27.

286 22 8
                                    

Ráno se Adrien vzbudí a koukne na hruď kde mu leží Marinette. V duchu se zasměje a vymotá se z její naruče jde si obléknout spodní prádlo a kalhoty, dojde do její koupelny a tam si oplachne obličej a zadívá se na svůj obraz v zrcadle, jen se pousměje a vrací se do pokoje aby si oblékl tričko ale ještě napíše Ninovy že má po srandě a zase vyhrál sázku.

Mari ráno vstane a kouka se zdi....nejdřív jí to nedochází a cítí že je něco hodné špatně...zamyslí se a když si uvědomí že je nahá tak se jí celý včerejšek promítne jak film.....zúži se ji zrenicky, vystřelí do sedu s dekou na sobě a začne se zhrozene koukat kolem a zhluboka dýchat....
Adrien už oblečený si prohlíží to dílo co včera vytvořili. Mari se snaží dostat do klidu ale cítí úzkost střídánou z hněvem. Adrien ucití pohled vzádech tak se otočí a koukne na ni svým neviným pohledem. Jen se na něj zamračí s vrčením. Zadívá se na ní a rozesměje se. ,,Já ti říkal že nerad prohrávám." ,,Cos to udělal ty jeden kurevníku !!!" jeho smích jí jen víc nakrkne. ,,Pokud si pamatuju vůbec jsi nebyla proti" ušklíbne se. Obmotá kolem sebe deku a sejde dolů. ,,Nebyla proti ?!! Já nejsem žádná s tvých panenek ty sukničkařske prase !!" ,,Ale i tak jsi byla hotová raz dva a jinak máš dokonalou postavu" prohlídne si ji. ,,Tohle si přepiskl Agreste" zavrčí. ,,Tebe možná netrápí, že máš holku kterou podvadiš ty idiote ale já mám kluka na kterém mi záleží !" ,,Máš kluka?" Zamračí se. ,,A proč myslíš že tak vyvádím debile." ,,Ou...Kdybys mi to řekla tak bych ubral vášeň a tvůj boy by tě pak dorazil" uchechtne se. ,,Okamžitě odsud vypadni Agreste !!" hněv ji koluje v krvi. ,,Už mizím" protočí očima popadne tašku a mizí. Zabuchne za ním dveře, obleče se a v pokoji si sedne na gauč a propadne totální beznaději. Tikky je u ní a přemyšlí co říct. Mari si vloží hlavu do dlaní.

