33.

230 16 14
                                    

Mari ráno vstane a když vidí že vstala az moc brzo tak si jde do kuchyně dělat kafe a snídani a pustí si u toho zprávy.
Ve zprávách říkají samé kraviny a pak se vrátí k včerejší reportáží kde říkají o tom že Kocour byl postřelen a nikdo neví jak to s ním je a pak se vrátí zase k dalším zprávám. Mari jen zbledne. ,,Ja ho zabiju..." ,,Hele Mari bude v pohodě...doufám." ,,Postřelili ho !!" ,,Ale žije...teda to nevíme ale já věřím ze jo." ,,Počkat...žije ! Ale nemusí ??! Co aahh.." ,,Dobře až ho budeš chtít zabit tak mě informuj." ,,Proč." ,,Abych věděla kdy zmizet než mě dostane Plagg." ,,Ne...zabiju ho hned jak ho uvidím." ,,Fajn" Tikky kývne. Naštvaně vypne televizi a rači jde do školy. Která se plní. Mari dojde a sedne si na místo. Po chvili přijde Adrien a pak Nino a Alya.
Jak začne nudný školní den a ten pak skončí a všichni jdou domů.

Adrien sedí na střeše a sleduje kwamiho jak se cpe a strací se ve svých myšlenkách o tom že Marinette je Beruška.
,,I když má každá jinou povahu a jsou úplně rozdílný" zamumlá. ,,Hmmm?" Řekne Plagg. Koukne na něj. ,,Co říkáš." ,,Že se těším až uvidím Broučka." ,,Myslíš až tě zabije ?" ,,Třeba to neví." ,,Hm...pochybuji ale třeba ne.." ,,A hlavní věc jestli se vůbec uvidime...naposledy to bylo včera ráno." ,,Třeba němela doteď čas ale jistě se uvidíte." ,,Asi jo" postaví se a opráší kalhoty. ,,Určitě." ,,Co budeme dělat?" ,,Nevím ale rozhodně se už nepůjdeš kaličit." ,,Ale prosím tebe." ,,Co ? Myslím to vážně." ,,No tak Plaggu...nic se mi nestane a ty aspoň odpočíváš." ,,Ty se jednoho dne zabiješ chlapče." ,,Pokud to dřív neudělá Beruška tak ne." ,,No jo." Dojde na kraj střechy a rozhlíží se. Plagg kolem něj lítá. ,,Jdeme se projít" rozejde se směrem k druhé straně. ,,Fajn..." Adrien se rozesměje a rozeběhne a skočí a jakmile padá tak jen se transformuje a pomoci tyče zmírní pád.
Tak mezitím co se Kocour prochází je Marinette doma a u návrhů čeká až se zvečeři.
Kocour dál zkoumá Paříž.

