6.

609 35 8
                                    

Tak začne druhý den. Mari ráno vstane a jde do školy...před školou je Alya a tak jde za ní a kecaji. Pochvíli přijde Nino a přidá se k nim.
,,Ahoj holky jak se máte?" ,,Bylo i lip" šeptne Mari. ,,Celkem fajn" usměje se Alya.  ,,Copak Marinette?" koukne na ni zvědavě Nino. ,,Nevím ani...v posledný době se cítím pořad tak divně..." mykne rameny. ,,Aha"  koukne kolem a hleda Adriena. Mari se opře o zidku a nepřítomne ve svých myšlenkách kouká kolem. Alya do ni drcne. ,,Hmm...co ?" ,,Jdeme do školy" usměje se. ,,Jo jasně." Obě vyrazí a kluci před nimi už jsou ve škole. Dojdou do třídy a začne velmi nudný den.

Po několika dlouhých hodinách mají konec. Adrien běží bez rozloučení do auta a mizí.
Tak Adrien odejde a oni tři jdou do parku na zmrzku. Tam je nějaká paní s dítětem a kouka na kotatko které je na stromě. A oni tři si vemou zmrzlinu a jdou kolem. ..Budeme muset zavolat hasiče" něco zamumla a vedle nich dopadne Černý Kocour a malé kotě mu skočí do naruče....tak ho vezme a da té paní. A Alya hned chce rozhovor a tak tam všichni jdou. On si přípravý tyč. ,,Černý Kocoure počkej" zavolá  na něj Alya. On zastříhá ušima a otočí se.  ,,Mohla bych tě poprosit o rozhovor ?" zeptá se Alya. Povzdechne si a nasadi typicky úsměv. ,,Co bych pro tebe neudělal nebo spíš pro vás." ,,Díki" Alya mu začne dávat otázky a on odpovídá.  ,,A ještě Kocoure. Proč si nebyl přítomen při posledním boji ? Beruška tam byla sama." To už zpozorni i Marinette. ,,No" poškrábe se na zátylku. ,,Měl jsem malý problém, který jsem nemohl vyřešit hned a zdá se že Beruška to zvládla i bezemně takže mě tak akutně nepotřebovala a kdyby jo budu si muset opatřit jiný převlek." Alya přikývla a dál sypala otázky a černovlaska za ní jen nenápadně zakulila očima a tiše se uchechtla nad kocourovou výmluvou...kdo ví co opravdu dělal...kočka jedna líná. Kocour poslouchá a odpovídá aut mu to leze na nervy tak tyč křečovitě chytne a opře se o ni. ,,Eh...rad bych ti odpovídal dal ale pro dnešek končím....nevím kde je Beruška a ani to nepotřebuju zatím vědět a na svůj osobní život odpovídat nemůžu promiň, ale když Berušku uvidím dam ji vědět ze ji rada uvidíš." ,, Dobré děkuju ti tedy za rozhovor. Vidíme se někdy příště." ,, No s tím příště jen mezi námi hodlám na nějaký čas zmizet z důvodu osobního života." ,,Počkat zmizet s Paříže ? A to nás necháš tak ??" ,,Nebude to na dlouho ale myslím ze Beruska to zvládne a kdyby náhodou má tady Renu a Carapace a tak." ,, Nechci být zlá ale je to nezodpovědné ale chápu že potřebuješ filtrovat." ,, Ne potrebuju chvili odech ono být kocour a poslouchat narážky už není příjemné a jako já ve druhým nemam klid nikdy." ,, No dobře..." Alya zatím volá a když dovola otočí se na Mari. ,,Promiň kočko budeme muset s Ninem jít jestli tady budeš zkus z něho vytáhnout kam pojede" šeptne ji. ,,A jak asi ?"
