26.

356 18 6
                                    

Kocour se ráno probudí a koukne že je půl sedmý, usměje se a otočí na Berušku a zadívá se na ni. Beruška spokojeně a pravidelně oddechuje. Kocour se ji opatrně vymaní z náruče a jde do koupelny se vysprchovat. Beruška pořad spí. Umyje se a vrátí se do pokoje k ni a lehne si na postel a pohladí ji po tváři. Beruška se jen zatřese když ze spánku cítí dotek. Jemně ji začne hladit a usmívá se. Pomalu se začne probouzet a po chvíli otevře na něj svoje velké modré kukadla. Zadívá se na ni s větším usměvem. Zívne a usměje se. Zadívá se na ni se svým šibalským usměvem. ,,Copak Čiči." ,,Ale vůbec nic" ušklebek se mu zvětší. ,,Vážně ?" nadzvedne obočí. Pohladí ji a rukou zastaví na boku. Beruška ho sleduje. ,,Nevím za jak dlouho se dokážeš dostat do školy, ale co si zpříjemnit ráno" zadívá se na ni. ,,Jsem Beruška...ve škole budu za pár skoků..." usměje se a mrkne na něj. ,,Tím pádem Kouzelná Beruško je mi ctí že jste si na mě udělala čas." ,,Velmi ráda si ho na vás udělám Černý Kocoure." Uchechtne se a přesune se blíž k ni a políbí ji. Polibek mu oplatí. Polibí ji ještě parkrát a přemystí se ji na krk. Ona mu zakloní hlavu. Dál ji líbá a sem tam kousne a rukama ji rozepíná dokonalou róbu. Když ji kousne tak slabě vzdechne. Odtáhne se a sunda ji šaty a znovu se ji zmocní rtu a rukou zajede pod záda a sunda i spodní prádlo. Mezitím i ona pomalu svléka jeho. Kocour se přemystí nad ni a polibky promění ve vášnivější líbačku. Kterou mu Beruška s radostí a vášní oplácí. A mezi polibky do ni vnikne a začne přiražet. Ona mu začne mezi polibky energeticky vzdychat. On vnímá její vzdechy a sám se vzdechami přiraží rychleji. A to už beruška pomalu ani nestíhá vzdechat. A Kocour přiraží dál dokud se oba nevzruší. Pak se oba vzruší a zhluboka oddechují. Kocour si spokojene zabručí a zadívá se na ní. Opře se o ruku a koukne mu do očí. Zasněně se zadívá s usměvem. Rty se jí roztahnou do usměvu. Zaklepe hlavou a podívá se na ni. ,,Copak ?" rozesměje se. ,,Nic jen se na tebe nemůžu vynadívat." ,,No...Tak si ten pohled užívej" ušklíbne se. Proplete si s ni ruku a sleduje každý detail její tváře. Ona se utápí v jeho očích.

,,Tak Broučku vidíme se asi zase večer a nebo u padoucha že?" ,,Jo...přesně tak..." ,,Ahhh....fajn no." ,,Je škola čiči a vtedy se setkat prostě nedá...jedině ten večer..." ,,Já vím" usměje se. Beruška se taky usměje. ,,Tak asi jdeme co." ,,Asi jo...já už i tak půjdu pozdě..." Koukne na čas. ,,Je půl osmé." ,,No potěš..." Posadi se zády k ni a zadiva se na pokoj. Beruška si taky sedne a jde se obléct zas do šatů. Kocour si natahne kalhoty a postaví se a natahne si mikinu. A tak jsou oblečení a jdou za kwamima aby se mohli transformovat. Který jsou odpočátý a plný síly. Ona se transformují a vydají na balkon. ,,Tak zase večer čiči ?" Jak jinak Bug" políbí ji a usměje se. Beruška mu polibek oplatí. Zasměje se a mizí domů aby se nachystala do školy.