A nastane večer kdy se Mari transformuje a jde do ulic kde čeká jestli ji Kocour najde. Ten se opírá o nějaký komín a když uvidí  Berušku v dálce tak se vydá za ní. Beruška zástavi na své oblíbené střeše a opře se o zídku. Kocour doskočí na střechu. ,,Broučínka se vydala na noční lov?" Jen si v ruce pohazuje svým yoyem. ,,Jo a na mušce má jednu prašivou kočku !" ,,Nevím o čem mluvíš." ,,Víš velmi dobře." ,,Zachránil jsem 20 lidi Broučku." ,,Ale nechal si se zase postřelit." ,,Omylem." ,,To mi došlo že ne naschvál." ,,Tak proč se zlobíš." ,,Protože se o tebe bojím." ,,Ale já žiju...nikdy se mi nic nestane....předce bych tě tady nenechal" dojde k ní. Podívá se mu do očí.
,,Ale taky nejsi nesmrtelný a já o tebe přijít nechci." Zastaví se před ní. ,,Mám devět životu a slibuji ti o mě nikdy nepřijdeš." ,,Jen obrazně máš devět životů....bojím se že se jednoho dne přeceniš a já o tobě přijdu. Máš hodně zranění a to už není normální...i když vím že za to největší můžu já ale bojím se o tebe a to že skáčes po střechách ve své podobě mě taky dost dostává do nervů."  ,,Za to největší může Lišaj ne ty a jsem v poho....odkud víš že běhám ve své podobě." ,,Ja vím všechno....ale to je fuk...co tě to popadlo ?" ,,To teda není má dámo" dál ignuruje otázku. ,,Ehhh....to je vážně jedno odkud to vím...neodbočuj od temy." Zadívá se na ni a přemyšlí. ,,Ehh...Kocoure..." ,,Hmm?" ,,Nad čim přemýšliš ?" ,,To je jedno" zakroutí hlavou. Ona kývne.  ,,Ja jen nechci aby ses dokaličil Kocoure...." ,,Vždyť jsem v pořádku jen zkouším nové věci." ,,Fajn...budu ti věřit ale je to těžké když si pořad nějak zranění...." ,,Prosím tebe jen mě prostřelili do ramene nic víc." ,,Jen??!! Kocoure!!!" ,,Má dámo? Jen malinký úraz nic víc." Podívá se na něj a oči se ji lesknou slzama avšak drží je uvnitř. ,,Nechci abys měl ani malinký úraz ani žádný jiný...." ,,To je práce superhrdiny má dámo." ,,Já jsem taky superhrdinka a nemám tolik úrazů." ,,Protože dělám vše aby se tobě nic nestalo." ,,Tak to nedělej...nechytej už ty rány za mě..." ,,Nikdy....řekl jsem už jednou že udělám cokoliv a i klidně zemřu abych věděl že jsi v pořádku." ,,Ale já nechci abys pro mě umřel ale abys pro mě žil." ,,Cokoliv co si budeš přát. Beruška ho obejme. Kocour ji obejme pevně jednou rukou. Položí mu hlavu na hruď a vydechne horký vzduch. On ji pohladí na vlasech.  ,,Miluju tě....pochop že mám strach"
zašeptá. ,,Já tebe taky a chápu tě....jen prostě rád zkouším nové věci." ,,Dobře...." Pohladí ji po tváři. ,,Chyběla jsi my." ,,Ty mě víc Kocourku." ,,Puuur puuur vždy když mi chybíš tak se nudím a dělám kraviny." ,,Tak to abych byla u tebe pořad abys nedělal kraviny" uchechtne se.  ,,To by nebylo vůbec zle ale mě tělo potřebuje adrenalin a to znamená skočit ze střechy a transformovat se cestou." ,,A to se nebojís že se ti něco stane ?" ,,Dřív jo ale čím víc si dám odvahy tak se pak nebojím a se svým kwamim jsem dobře spojen." Ona jen kývne. Políbí ji na čelo a usměje se. Úsměv mu opětuje. ,,Máš něco v plánu ?" ,,Dát ti jeden silný pohlavek." ,,Tak do toho ale bacha na pravé rameno" mrkne na ni a blíž se k ní nakloní. ,,Raději mě neprovokuj jo ?" vtiskne mu pusu do vlasů. Spokojeně se usměje a kouká na ní. Vlídně se na něj usměje. ,,Jsem tak rad že tě mám." ,,Já taky Čiči a moc jsem ráda." Obejme ji kolem pasu a přitahne k sobě. Obejme ho kolem krku a kouká mu do očí. Usměje se a prohlíží si jí. Jen se zasměje.
,,Copak ?" ,,Nic nic" usměje se ale mozek mu pracuje. ,,Nic?" ,,Nic." ,,Divně na mě koukaš." ,,Jen přemýšlím." ,,A o čem takovém." ,,O všem." ,,To je relativní pojem." ,,Tak třeba přemyslim jaky to bude za par let a tak." Ona kývne. Zadívá se na ní... pokud je vážně Marinette Beruška tak to je zlý i dobrý....zaklepe hlavou a zářivě se usměje a koukne ji do očí. Úsměv mu opětuje. ,,Jsi nádherná." ,,Děkuju ty taky můj princi jen bys nemusel být tak egiisticky prašivy kožich" uchechtne se. ,,Tak toho se nevzdám" ušklíbne se. ,,Jsem tak dokonalý že jsi se do mě zamilovala." ,,No tak kvůli tomu to určitě nebylo" protočila očima. ,,Ale neříkej Bugaboo" olízne ji tvář a rozesměje se. ,,Kocoure" rozesměje se. ,,Nejsi o nic dokonalejší než li já"
cvrnkne ho do nosu. On vyplázne jazyk.