šepne ji zpět. ,,Jakkoliv." ,,Ahh...no fajn."  ,,Díky tak ahoj" obejme ji a s Ninem mizí.  ,,Ahoj" zamává ji a otočí se na Kocoura a přemýšlí. ,,Takže ty chceš vážně odjet z Paříže ?" lehce se zamrači ale dává si pozor aby se nemračila moc. ,,Nebude to na dlouho a myslím ze i Beruska bude rada.... A když to nevyjde tak budu ve své podobě a povinnosti Kocoura budou muset počkat." ,, Jak to myslíš že bude ráda ?.... A počkat ? To jako nebudeš superhrdina nebo jak ?"  ,,Hmm" rozhlídne se.
,,Odpovím ti ale nechceš se posadit po dnešku mi umírají nohy."  ,, Jasně klidně." ,,Hmm...kam" zamyslí se a koukne ze se stmívá. ,,Nebo tě vezmu domu a je to" prodlouží tyč. ,,Eh..já bych to zvládla domů i sama ale diki." ,,Se mnou je to rychlejší" flirtovně na ni mrkne. Marinette se jen uchechtne. ,,Vsadim se ze takovou jízdu si neměla" nabídne ji ruku. ,,Jasně nikdy" řekne mírně ironicky a chytne se ho. ,,Ale Purrincezno  co ta ironie" ušklíbne se a da jí ruku kolem pasu. ,, Ale nic Kocoure" rozesmeje se. Kocour se na ni zadívá. ,,Copak Kocoure?" ,,Ale vůbec nic jen taková povaha mi někoho silně připomíná" ,,Pff jasně...já jsem povahou jen svoje...koho by ti prosím tě připomínala.." ,, Celkem hodně lidi a zařadil bych tě i k těm kteří mi připomínají Berušku" prodlouží tyč a dostane se na balkonek. ,,Promiň ale jako cože ?" rozesmeje se. ,,Opře se zadama o zábradlí. ,,Neřekl jsem nic jen možná." ,,To je jedno i tak mě to pobavilo." ,,Co? Nechtěla by sis vyzkoušet být po mém boku jako superhrdinka" pobaveně si ji prohlédne. Ona jen zadržuje smích.
,,Promiň ale vážně ne. Vypadám na to, že bych někoho zachránila ? Vždyť se bojím vlastního stínu." ,,Každý se učil ale mezi námi mě to šlo rychleji než Berušce." Mírně se zamračí.
,,Fakt jo ??" ,,No jasně...aspoň jsem nikoho nesrazil" rozesmeje se a posadi se na zem. ,, Ne každý je "dokonalý" " pobaveně na něj koukne. ,,Já jsem dokonalosti vytvořen nemůžu za to" usměje se. ,,Jo a ego při tvem vzniku taky zřejmě nechybělo že jo ?" ,,Samozřejmě že bylo jedno z prvních...to víš Broučínka děla tu největší práci a já se musím postarat o zábavu." ,, A ty se na práci nepodiliš ?" zasměje se. ,,No možná tak 55% ze 100 většinou mě Beruška ani nepotřebuje....hmm aspoň za poslední dobou." ,,To si myslíš ty" zamumla si pro sebe. ,, Říkala jsi něco ?" zvědavě natočí hlavu. ,,Uhm ne...jen, že možná tě Beruška potřebuje a hodně jen to třeba není schopná vyslovit nahlas.
A proto si myslím, že tvůj odchod by nebyl nejlepší nápad... A kam vlastně chceš jít ?" ,,Hmm...mě a někdy potřebovat tak to nevím a náhodou myslím že za chvilku klidu odemne bude šťastná a kam pojedu....tak to nevím." ,, Určitě tě potřebuje.....ne nadarmo jste spojení jin a jang mirakulem...a to nelze rozpojit...ne ?" ,,No naše miracula možná ale jak by řekla Beruška, mi dva ne a kdybych zmizel tak než si toho všimne tak může mít jiného kocoura."  ,,To ne !
