měli jsme vymyslet něco jiného...já bez tebe nemůžu žít." ,,Ahh...m-musíš....t-to zvládne-eš..." Zakroutí hlavou. ,,Bez tebe nikdy." ,,P-prosím...nedělej mi to těžší....j-ja nechci umřít...." začnou ji téct slzy. ,,Bojím se...a-ale mus-sím..." Přitiskne si ji víc k sobě. ,,Ne-nechci tě o-opustit..." ,,Já tě nechci ztratit." ,,P-promiň mi..." ,,Nemůžeš za to má dámo." ,,Miluju tě." ,,Já tebe moje princezno." ,,Řekni prosím všem že je mám ráda a že své rodiče miluju." Kocour kývne a povzdechne si. Zadíva se mu do očí.
,,Slib mi...že...že...na mě nezapomeneš" stečou ji slzy. ,,Nikdy má dámo!" Beruška se bolestivě usměje. Nakloní se k ní a věnuje ji poslední polibek. Zavře oči a s posledním polibkem který mu oplatí ji veme i poslední dech...
Její tělo se náhle uvolní, zbledne do stracena a v těle ji přestane proudit krev a tělo ji schladne jak led. Kocour se odtahne a jen necha slzám volný průchod. Superhrdinové jdou ke Kocourovi a koukají co se to stalo. On ji vezme do naruče a vstane. Ostatní na něj koukají ale nic neříkají. On pohledem sjede k svému otci a nenavistně ho propaluje pohledem. Tikki to už prostě nevydrží a mirakulum zapípá a zničeně vyletí s náušnic. Kocour ji chytí. Tikki chvíli nechápe a když uvidí Marinette a uvědomí si co udělala. ,,Proboha...nee !!!" Kocour jen kývne a položí jí na její hruď. ,,Vezmu ji k mistrovi a vy zavolejte policii na ně." Rena jen nevnímá a zpracovává dvě základní informace....po prvé její nejlepší kamarádka je....byla Beruška a po druhé...její nejlepší kamarádka je mrtvá !!! Kocour je sleduje a udělá krok. ,,Potřebuju vás...teď hned!" Oni kývnou a vykonaji to co řekl a Rena jen sleduje mrtvé tělo své kamarádky...své druhé spřízněné duše v kamarádskem slova smyslu. ,,Reno tak pojď se mnou" zatřese s ní. Koukne na něj a kývne. Vezme Mari pevněji k sobě a běží za mistrem. Tikki jen smutně sleduje Marinettinou bledou tvář a Rena jde za nima. Kocour doskočí na otevřený balkón a položí ji na tu matraci.
,,Mistře?!" Mistr se objeví z vedlejší místnosti. ,,Mistře...Marinette...ona" ukáže. ,,Proboha" chytne se za pusu. ,,Nedokázal jsem jí ani zastavit." ,,Co se stalo??!" ,,Byl tam Lišaj a Mayura a vypadalo to že to měli naplánované." Mistr se skloní k jejímu bezvládnemu tělu. ,,Tohle ne...." Kocour se sesune na kolena  a detransformuje se. ,,Proč to udělala ?! Říkal jsem ji, že to nesmí udělat !" ,,Objetovala se Mistře pro všechny" řekne Tikky. Chytí jeji chladné ruce. ,,Tohle se nemělo nikdy stát.." Adrien ji jen sleduje a nemůže uvěřit. Rena je úplně mimo a tečou ji slzy. Adrien se postaví a obejme ji. Ona se o něj opře a pláče. I jemu tečou slzy. Mistr jí jen chvíli smutně sleduje a pak vezme bílou plachtu, kterou přikryje její mrtvé tělo.
,,Je mi to opravdu líto" smutně se k ním otočí. ,,Mistře jak to řekneme jejím rodičům." ,,Budou se muset dozvědět celou pravdu...a nebo to utajíme a řekneme že byla poblíž boje a zasáhlo jí to...." Zakroutí hlavou.
,,Všichni by měli vědět že ona je ochraňovala." ,,Máš pravdu..." Adrien jen kývne. ,,Budeme jim to muset oznámit ale nejdřív co se stalo s uživateli pavího a motýliho mirakula?" Adrien koukne na zem. Mistr se na něj jen dívá. ,,To můj otec byl Lišaj" šeptne do země. ,,Oh...bože..." Adrien kývne. ,,Je mi to líto." ,,Jo..." Po chvíli se Rena detransformovala a mirakulum podala mistrovi.  Vezme ho a schová. O nějakou dobu se tam objeví i Želvák a Queen bee. Mistr schová i jejich miracula. Adrien jen sleduje tělo Marinette a přemyšlí. Všichni jsou smutně ticho. ,,Já půjdu to jejím rodičům říct" koukne na mistra. ,,Jasně." Kocour kývne a otočí se na ostatní. Koukají na něj. ,,Budete muset jít domů." ,,Dobře.." ,,Všichni" Koukne na Alyu.  Jen kývne. ,,Ano..." Nino ji obejme kolem ramen. Ona se k němu přímkne. ,,Půjdeme Alyo" šeptne. Přikyvne a jdou. A Chloe, která stojí u plachty pod kterou se nachází dívčino tělo, jen nemůže uvěřit. ,,Omlouvám se ti za všechno Marinette..." šeptne smutně a taky po chvíli odejde domů. Adrien se ztratí s ostatními a dojede do pekařství a láme si hlavu jak jim to říct.

