5.

493 35 6
                                    

Další den rano Adrien se probouzí a udělá ranní hygienu, nasnidá se a jede do školy kde už je Nino a Alya.

Marinette dneska na školu kašle je v posteli a odpočívá. A Tikky si jen tak lítá.

Všichni stojí před školou a diví se kde je Mari. Pak se zhodnou že asi zaspala a přijde později. Ale když škola skoro končila tak to nevydržela, vzala mobil a napsala ji.

Alya: Čau Kočko kde jsi? 🤔
Mari: Doma dnes nepřijdu.
Alya: A všechno v pohodě ? Mám se stavit?
Mari: Ne v pohodě, nemusíš. Jen nemám dnes náladu.
Alya: Dobře tak zítra..
Mari: Jo jasně zítra.
Alya: Zobrazeno

Mari se doma zachumla do postele a nevnímá.

Adrien má šerm a jeho soupeř se zakumatizuje.
Pomáhá všem aby se schovali do bezpečí a přemyšlí kde se transformuje. A sám se postavý proti padouchovi a odráží jeho rány.
Beruška tam dojde a začne bojovat s padouchem aby ochránila Adriena. Ten schovaný za rohem s pořád hledá místo na transformaci. Beruška to nakonec zvládne sama a porazí akumu s frflanim kde je Kocour. Beruška chytí akumu a očisti ho. Adrien ji sleduje v povzdali a v duchu se fackuje ze nebyl rychlejší. Beruška jen řekne tomu co byl zakumatizovany co se stalo a pak s povzdechem kouká kolem. Všichni vyjdou a dívají se. ,,Beruško....Beruško" rozeběhne k ni Alya. ,,Ehh...ahoj Alyo......" ,,Jak se maš a kde máš kocoura??" ,,Mám se fajn a fakt netuším kde je Kocour. Očividne se někde fláka." ,,To je teda nezodpovědné...vyřídiš si to s nim?" ,,Určitě se ho zeptám kde mu byl konec ale víc s tím neudělám." Alya jen kyvne a zamava ji a mizi za Ninem zatim Adrien je venku a čeká na bodygarda. Beruška se vybere domů a když uvidí venku Adriena tak za ním ještě skočí se ujistit zda je v pořádku. Kouká do mobilu a píše ať pro něj přijedou bolí ho ruka. ,,Adriene si v pořádku ?" opta se když doskočí. Koukne na ni.
,,B-beruško...ehm.....jo dobrý" usmeje se a schová mobil. ,,Fakt ? Ten padouch šel na tebe celkem drsne tak se pro jistotu ptám." ,,Ale...nic...nic to nebylo jen mě boli tuka totiž ruka ale to bude fajn" prijede limuzína. ,,Půjdu.." ,, No dobře...eh...Adriene můžu ještě otázku před tím než půjdeš ?" ,,Jasně cokoliv." ,,Noo...eh...doslysela sem se, žes říkal...eh..no víš zajímá mě to cos řekl, že prý máme tajemství...pořad nad tím přemýšlím a nevím dojít na vhodnou odpověď...tak jsem se odhodlala se tě tedy zeptat" řekne s klidnou tváři. Koukne na ni.
,,Tajemstvi?.....pockat to jsem říkal jen jedny osobě tak jak ses to mohla doslechnout." ,,Ja jsem Beruška. Vím všechno co se tady udeje nebo řekne." Hmmm......máme tajemstvi které zná každý" usmeje se. ,,Budu muset už jít když tě uvidím tak ti to řeknu" dojde k autu. ,,Když to zná každý tak to uz není tajemství" zvláštně na něj pohlédne, mykne rameny a mizí pryč. Usmeje se a zasnene kouka na místo kde stála.
A Beru pelaší domů.
Adrien dorazi domu a zadiva se na piano....da tam mobil a jde k oknu.
Mari přijde domů a jde dodělat svojí práci co znamená zase se líně zachumlat do postele. Tikky jen lítá a nudí se. Mari se odekryje a okamžitě vyletí z postele. ,,Co se děje" koukne na ni Tikky. ,,Nic jen sem si uvědomila jak líně dnes pořad ležím." ,,A to vadí?" ,,Jo... Já chci být produktivní." ,, Tak jdi někoho navštívit nebo se jen tak projít po Paříži." ,, Asi půjdu na procházku..." ,, Tak jdi" vleti ji do kabelky. Obleče se, vyjde z domu a jde do ulic.
A Adrien už má klid až do zítra tak se transformuje a jde si zaskákat a třeba k Andremu. A Mari jen bezcílně bloudí ulicami Paříže.
Mari se prochází a pak to passne a jde domů...

Máme další kapitolu...
Doufám že se líbí a uvidíme se příště 😊😂❤️
Tinuš ❤️

Kočičí Prokletí                              LadynoirWhere stories live. Discover now