Nechceš se snad vzdát mirakula že ne ???" ,,Nevim" postaví se a otočí se aby koukal na Paříž. ,,Možná jo možná ne kdo ví." ,,Kocoure nedělej to....když si byl vyvolený tak na to byl důvod." ,,Ty to nechápeš" otočí na ni hlavu. ,,Každý padouch je těžší a já radši schytám všechny rány hlavně aby byla Beruska v pohodě ale z ranami přicházejí úrazy a já je nesmim mít všem by okamžitě došlo kdo je kocour." ,,Ale..." zamyslí se. ,,Co?"  ,,Ehm...nic..." ,, Proč myslíš ze bych se neměl vzdát....vždyť Beruška je tady hvězda ne já....nikdo by si nevšiml že jsem pryč  a našel bych ji Kocoura, kterého ona chce." ,, Tohle neříkej Kocoure ! Jak že Beruška je hvězda ? Jo možná dokáže očistit akumu a tak ale bez tebe by to nedokázala. Znám Berušku a hodně krát sme spolu mluvili. Nebylo to bez toho aby nespomenula tebe. Hrozně moc jí pomáháš a vím, že kdybys odešel bylo to pro ní to nejhorší. Myslím, že by klidně chytala ty rány za tebe...přijde mi to tak...teda..... Prostě z jejího mluvení vím, že jiného Kocoura nechce a prozradím ti ale ne že ji cekneš že o tom víš...ono se jí možná i ty tvé flirty líbí....spestrujes tím boje." ,,Myslíš?" ,,Jasně...kdo by nechtěl flirtujiciho a vtipkujiciho partaka" rozesmeje se. ,,Hmmm." Koukne na něj a on kouka na Paříž a přemyšlí o jejích slovech. Mari se modlí ať mu nenapadne vzdát se mirakula. ,,No nevím uvidím." ,,No dobře." Otočí se na ní
,,Proč ti jde o to abych zůstal?"
,,Noo...eh..."hledá vhodná slova.
Si super Kocoure...máš v sobě něco co nemá jiný superhrdina...a možná si myslíš, že lidi o tobě nemluví ale ono je to jinak...a taky nechci aby byla Paříž v ohrožení a zvykat si na nového hrdinu ? To taky by bylo o jiném a...a...a neměla bych s kym kecat jako třeba teď" zasmeje se mírně nervózně. ,,No fajn tak když myslíš." Mari se usměje. ,,No je to pravda....byla by škoda ztratit tak fajn kamarádku." Mari se usměje.,,Taky si myslím..." ,,Nemáš kousek camembertu?" ,,Můžu se podívat ale asi jo." ,,Díky." Usměje se a jde dovnitř.
,,Jo a jesli ti je zima nebo něco klidně pojď dál" ona mizí do kuchyně. ,, Kocour doskočí na postel a pak doprostřed pokoje a kouká na svoje fotky jako na Adriena." Mari se po chvíli vrátí i ze sýrem a dá mu ho. ,,Tohle je tvůj kluk" ukaže na fotku. Mari se tam podívá a zakrouti hlavou. ,,Jak si na to přišel prosím tě ?" ,,Máš tady jeho fotky a na některych máš i srdíčka tak se ptám." ,, Ne, je to jen můj kamarád a spolužák....eheh..." ,,Aha...." zadiva se ji do očí a pak koukne na fotku. ,,Je to ten Agreste junior že znám ho." ,,Eh....jo" ,,Líbí se ti" zašeptá a dál kouka na fotku. ,,Co...Eh" přemýšlí zda mu to povědět. ,,Jestli se ti líbí ? Je to model tak po něm musí šílet milion holek."  ,,Jo...možná ale mě se nelíbí kvůli tomu kdo je...mě jedno jestli to je model nebo kdo vi kdo...je mi jedno jestli je slavný nebo ho nezná nikdo...o tohle mi nikdy nešlo....mě se líbí jeho vnitřní krása...jde mi o to jaký je...Jak se chová a celkově o jeho vnitřek." ,,A jaký na něj máš názor ?" ,, No....."podiva se na něj a pak na fotku na stolku a povzdechne si.