Adrien dorazí k pekařství a vidí jak její rodiče pracují. Otevře dveře a dojde k pultu a koukne na ně. ,,Dobrý den mohl bych s vámi mluvit....prosím." ,,Adriene ? No povídej copak se děje ?" ,,Já...já vím že toho mate hodně ale nemohli by jsme se posadit...to co vám řeknu je hodně zlé." Jen na něj koukne s obavami a nakonec kyvnou, vyřídí poslední objednávku a zavřou na chvíli pekárnu a pak se všichni dojdou posadit. Posadí se a pořad neví jak začít. Oni ho jen s obavami sledují. ,,Já vůbec nevím jak mám začít...je to hrozné" zoufale na ně koukne. ,,Adriene co se stalo ?" ,,Marinette...ona..." ,,Co ? Co je s ní ??!" ,,Asi mi neuvěřite ale Marinette ona byla Beruška." ,,Cože??!!" ,,Ano a já jsem Černý Kocour." ,,Počkat počkat cože ?" Adrien kývne. Oba dva na něj šokovaně koukají. ,,A je mi to tak moc líto." Oba jsou ještě v šoku a když si Sabine uvědomí co se právě dozvěděla chytí ji hysterický záchvat pláče. I Toma to zlomí a obejme svoji ženu kolem ramen. Zaboři se mu do hrudě a nemůže uvěřit že stratila svojí dceru. ,,Je mi to opravdu moc líto že jsem jí nedokázal ochránit." ,,N-nemůžeš za to..." hlesne Sabine. ,,Slíbil jsem že ji ochráním a nestihl jsem to" koukne do země. ,,C-co se přesně stalo ?" se slzami na něj koukne. ,,Bojovali sme s Lišajem a Mari pak vyvolala temné kouzlo...tak se objetovala aby nás všechny ochránila." ,,Proboha." ,,Měla dobré srdce a udělala to aby všechny zachránila i když jsem ji to zakázal." ,,Naše dcerka...."
hlesla Sabine a pořad neuvěřitelně plakala. Adrienovi stečou slzy a přemyšlí proč. ,,K-kde teď je ?" ,,U toho pána co nám dal miraculum." Kývnou. ,,Zavedeš nás tam ?" ,,Ano." ,,Dobře." ,,Chcete teď?" Sabine koukne na Toma. On jen kývne. ,,Ano..Teď..." ,,Dobře.." Jdou se obléct a pak vyrazí. Adrien je zavede k mistrovi. Vstoupí do místnosti. ,,Mistře?" Mistr vyjde z místnosti vedlejší. ,,Tohle jsou rodiče Marinette." ,,Zdravím vás." Oba na něj kouknou a kývnou. ,,Asi vám už Adrien vše řekl..." ,,Ano" řekne Tom rozklepaným hlasem. Mistr odstoupí vyskytne se jim pohled na bílou plachtu pod kterou je tělo jejích dceři. Se Sabine by to malém sekne a Tom jen nešťastně sleduje. Mistr se je snaží uklidnit. Což vůbec nejde.....


Taaaak moc mě bolí že se tohle stalo 😭😭😭

Kočičí Prokletí                              LadynoirWhere stories live. Discover now