A někde v temné místnosti kde světlo proudí jenom oknem se ozve ďabélský smích Lišaje.. rozevře dlaň a vypustí akumu který míří za Marinette. ,,Marinette aku...." křikne Tikky ale řekne to pozdě a akuma se vsákne do řetízku co má na noze. Na tváři se Marinette objeví ta známá maska akumatizace aby s ní mohl lišaj komunikovat. ,,Má krásná temná Princezno, cítím nenávist k jednomu chlapci který si děla co chce a nemá nikdy dost...dám ti moc se mu pomstít ale nejdříve mi doneseš miracula Berušky a Kocoura...." začne s ní komunikovat Lišaj. ,,Máš je mít Lišaji..." ,,Tak on se jen zasměje a promění ji... Tikky se jen zděsí a letí pryč. Naše temná princezna se jen ďábelsky ušklíbne. ,,Budeš pykat za své nechutné činy Adriene Agreste..." Ten mezitím dorazí k Ninovi kde je spousta kluků a jen tak se baví. A Temná princezna chodí po stínech Paříží a hledá Agresta ale tak aby na sebe nestrhla pozornost. Princezna najde svoji oběť a tak že jí nikdo nevidí ho z povzdálí sleduje a čeká kdy bude čas zaútočit a zasadit první ránu. Takže všichni se baví a nevnímají okolí a nakonec ještě přijdou holky ze třídy. Temná princezna je z povzdálí sleduje a uškíbne se....ze slunečního Paříže se najednou stane pochmurný deštivý den z bouřkou ale udělá to nenapadne aby to vypadalo že příroda se tak rozhodla sama... A všichni nadávají a berou ty nejnutnější věci a mizí do baráku a Nino s Adrienem jsou u pultu pro Dj a odpojují kabely a schovají všechno. A déšť jak naschvál zesílí...a tak že to je naschvál. Oni jen promočený na kost zbalili poslední věci a jdou směrem do domů. Princezna se ďábelsky a děsivě usměje zahřmí hrozně hlasitě a blískne a pár lidí v baráku se lekne... ,,No tak lidi klid je to jen lehká letní bouřka" uklidňuje je Adrien. Temná princezna jak na zavolaní strhne další blesky až to v Ninovem pokoji kde všichni jsou otevře okno. Všichni vyděšeně sledují okno a Adrien protočí očima a jde ho zavřít. A všichni říkají takové věci že tohle už není zábava... Adrien vejde do bytu a kouka kde je klid tak tam vejde. ,,Plaggu nevíš co se děje." ,,Obyčejná bouřka a navyše Nino neměl to okno pořádně zavřené..." řekne Plagg. ,,Blbá bouřka kazí cely den." ,,Karma Adriene" ušklíbne se Plagg. ,,Vtipný Plaggu vážně vtipné" rozhlédne se a vrací se k ostatním. Temná Princezna ho v koutě sleduje a nemůže uvěřit, což ji naštvalo víc....když zjistila že její milovaný je děvkař. Tak se vydá na průzkum bytu zda je vše v pohodě a zastaví se v obyváku u okna. Temná princess jako jeho stín za ním potichu zamkne obývák, tak aby to neslyšel a teď má Agreste problém...temná Princess získala neomezenou moc svojí nenávistí čímž se vyvlikla s pod kontroly lišaje takže ji akuma neovládá a může udělat cokoliv....
Adrien pořád nic netuší a tak se temná princess posadí do jednoho tmaveho rohu kde ji nejde vidět a dělá Adrienovi hororové scény. Bouřka, temnota v obýváku, vypnuté světlo které nejde zapnout a do toho tam jsou Chrisove hračky, které sami od sebe dělají zvuky....no jak v hororu prostě. Ten se dostane plný strachu do nějakýho kouta. ,,Plaggu drápky." Temná princess začne jedním pohybem ruky zhazovat věci a najednou vše utichne....ale to je vždy v hororech to nejhorší. ,,Opravdu skvělé který idiot se rozhodl hrát si na režiséra nového akčního hororového filmu" popadne tyč a zaujme bojovou pozici a sleduje okolí svým kočičím zrakem. ,,Važte slova pane Agreste"
ozve se ale není čitelné odkud ten hlas jde...takže to je jak ozvěna. Zarazí se a rozhlíží se. ,,Pfff....to sotva" zavrčí. ,,Jak se ti to líbí ? Cítiš se příjemně ? Citís se komfortně ?" pořád nečitelny hlas. Polkne a rozhlíží se. ,,Jsi naivní jestli si myslíš že mě zahledneš..." na krku může pocítit dech ale když se otočí nikdo tam není. ,,Fajn....co chceš...nemám na tebe cely den." Ďábelsky se rozesměje. ,,Co chci ? Chci abys trpěl..." ,,Vtipné." Ona přestane odpovídat a nastane to mučive creepy ticho... ,,Co kdyby ses ukázala a tohle by jsme ukončili....schovávat se za akumu je zbaběle" ušklibne se a posadí se na gauč. ,,A nebo mi dej pár hodinek a Brouček se o to postará." ,,Myslela jsem na všechno čičisku...Berušku jsem pěkně z hry odstranila" začne se hrdelně ďábelsky smát. Kocour se zděsí. ,,Cos ji udělala...nebo jestli ji něco uděláš tak uvidíš." ,,Beruška ? Ta už nevydá ani hlásku...a co jsem ji provedla ? No...nic hezkého..." Rozuřří se a rychlosti zvuku se postaví já nohy. ,,Klid Čičisku i tak na ní určitě nezáleží. Přeci jen...jsi obyčejný děvkař..." ,,Ještě jednou mi řekneš čičisku tak..." ,,Tak co ? No povídej co mi udělaš ?!" Vzpomene si na to kdo ho takhle pojmenoval.
,,Marinette" šeptne do ticha. ,,Pfff...to sotva." ,,Jsi to ty já to vím." ,,Nepovidej Sherlocku." ,,Marinette poslouchej ano já vím že jsem udělal chybu ale ty nedělej zlo a vzdej se akumi a řekni kde je Beruška." ,,Nikdy Agreste !!!" ,,Marinette no tak." ,,NE!!" On zavře oči a snaží se v hlavě přijít kde je. Ona se více stáhne do temnoty kterou po místnosti rozšíří. On se oklepe sundá si miraculum a zase nandá. ,,Jak jsem ti mohla někdy věřit..." poví z nechutí když se na něj koukne. ,,Běž Plaggu víš co máš dělat." On kývne. Adrien se nadechne a mysli se straci ve vzpomínkách. Temná princess ho jen propaluje pohledem. ,,Řekla jsi ať ze sebe přestanu dělat chudinku a ať přestanu utíkat....tak jsem udělal." ,,Ale neřekla jsem ti ať je z tebe děvkař co podvádi svou dívku..." ,,Byla to jen jedna sázka a pak to šlo samo a s Beruškou jsem začal chodit až dva dny zpátky." ,,A stejně si nepřestal abys ji byl věrný...stejně si včera zneužil i mě....ať tě život profackuje....Beruška už o všech tvých prehřešcich ví...." Adrien pokrčí rameny. Uchechtne se. Žij v utrpení..." zmizne jak lusknutim prstu. Zavře oči a vnímá jen sebe a klid. A akumatizovana Marinette se někde v Paříži schová v temnotě.