,,Jaký bys měl názor na člověka, kterého miluješ ?" ,,Hmmm....chapu stejně to cítím u Berušky." ,,Jo...ale je to jedno...i tak to je jen platonicka láska z mojí strany...." ,, A řekla jsi mu to?" ,,Ne." ,,A jak dlouho ho tahle máš rada?" ,,No...je to asi směšné ale od prvního dne.......Co k nám došel do školy." Koukne na ni a překvapeně a zaraženě. Koukne na něj.
,,Uh..děje se něco ?" ,,N-ne....ehm....koupelna je támhle ?" ukaže na dveře. ,,Jo" kývne. Koukne a pomalu tam dojde. Mari se na něj jen dívá až zmizne. On se detransformuje a poda Plaggovi sýr a kouka tupě před sebe. ,,Si v pohodě ? Vypadaš mimo" zepta se Plagg a začne jíst sýr. Jen kývne a dál kouká do blba. ,,Nevypadaš moc v pohodě" proměři si ho. ,,Doma ti to řeknu" zaklepe hlavou aby se probral. ,,No dobře tedy." Adrien kyvne a pomalu mu začíná docházet proč byla Mari ruda, proč nechtěla s nim být o samotě a vždycky koktala. Plagg se nacpe sýrem. ,,Můžeme?" ,,Jasně." ,,Plaggu drápky" vlétne do prstenu a transformuje se. Vyjde a jde k ni. ,,Díky" usměje se. ,,V pohodě" kývne Mari. Kocour na ní koukne a zamyslí se. ,,Kocoure zůstane to všechno jen mezí námi ?" ,,Jasně....já vím jak udržet tajemstvi na mě je spolehnutí." ,,Děkuji." ,,Pověz byla by si s nim šťastná?" ,,Jedině pokud by byl šťastný on...jinak ne..... Jinak by to nemělo smysl...kdyby byl taky šťastný tak bych byla nevyslovne šťastná...kdyby nebyl tak to ne...to by mě rmoutilo." ,,Chápu tě." ,,A co ty ? Proč vlastně tak moc toužíš po Berušce ? Nebo jak ji vidíš ?" ,, Je to dívka mých snu která mi ukradla srdce....je odvážná a laskavá , milá , úžasná proste dokonalá nemá žádné špatné vlastnosti.....Ale má pravdu asi nikdy nebudeme spolu ale srdci neporučís" ,, Srdci neporučíš to jo ale také se nedoporučuje házet flintu do žita. Nikdy nevíš co se nakonec stane...." Pokrčí rameny.
Radši bude občas lepší skončit než se pořad beznadějně snažit o něco co nikdy nebudu mít. Mari se zamyslela.....třeba by to stejný měla udělat taky.....skončit..... Kocour se na ni zadívá a zamyslí se...jak mohl být tak slepý....Mari ho miluje a on si toho nevšiml. ,,Purrincezno co budeš dělat" koukne zvědavě. ,,Hmmm? Jak to myslíš ?" ,,Jestli mám zmizet." ,,Uhm...ne v pohodě...jesli chceš jít tak jdi ale jesli ne tak klidně zůstaň." ,,Jestli ti to nevadi." ,,Ne v pohodě aspoň mám s kým mluvit a nenudim se..." v duchu se omlouvá Tikki. ,,Tak to jsme na tom stejně."  ,,Taky se nudis doma ?" ,,Ne spíš jsem rád že jsem zmizel a stejnak nikdo dneska není u nás takže se jo nudím." ,,Mhm... Ja se většinou nudim jen takhle po večerech...a pak si uvědomím jak sem neproduktivní" zasměje se. ,,A je něco co děláš já treba mám pořad něco" zakroutí hlavou. ,, No většinou jsem s přáteli ale když jsem sama tak ráda navrhuju, kreslím, nebo šiju to co navrhnu." ,,Hmmm....mužů vidět něco." ,,A co například ?" ,,Třeba nějaký návrhy...sice nejsem návrhář ale módu znám." ,,No dobře proč ne..."jde ke stolků a veme si ze šuplíku blok. ,,Můžeš si kouknout cokoliv. Mám tam kolekce na každé roční období a nedávno jsem dokončila kolekci na tému superhrdinové" podá mu blok. Vezme si ho, posadi se na gaučík a zacne listovat. Sedne si vedle něj. Prohlíží až skončí u Berušky.  ,,Páni" vydechne. Mari se jen jemně usměje. ,,Je to dokonalé...dokonce bych si představil že to má Broučínka na sobě." Jemně zrůžovi nad tou pochvalou.