,,Nikdo není dokonalejší než Černý Kocour." ,,Ale je třeba taková Kouzelná Beruška." ,,Pffff...." pustí jí a rozesměje se. ,,Ty mi to nevěříš ?!!" zamračí se. Kocour se smíchem posadí na zadek a směje se dál. Založí si ruce na prsou a uraženě si odfrkne. Posadí se a chytne se za břicho a pobaveně ji sleduje. Beruška ho jen s urazenym pohledem a našpulenými rty sleduje. ,,Ale no tak Bručoune já za to nemůžu že jsem dokonalost sama" postaví se a opře o tyč. ,,Jasně" řekne ironicky a protočí očima. ,,Jsem úžasný jen to přiznej." ,,Úžasný jo...ale ta dokonalá jsem tady já" ušklíbne se. ,,No když myslíš" otočí se a dojde ke kraji. ,,Nemyslím...vím..." S usměvem kouká na Paříž. Beruška se podívá na oblohu a kocha se. Kocour se posadí nebezpečně na kraj střechy a sleduje dění dole. Beruška k němu dojde a sedne si vedle něho. Kocour se jen usměje a dál je v tichosti. Beruška se zadíva na okolí a rozjíma. Kocour na ni koukne a usměje se. Ona jen kouká dolů na lidi jakoby sledovala svojí kořist. Opře se o ruce a zadívá do dáli. Berušce se zuzi zornicky jak kočce a pořád soustředěneji sleduje jednoho podezřelého chlápka co se ochomita kolem mlade tak 14 leté dívky. Kocour nereaguje jen se usmíva a loudá v myšlenkách. Když Beruška vidí že ten chlápek s ni začal komunikovat tak zbystři a zaposlouchá se...a sama se diví že je slyší az tam....no jo kočičí slych je hold kočičí sluch... Beruška poslouchá jejích rozhovor a zjistí že je to pedofil tak se naštve čímž se mírně najezi a sevre v ruce se yoyo aby byla připravena zaútočit a ochránit tu dívku.... Kocour na ní koukne a zadívá se stejným směrem. Když ji začne ten úchyl pomalu tahat pryč tak Beruška vstane a bezeslova skočí na další střechu a sleduje je svým ostrým kočičím pohledem. Kocour zakroutí hlavou nad tím proč takový lidi existují a doskočí do uličky a vydá se za nimi. Po něm tam skočí i Beruška a jde s ním. Pak když je klid tak se vrátí na střechu a Beruška je pořád naježená a prská jak Kočka. ,,Mňau ty se nezdáš kotě." Zatřese hlavou a uklidní se...oči se ji vrátí do normálu a koukne na něj. ,,Co ?" ,,Nic jen si říkám jestli jsem kočka já nebo ty." ,,C-co ja nejsem kočka !" ,,Vůbec." ,,Jak...co...nejsem...ja...kočka ?" ,,Tak pročpak byla Beruška naježená a vrčela." ,,C-co ? Ehh...nevím...nebyla jsem..." Kocour zapřemyšlí. ,,Oh má dáma asi není tak dokonalá když má krátkodobou paměť" zamňauká. Beruška zavrčí. ,,Nemám krátkodobou paměť." Kocour se jen rozesměje. ,,To není vtipné !" ,,Ale velmi Bug" koukne na ni a znovu se rozesměje. ,,A co je na tom vtipné ??!??" ,,Všechno....asi už nebudeš potřebovat Kocoura když jsi sama kočka...." ,,Cože!" ,,Tak jak ti mám dokázat ještě že jsi teď byla Kočkou." ,,To ale není možné..." ,,Já si nevymýšlím." ,,Ale jak je to možné ?" Kocour pokrčí rameny a přiblíží se k ní a podrbe pod bradou. Začne slabě vrnet a vyjekne. Kocourovi se začnou cukat koutky. ,,Kocoure co to semnou je ?" ,,Nevím." ,,Tak tohle je divný." ,,Co jít za mistrem." ,,J-jo." Kocour se postaví.
,,Klid nic to není." ,,Jak to můžeš vědět ?" ,,Možná za to může když jsme bylo v kočičí přeměně." ,,Možná jo."  ,,Tak pojďte Ladynoir." Beruška vstane taky. ,,Hmmm?" ,,Copak." ,,Nic...cítím se divně..." ,,A co citíš třeba" postaví se k ní. ,,Zvuky jsou strašně silné, vidím tak jasněji a bolí mě z toho hlava, cítím hodně věcí a zvuky i z velké dálky jsou jasné" chytne se za hlavu.  ,,Nádech a výdech....vnímej každý zvuk....bude to nepříjemné ale zvykneš si." Beruška kývne a snaží se sklidnit. Obejme ji.
,,Klidně ti pujčim své miraculum tak se uklidníš rychleji." ,,Ne v pohodě ja ja...půjdu domů...vyspim se a zítra skočím za mistrem..." ,,No popravdě...." ,,Co?" ,,No jestli máš něco jako dřív já tak se nevyspíš. ,,A to je co ? Je to zlý ?" ,,Když jsem získal Plagga a šel se v noci projít tak se mi tohle stalo....něco jako kočičí smysli ale nevim proč to máš." ,,Možná to je dočasný a projde to..." ,,Tak týden nebo dva teda to bylo u mě." ,,Nemůžu mít kočičí smysly nemám také mirakulum a sem člověk...bude to v pohodě...." ,,No já ti miraculum leda pujčím ale nedám." ,,Fajn....šel bych za mistrem hned." ,,No...Dobře." ,,Až po vás slečno." Beruška se usměje a yoyem se vybere k mistrovi. On ji nasleduje. Po chvíli tam dojdou.

