22.

406 21 5
                                    

Další den kdy se všichni budí a je jim zle.
A pak jedou do školy v Adrienove limuzině a hup jsou ve škole. Mari je zas mezí prvními ve škole a se sluchátky v uších kouka do mobilu. Alya si sedne vedle ni a okamžitě si lehne na lavici a kluci se posadi a snaží se vnímat. Mari si je prohlídne i když uvidí že jsou mimo tak radši nic neřeší. A začne školní nudný den. Kdy ani jeden nevnímá a ta vždycky vzorna Marinette je uz po šestý upozorněna za mobil. ,,Marinette zas ten telefon" upozorní ji učitelka. ,,No jo furt tohle bylo důležitý sorry jako." Alya ji jen sleduje s pohledem jako vážně. Mari na něj koukne pohledem co je ? Alya pokrčí rameny a koukne zase na učitelku. Začne si teda psát ty nudné poznámky ale pořád ma mobil. Přesně tak a pak skončí konečně nudná hodina.  A Mari se natáhne na židli. A všichni vypadají celkem v pohodě a Nino s Adrienem se sázejí kolik prvaček z něj skolabuje.  Obě holky jich poslouchají a typuji jen tak s nima. Pak si kluci placnou a vstanou a vyraží. Holky se smějí. A na chodbě se roznese velký křik a holky se začnou smát víc. Zazvoní na konec přestávky a kluci který mají záchvat smichu dojdou do třídy. Holky se už klidní. Adrien a Nino se posadi a otočí se na holky.  ,,Kolik myslíte" uchechtne se Nino. ,,Podle mě všechny" tipne Alya. ,,Podle mě všechny kromě jedné, kromě té hanblive jak se to jmenuje ? Už nevím" řekne Mari a obě se zasmějou. Nino se s Adrienem rozesměji. ,,Nebudete věřit ale všechny i ta mladá učitelka" řekne v záchvatu smíchu. ,,No tak to je jiná, jedeš Agreste" ušklibne se Mari a i s Alyou dostanou záchvat smíchu. ,,Jak jinak Dupain-Chengova" ušklibne se. Všichni se začnou smát. Pak se kluci otoči  a něco píšou do toho blogu.

Začne další nudná hodina a naše partička se jen směje dál. Je matika a oni čtyři dělají kraviny a učitelka už je na nervy z nich. ,,Lahiffe, Agreste, Dupain-Chengova, Césaire už buďte konečně zticha !!!"
křikne učitelka na smějící se čtveřici. Oni se uklidni a Adrien něco řekne Ninovy oba kouknou na učitelku a znovu vyprsknou smíchy. ,,Vy si tu koledujete o problémy" naštvaně na ně koukne učitelka. ,,No jo paní učitelko proste jsme se dobře vyspali" řekne Adrien s ušklebkem. ,,No tak se dobře vyspěte jindy a ne na mou hodinu !!!!!" ,,Tak příště se vyspime i s vami ať jste svěží na další hodinu" uchechtne se. Všichni vybuchnou smíchy.
,,Co si to dovolujete říkat ?!!" ,,Vůbec nic" zatváří si jak anděl. ,,Ještě něco a půjdete do ředitelny !!! Všichni čtyři !!" ,,Myslím že by měla jít cela třída." Učitelka zavrčí. ,,No Adriene přikládáni do ohně ti jde, chceš si jít promluvit s panem sovičkou ?" začne se smát Alya. ,,A mohl bych jít prosím......pan ředitel a já na kavičku." ,,Nikam !!! A už buďte zticha !" Křikne učitelka. ,,Fuck a já si tu chtěla začít zpívat vole" začne se smát Mari i z Alyou a učitelka jen na ně naštvaně pohlédne. ,,Škoda....mě čeká rande tak by jsme to mohli urychlit nemam na matiku celí den" podotkne Adrien. ,,Co se to s váma proboha stalo ???!!!!" ,,Vyrostli jsme paní učitelko máme větší zájmi než být hodný." ,,Tak Tak, lidi se mění paní učitelko a rostou. Takže by sme mohli matiku passnout protože stejnak nikoho nezajímá" řekne Mari. Všichni vybuchnou smíchy a učitelka se zvedne a vztekle odchází. ,,Eeej máme Freei" křikne Mari. Adrien se ušklíbne a mizí ven.

Tak je klid Adrien sleduje na chodbě svoji oběť a když vidí že leti akuma tak mizi se transformovat a po chvili se ozve řev a zakumatizovana učitelka se objevi ve třídě a posadi se na své místo. Naštěstí Mari není ve třídě a když zjistí že je akuma tak se jde transformovat a jde na místo činu. Kocour sleduje a se smíchem učitelku vyláká ven. Beruška za ním dojde. ,,Má dámo vítám tě." ,,Ahoj Čičo moje" usměje se. ,,Mňau....může tady téhle paní říct jaký mám dokonalý smysl pro humor." ,,Dospělý nechápou humor čiči." ,,To teda" zasměje se.
,,Tak jdeme ať mám klid." ,,Jop už chci chill." ,,Přesně tak." ,,Tak pojď čiči jdeme do boje." Kocour kyvne a zaútočí . A Beruška se dá do boje taky. Po chvíli vyhrají a dají si pecku. ,,Takže by se měla naučit smát." ,,Jo smích omlazuje že ji Čiči ?" zasměje se. ,,To jo" rozesměje se. ,,Tak co ? Máš dnes práci nebo se večer setkáme ??" ,,Hmmm..." zamyslí se. Koukána něj. ,, Jo udělám si volno jen pro tebe Bugaboo." ,,Dobře budu se těšit" usměje se. ,,Já taky." Beruška ho políbí. Polibek ji oplati a pevně obejme. Beruška ho obejme taky. ,,Už aby byl večer Broučku." ,,Jo koťátko už mi chybíš." ,,Pak ti budu vrnět v náručí má dámo." ,,Dobře koťátko těším se." ,,Já taky" políbí ji a mizí. Beruška se usměje a mizí taky.
A oba zase do školy. Mají hodinu volna a dávají si oběd. Probíraji co budou dělat zbytek dne a Adrien se rozhlíží a nevnímá jejich rozhovor. Prohlidne si holky co jsou kolem a pohledem zastavi na Mari... Hlavou se mu hodí samé šílené myšlenky a on se na ni zasněně zadívá. Mari si všimne jeho pohledu a nadzvedne obočí. ,,V pohodě ?" opta se. ,,Hmm?" ,,V poho?" Opře se o židli a s ušklebkem si ji prohlédne. ,,Naprosto...." ,,Tak na mě nekoukej jak na svuj oběd." ,,No co nechutna mi asi si dam něco lepšího." ,,Jdi se stěžovat kuchařce třeba ti dá něco lepšího" ušklibne se. ,,Ta je na mě moc stará jaká škoda ale mužů to zkusit." Mari jen pokroutí hlavou a šklebí se. Rozesměje se a koukne na Alyu a Nina a ty se baví spolu tak se otočí zas na Mari. Ta ho pořád s nadzvednutym obočím a ušklebkem sleduje. ,,Co je?" ,,Vůbec nic" rozesměje se. ,,Povíš mi...co tě donutilo změnit styl?" ,,Změna je život....Jednoduše už mě nebavilo být sladoučkou holčičkou co poslouchá na slovo" protočí očima. ,,A co ty ?" Usměje se. ,,Musel jsem se přizpůsobit životu u kamarádky když jsem zdrhl a celkem se mi to líbí víc a balí se na to dobře holky" uchechtne se. Uchechtne se. ,,Je vidět." ,,Že jo." ,,Jo." Zamyslí se. ,,A v kolik tato drsná slečna má být doma?" ,,Kamo vypadám na to že dodržuju limity co mi rodičove zadají ?" nadzvedne obočí. ,,Kdo ví já jsem tvé ďábelské já neviděl." ,,To moje chyba není" uchechtne se. ,,No jo no jo....pozval bych tě s námi někam co vybere Nino ale oni dva chtějí jít do kina a já mám super plány s úžasnou damičkou takže rád tě poznám vic jindy" mrkne na ni a pohodlněji si sedne. Protočí očima.
,,Divil by ses ale odmítla bych pozvání od Agresta" dramaticky se chytí za srdce.
,,Já už plány na dnes mám." ,,Oh vážně? Tak to bys byla první co by odmítla." Pokrči rameny.
,,Whatever" ,,It is not" zdrůrazní každé slovo. ,,Of course it is" mrkne na něj. ,,I'm not fainting from you." ,,No když myslíš.....slečinka má rande s nějakým boyiem že?" rozesměje se. ,,S čeho soudiš ?" ,,Velké tajemství ale vypadaš zamilovaně na to mám svůj šestý smysl." Marinette vyprskne smíchy.
,,Ty a šestý smysl na odhalení toho kdo je zamilovanej jo ?" směje se víc. ,,Jak jinak....řeknu ti tajemstvi..můžu mít jakou chci a kdy chci ale stejnak budu toužit po své jediné vyvolené takže jo mám na to čuch." Utíra si slzy smíchu. ,,Ale co ? Fuck boy Agreste je zamilovany ?" ,,Kdo ví třeba jo..." ,,Tak tomu nevěřím ani kdyby to potvrdili vědci." ,,Dokázal bych ti to ale nevim jak" zasměje se. ,,Nedokazuj co se dokázat nedá." ,,Fajn..." vezme si mobil a kouká. Pokrouti hlavou, zasmeje se a jelikož je pořád volná tak vstane a jde ven před školu si zapálit cigu...samozřejmě tak aby nebyla pod dohledem učitelů.
Adrien ji sledoval a pak zmizel se transformovat a ze střechy doskočí kousek za ní a chvili si ji prohlíží a pak jde za ni jednou rukou ji obejme a druhou přikryje oči a vtáhne dal do uličky. Marinette nejdřív vyjekne, pak se zamračí a začne sebou šít a škubat. ,,Máte průšvih" zašeptá ji změněným hlasem. Víc se zamračí a vic se škube. ,,Pche nikdy nemám průšvih ale jestli mě nepustiš tak ho budeš mít ty !" Ušklibne se a víc si ji k sobě přitiskne.
,,Pochybuju." Zavrčí. ,,Velice zle že pochybuješ !" ,,Bojím bojím" zasměje se. Jen se ušklíbne takovým tím strašidelnym ušklebkem. Který on vidí napůl tak trošku dojdou dozadu a Kocour zastaví. Marinette se mu pořád snaží vyskubnout. ,,No tak....já ti neublížím" šeptne a opře se ji o rameno. ,,A co chceš ??" ,,No jen tě unaším protože vycházel váš ředitel a asi by tě viděl pokuřovat." Protočí očima. ,,To je toho..." ,,Pokud chceš být vyloučena tak pokračuj." ,,No jo furt..vždyť si dávám pozor." Zakroutí hlavou a pusti ji. ,,Chceš mít brzo skanžený zdraví co." ,,Moje zdraví, moje věc." ,,No dobrá" protočí očima a odchází. Jen se na nej díva, uchechtne se a vycházi z uličky. Kocour se dostane zpět do školy. Mari se taky vráti do školy. Adrien si sedne do lavice a kecaji s Ninem. Po chvíli dojde do třídy i Mari. Alya zkoumá na mobilu něco z Beruškou. Mari si sedne do lavice. Alya na ni koukne a pak se věnuje zase mobilu. Mari si vybere mobil a taky na něm něco dělá. Začne poslední hodina a pak konec.

Kočičí Prokletí                              LadynoirWhere stories live. Discover now