,,Díky...ehm ona si to možná jednou obleče. Pracuji na tom a už mám polovinu ušitou." ,,Není zač....a že by si to oblékla...to si nemyslím."  ,, Věř mi trochu...jednou to bude mít na sobě...sice při boji by to nebylo asi efektivní ale na nějakém podujeti třeba jo... Třeba příští měsíc...máte být na tom slavnostním otevření superhrdinske galerie. Do té doby to bude hotové a můžu ji přijmout si to obléct" ,,Když myslíš" otoči stránku kde je on. ,,No jo...." ,,Ty tam jdeš taky?" ,,Eh.....bohužel ne." ,,Proč ne." ,, Už něco na ten den mám . ,,Aha....tak to jo." ,,A ty tam jdeš Kocoure ? Teda doufám že jo" zasmeje se. ,,No nevím." ,,Chápu" usměje se. ,, V kolik vlastně otevírate pekařství?" ,,Mhh...sedm." ,,Super." ,,Proč?" ,,Hmm.....skočím si pro něco." ,,Aha."
Otočí se na ni a přiblíží se.  ,,Úplně vidím tvoji budoucnost." Oddálí se hlavou. ,,Eh...a jak vypadá ? Je hezka ?" pobaveně se rozesměje. ,,Ani nevíš jak" dá ji pramen za ucho a všimne si náušnice. ,,Bude z tebe hodně slavná osobnost vic než třeba já." ,,Prosím tě. A kdes na to jako prišel ?" ,,Existuje něco jako internet a je toho tam o tobě spousta." ,,Já úplně zapomněla" rozesměje se. ,,To bys neměla....zachvili po tobě lidi budou chtít autogramy." ,, Probůh jen to ne." ,,Je z tebe celebrita" usmeje se. ,,A když tě nikdo nebude chtít tak jsem k dispozici" mrkne na  ni. ,,Oh cože ? Proč ?" ,,Ale prosím tebe dělám si srandu" rozesmeje se. ,,Tohle bude ještě zajímavý." ,,To teda." ,,Co já budu jen dělat....." ,,No to nevím."
,,A co vlastně děláš ty ve volném čase a tak ??"
Kocour si povzdechne. ,,Copak?" ,,Nemam volný čas mám pořad něco....prakticky svůj život nenávidím." ,,Bože...to je strašný, člověk by měl svůj život milovat a nebo aspoň mít rád..." ,, No já ten svůj ne a jediný kdo mi zlepší den je Beruška...pokud má náladu" zašeptá. ,,To je mi vážně líto....Beruška je pro tebe něco jako duha v dešti ? Nebo něco jako slunce po něm ??????" ,,Jo asi tak" svěsí uši.
,,A když nepomůže ona což se občas vážně nestane tak jen Eifelovka." ,,Chápu...." postaví se a přejde k zrcadlu....koukne na sebe a přemýšlí....měla by Kocourovi pomoct jako Beruška a ne být na něj někdy hrubá...  ,,Ale to je jedno já už jsem zvyklí aspoň mužů pak v klidu sledovat noční Paříž." Otočí se na něj.