Mistr zrovna si povídá s kwamima a pije čaj. Oni tam dojdou a zaklepou. On je přivítá a zjisti o co go a tak. Ano a oba mu vše vysvětlí. Mistr kyvá a přemýšlí. ,,No myslím že to bude kvůli tomu prokletí." ,,Cože to fakt ?" ,,Je to tak Beruško." ,,Ale jak je to možné ?"  ,,Ale kdyby náhodou tak budu hledat nápovědy a nebo si vyměnite miracula a uvidime co se stane." ,,Vyměnit si mirakula mistře ??!!" ,,Jen dočasně." ,,Nevím jestli je to dobrý nápad." ,,Bude to poslední možnost." ,,Poslední ? Ale možná to zvládnu ze svým mirakulem....." ,,Uvidíme" kývne. ,,Dobře." ,,Tak fajn a ještě něco vás trápí." ,,Mě už a-asi nic...." ,,Nuže dobrá tak se zatím mějte. ,,Naschledanou." Rozloučí se s ním a odchází. Jen tak ve svých myšlenkách. Beruška je úplně mimo. Kocour na ni koukne. Ona se dívá před sebe a přemýšlí. ,,Měla bys jít a zůstat aspoň den v posteli." ,,Hmm ? Ah..jo asi jo...." Kocour jen kývne. ,,Tak už tedy půjdu" koukne na něj a pousměje se. ,,Měj se Bug." Nakloní se a vtisne mu pusu na tvář. Slabě se usměje a kývne. Beruška mizí domů, doma se detransformuje a padne z bolestí hlavy do postele. Tikky vyletí a sleduje ji. Mari se snaží nevnímat ty zvuky ale je toho na ní moc. Tikky se jí snaží pomoc ale bouhužel nic nejde.

Marinette celou noc proskuči a i probreci a nedokáže usnout. Tikky jí hlídá a přemýšlí, kouká na Mari a nic jí nenapadá. Za to Mari jen trpí její tělo si musí zvyknout na nový gen a nic ji nepomůže.


Tak další kapitola na světě...
Doufám že se líbí...
A z Berušky bude napůl kočka zajímavé...

Jinak další kapitolu budu zveřejňovat až v úterý nebo v pondělí...až ji sepíšu tak vydám tak se zatím mějte 💖💖❤️❤️💖💖

Kočičí Prokletí                              LadynoirDonde viven las historias. Descúbrelo ahora