Adrien je v tom pokoji a nemuze ven tak si zapne zpravy aby vedel jak to pujde dal, páč Nadia to vse živě opisuje....

Mezitim Temná Princess našla svoje doupě a jelikož má neomezenou moc úplne všech padouchu co kdy byli pomoci sve iluze vytvori v centru mesta iluzy Berušky a iluzy temné Princess.... chvíli tam dáva dlouhý boj a vypadá to tak duverive, že tomu všichni uveri....pak jakoze Beruška vyhraje, chytí akumu a vše je v pohode a aby tomu uveril i Adrien tak vráti počasí do normálu, odemkne ho a hračky a vše uloží....a temnota z pokoje ustoupí.....
Temná Princess se usklibne. ,,Tohle je začatek konce...."
Adrien zmizi z baráku a vydá se za mistrem pro Plagga...pořád nic nechápe a snaží se ze sebe střást nervozitu která se dere na povrch.
Temná Princess uloží sve mirakula do krabičky čimž zpusobi to že Tikki zmizne a je uveznená v krabičce.

Je večer a Kocour se prochází po noční Paříži a pořad mu něco nesedí a cítí že se stane něco zlého a tak se tomu snaží přijít na kloub a tak se prochází dál.

Temná Princess ho ze stínu pozoruje a cítí že je čas na další úder....z ďábelskym usklsbkem se promění z temné princezny na akumatizovanou Berušku a v černém obleku s červenými teckami a yoyem se pár krat vysvihne nad něj a zas do stínu aby upoutala jeho pozornost ale zároveň aby si nevšimnul kdo to byl...

Beruška sedí za ním na komínu a on si ji zatím nemá šanci všimnout protože je ve tmě. Kouká a hraje si s tyčí a pak si jí dá za opasek a opře se o ruce. ,,Nádherná noc že Čičo..." ozve se ironicky Beruška. Zaposlouchá se a oklepe se.
,,Jo pěkná." ,,A ironicka....Vidíš ten měsíc a ty hvězdy ? Byl si pro mě jediný...jako ten měsíc taky je jediný ale já jsem pro tebe byla očividně jen jedna hvězda z miliardu dalších hvězd.....obyčejná a stejná jak ostatne....nemám pravdu ?"
,,Ironicka noc..." To je lež...tebe jsem miloval a vždy budu...divila by ses co udělá jedna sázka s spousta alkoholu." ,,Ale neskončil si s tím i když si mohl...a tohle tě neomlouvá...." ,,Já vím." Beruška se uchechtne. ,,Já věděla že se neoplati otvírat srdce tak brzo..." postaví se a seskoči z komínu do světla. Otočí na ní hlavu a ze strachu se mu rozšíří zorničky. ,,Má dámo tohle ne..." ,,Ale jo." ,,Mistr ti pomůže...nemůžeš být zakumatizovaná." ,,Můžu a chci ! A budu." ,,Vzpamatuj se vždyť tebe Paříž potřebuje" řekne rozklepaným hlasem a postaví se. ,,Smůla ! Teď si budu hrát já !" ,,Ani omylem." ,,A kdo mi v tom zabrání ?! Ty ?" ,,Jo...přesne tak já....já s tebou bojovat ani hrát nic nebudu...dokud je z tebe tohle." ,,A co chceš jakože dělat ?" ,,To co vždycky" vytáhne tyč a couvá ke kraji. ,,Utéct?" ,,Jo...to je jediná možnost." ,,Ale to ti nedovolím
Ne dnes....Ne teď....Ne tady." ,,A já proti tobě svojí sílu nepoužiju...řekl jsem to jednou a dodržím to! Takže zda mě omluvíš jdu přemýšlet jak tě zbavit akumi." ,,Ne ! Poď si hrát Kocourku...kdo z koho....ale nademnou se vyhrát nedá" ďábelsky se zasměje. Kocour zakroutí hlavou a couvá dál až zádami narazí do zídky a začne panikařit. ,,No tak Kocourku ty si přeci rád hraješ ne ?" ,,Ne takhle" hledá unikový východ. Opře ho zeď aby neunikl. ,,Tak copak s tebou provedu ?" Nahlas si polkne a sleduje ji. ,,Takže Kocourku...
Nevím proč se ti líbí ublížovat lidem...ale uvidíme jak se ti bude líbit když bude tobě ublíženo...." chytla jeho tyč a odhodila ji kdo vi kam, vzala ho límec kostymu a táhla ho ke kraji střechy..... Jen se díval do prázdna a přál si ať je konec...Horší bolest snad neexistuje , když vidí že je jeho parťačka zakumatizovana a muže za to on... poslušně šel s ní a nekladl odpor protože to stejnak nemělo cenu. Jde s ním úplně ke kraji. ,,Carpe diem Chat Noir"
[Užívej života Černý Kocoure]
šeptne a shodí ho z té vysoké střechy...bohužel při pádu neskončí na zemi bez zranění....z jednoho balkonu trčí taková kovová ostrá tyč a on ji strhne dolů sebou ale tak že ho ta tyč přebodne.... A pak jen dopadne na zem s takovým nárazem že to Plagg nevydrží a on se detransformuje se a pod nim se začne objevovat kaluž krve a kolem jsou nějaký lidi kteří ho vidí tak rychle po něm skočí a volají záchranku a snaží se mu pomoc.
Beruška se změní zas v Temnou Princess a kouká z temnoty střechy na něj.
,,Ať tě navždy sprovází tvé Kočičí prokletí...."
šeptla z usklabkem a zmizela...avšak v hloubi své duše v tom neakumatizovanem kousků jí to mrzelo a trpěla když viděla že umíra...ať je to jakýkoli kluk...láska se nezapře..... Odvezla ho záchranka a okamžitě se to rozneslo všude....Že mladý model byl přepaden a nyní bojuje o život .

Adriena vzali na sál, kde ho operovali...vyndali z něho tyč a dali ho dokopy a pak převezli na pokoj a uběhlo několik hodin a on se vzbudil a nyní je v pokoji a snaží se utlumit bolest a ani on sám neví jakou.

Tak Marinette je zakumatizovana a Lišaj je v prdeli 😂😂😂

Beruška zhodila Kocoura ze střechy...no jak tahle dopadne se dozvíte příště.....

Kočičí Prokletí                              LadynoirWhere stories live. Discover now