,,Jo...noční paříž je nádherná." ,,Jo a když si najdeš perfektní místo tak je to uzasny a hlavně noční zločin je strašně vzrušující....zatím co Breberka spí tak můj život začíná" rozesměje se. ,,Jaké to teda je ? Povidej." ,,Moc se to nedá popisovat musíš to vidět abys pochopila..... Ale....muzes jít kam chceš, vidět co chceš....nejposlouchat žádné drby ani šílené novináře muzes na místa kam se nikdo nedostane a můžeš snít  a odpočívat." ,,To musí být úžasné." ,,Ne musí ono to je... I když i z tvého balkonu je to pěkné." ,,Jo ale víc než na druhou ulici a na Eiffelovku nedovidiš." ,,Kolik je hodin?" ,,Hmm...něco kolem půl osmé." ,,Dneska je pátek.....co kdybych ti ukázal noční Paříž ?" ,,O-opravdu ? Teda já s tím problém nemám." ,,Fajn." Postaví se ,,Něco mě napadlo."  Zvědavě na něj kouká. ,,A co ?" ,,Uvidíš." ,,Fajn." Kocour se zamysli.
,,Něco za něco" uchechtne se. ,,Pořád nevím co máš v plánu. Ale tak povídej." ,,Fajn....co kdyby jsi mi dala nějaký váš croasant klidne zítra zaplatím a já si někam skočim a za chvili se vrátím." ,,No....Dobře...Nemusíš platit s tim je nejmenší problém." ,, Fajn" vezme si tyč. ,,Za chvili jsem zpět." ,,Dobře." Vyskočí na postel a vyleze na balkon a skáče po střechách k Mistrovy..... Mari jde zatím do pekárny pro pár croassantu. Adrien to vyřídí s mistrem vezme si liščí miraculum, transformuje a dopadne na balkon Mari. Mari zatím sedí v pokoji na gaučiku a kreslí do bloku svých kreseb něco. Nakoukne a doskoči tiše doprostřed pokoje. Přesune na něj svůj zrak. Poda ji ruku.
,,Přemýšlel jsem jak to udělat a napadlo mě." Chytne se ho s vstane. ,,Celkem se bojím co tě napadlo." ,,Popadnu tě zatahnu do nějaké uličky a dal to říkat nemusím ze ne" rozesmeje se. Protočí očima. ,,Kocoure Kocoure" pobaveně zakroutí hlavou. ,,Tak teď vážně" řekne se smichem. ,,Marinette Dupain-Cheng tohle je miraculum lišky půjčím ti ho na dnešní večer až se slunce objevi budeš mi ho muset vrátit" mrkne na ni a poda ji krabičku s nahrdelnikem. Mari zalapa po dechu...oh...to asi není dobrý...ale asi se nic nastane ne...
,,Počkat ? Jako vážně mirakulum ? A není to spíš na boje ?" zahraje vylekany hlas. ,,No je ale kdo říká že dnes nás nějaký boj nečeká." ,,Ale...nevím...je to vážně dobrý nápad ?" ,,Jsou to boje ale bez akumu a když nějaký bude Beruška přijde." ,,Jo..přijde....heh...No dobře tak fajn." ,,Se mnou se ti nic nestane proč myslíš že Beruška je vždy v pohodě." Zasměje se.