Adrien doskočí domů převlékne se a sprintuje do školy. A to samé proběhne u Marinette. A tak tam dorazi a s usmevem na rtech si dojde jako jeden z prvních sednout na své místo. Po chvíli dojde i Mari...a sedne si na své místo. A Alya s Ninem zatím nikde. Tak Mari něco dělá na mobilu a pak ho vypne a jen tak kouká do okna a přemýšlí o všem co se stalo. A pochvili ti dva přijdou. Mari se hned z Alyou zakecá o tom že Alya viděla předešlý večer Berušku a Kocoura očividně na rande. Adrien se na ne otočí a napůl je vnima jen Nino protočí očima a kouka do mobilu. A Alya to vše živě opisuje. Adrien se kousne do rtu aby se nezačál smát a nebo něco neprozradil. A Mari se taky v duchu směje a dělá že nic. Adrien se otoči na ně.
,,No Alyo třeba je někde chytíš a uděláš rozhovor." ,,Třeba ale měli jste vidět jak byly včera spolu roztomilý !" Řekne Alya. ,,Jak moc roztomily?" ,,Hodně....nepopsatelně" Alya se rozzaří. ,,Tak to je dobře...." Mari se nad tím jen směje. Adrien se otočí na Nina a poplácá ho po rameni a rozesměje se. ,,Poslouchat ji celý večer tak to nechceš..." podoktne Nino. ,,To určitě ne." Alya dá Ninovi pohlavek. ,,Hele co je ?!" Adrien se rozesměje víc a zadiva se na ně. Jestli se ti nelíbí tam jsou dveře..." zamračí se Alya. ,,Tady máte důkaz že v našem vztahu převažuje Alyina Anarchie..." zakroutí hlavou Nino. ,,Nezávidím Nino." ,,Přeji ti ať si najdeš vážnější vztah a zažiješ to..." ,,Mám přítelkyni ale doufám že to takhle nedopadne" rozesměje se. ,,Že by měl Agreste vážnější vztah ??"
údivi se Alya. ,,Nebo je to holka na týden ?"
ušklíbne se a rozesměje se. On se pohodlně opře a usměje se.  ,,Nevěřím že by měl Casanova vážný vztah" ozve se Mari a pobaveně je sleduje. ,,Věřte čemu chcete ale s tímhle" poklepe na blok kde jsou napsána jména holek. ,,se končí..." ,,Teď nevím jestli mám být překvapená nebo ti zatleskat" rozesměje se Marinette. ,,No popravdě jsem z celého seznamu chtěl skončit u Berušky ale je mi jasný že proti Kocourovi nemám šanci" usměje se. ,,Počkat počkat počkat...tys chtěl dostat do postele Berušku ??" koukne na něj. Ušklibne se a otočí se na ní. ,,Řekl jsem všechny holky ale pár jich škrtám." ,,Ja myslela že končíš" ušklíbne se. ,,Však jo těch pár co nechám tak škrtám" usměje se. ,,Neboj se je tam i tvé jméno." ,,Jen by sis něco zkusil Agreste a je po tobě." ,,Čím víc agresivnější...tím víc vzrušující Dupain-Cheng."    Mari protočí očima. ,,Nech si zdát Agreste." ,,To si připomenu večer" rozesměje se. ,,Bože..." placne se do čela. ,,Oh ty mě považuješ za Boha...no Marinette to bych vážně nečekal" mrkne na ni s rozesměje se. ,,Agreste ty si takový magor" placne se do čela. ,,Měl by sis to nechat vytetovat na čelo jako výstrahu...pozor jsem magor...kdo ví kolik holek ti pak skočí do postele" Alya a Nino se jen na nich smějí.  ,,Tolik kolik budu jen chtít" rozesměje se. ,,Že mě to nepřekvapuje" pobaveně si ho prohlídne. ,,Taky si říkám" pokývá hlavou. ,,To jsem zvědavá kolik holek ty ještě v životě vojedeš.." ,,Už jen svojí úžasnou princeznu." Začne si ho měřit pohledem a pobaveně na něj kouká. Ušklibne se a otočí se na přicházející učitelku. Mari se jen uchechtne a sleduje učitelku. Začne jim zase nudná matika.

Kočičí Prokletí                              LadynoirWhere stories live. Discover now