,,No dobrá...budu ti věřit ale jestli se mi něco stane...vysvětlujes to ty." Chytne ji za ruku, klekne si a polibi hřbet dlaně. ,,Nic se ti nestane to slibuji." ,,Dobře.."usměje se. Postaví se a koukne na tyč. ,,Nejvyšší čas jít na lov" uchechtne se a koukne na croasanty. Usměje se a podá mu je. ,,Abys nevyhladl v půlce noci." ,,Neboj mám nějakou vydrž ale croasanty se odmítnout nedají." ,,Čokoládovy a maslovy
Jiný jsem čmajznout nestihla" zasmeje se. ,,Spokojim se i s obyč." ,, Dobře." Rychle to do sebe naháže a usmíva se. ,,Takže?" ,,Asi mužem..." řekne rozpačitě. Kývne a koukne na krabičku. Mari na ní taky koukne a zrak se ji nenápadně přesune na Tikki za Kocourem...polkne. ,,Počkám na střeše máš času kolik chceš." ,,Díky." Usměje se a vyskočí  na postel pak ven zavře poklop a vyskočí si na zábradlí. Mari drží krabičku a kouká na Tikki. Ta k ni přiletí a kouká na ní. ,,Říkal ze to děla každý den takže ti nic nehrozí." ,,Jo ale co když bude akuma ?" ,,Budu se snažit tě najít co nejrychleji." Kývne. ,,Tak dobře" vyndá mirakulum a nanda si ho. Vyletí Trixx. ,,Beruško ?" ,,Ahoj Trixx" usměje se Mari. ,,Potřebuješ mě k boji kde je Alya?" Vysvětlí jo co a jak. Trixx kývne. ,,Tak můžeš do toho." ,,Dobra" transformuje se a je z ní lišící superhrdinka, koukne se do zrcadla. ,,Si si jistá že mě pak najdeš Tikki ?" ,,Máš u sebe takový ten přívěsek co jsem ti dala k narozeninám ?" ,,Jo." ,,Tak fajn a Mari dej si pozor ať to kocourovi není napadne." ,,Jasně budu hrát jen Mari a na Berušku zapomenu..." ,,No tak to bud opravdu opatrná znáš se" zasmeje se. ,,Jasně neboj se." Dobře Koukne na ni. ,,Zda se že jsi Kocourovi udělala radost." ,,Hmm ? Jak.? Co?" ,,Jo tohle je ta Mari...tak běž." ,,Fajn" vyjde na balkon a zavře poklop. Kocour sedí na zábradlí a hraje si s tyči a sleduje Paříž. ,,Pozor ta vejška je krutá...neradila bych ti spadnout" pronese pobaveně. Nakloní se nebezpečně dopředu.
,,Třeba bych dopadl na všechny čtyři." ,,Nemyslím si ale když to chceš zkoušet......" ,,To víš mám své figle jsem Kocourem už dlouho a v noci se nejlíp trénuje...když máš noční vidění" koukne na ni a oči mu září. ,,No v tom máš možná pravdu." usměje se. ,,Tak jak ti mám říkat" otoči se na ni. ,,Hmm...můžeš mi říkat Foxinette." ,,Tak to je puuurfektní" usměje se. ,,Výborně" usměje se také. ,,Tak a něco o tvých schopnostech....muzes udělat iluzi a pak když skočiš dopadnes vždy kam chceš." ,,Ano dobře.." ,,Fajn.... můžeme ?" ,,Ano." Otočí se a kouká na Paříž. Mari dojde k němu a kouká kolem. ,,Tak Foxinette vezmeme to okruhem po Paříži skontrolovat kluby zda nejsou rvačky a tak." ,,Jasně tak jdeme." Usměje se a vyskočí na zábradlí , vezme tyč a skočí na nějakou střechu. Foxinette se usměje a skáče za ním. Prohlídnou úplně všechny a zdá se vše v pořádku tak jdou jen tak v klidu.

A tak se prochází jen tak po střechách. ,,Hmm....dneska je nějaký klídek" posadí se na kraj Eifelovky. ,,A to je zlý ?" zasměje se a sedne si. ,,No občas se nezastavim vůbec." ,,Aha....chápu." ,,No nevadi" zasměje se. ,,Aspoň bude chvili klid" opře se o stožár a zavře oči. Mari se na něj zadíva a pak koukne před sebe do noci a přemýšlí...o tom, že se ji zda kocour jiný ale to bude tím, že ho vidí po prvé z jiného uhlu....kdyby tak věděl že s ním teď na Eiffelovce sedí jeho Lady.....

Pokračovaní příště

Ahoj takhle kapitola je vážně dlouhá a den ještě neskončil takže uvidíte zítra že má pokračování 😊😊❤️

Kočičí Prokletí                              LadynoirUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum