32.

231 18 4
                                    

Adrien se vzbudí někdy v devět rano v prázdné budově jen se pomalu protahne a postavi..i když ho všechno bolí tak se transformuje a vyraží po střechách směrem domů ale cestu mu skříží Padoucha tak se vydá do boje.
Mari doma spí a vzbudí ji Tikki s tím že je akuma tak se transformuje a jde do boje taky.
To Kocour jen v záchvatu smíchu uhýba třeba Hrozifikatovy který je zmenšuje při Kocourově smíchu a zvětšuje se díky strachu kolem od lidi. Po chvíli tam dojde i Beruška a přidá se do boje. Pochvíli boje vyhrají a Kocour se konečně uklidní. A Beruška vše vrátí do normálu. To už se Kocour drží a břicho a hluboce dýchá. ,,V pohodě Čičo ?" ,,Jo jo jen jsem se moc smál." ,,Proto se ptám jestli si v pohodě ? Vypadaš jako by ses sjel." ,,Nespal jsem celou noc a možná jsem si něco vzal ale to je jedno." ,,Bože Kocoure doufám že sis nedal nějaký Catnip nebo mě s tebe slehne." ,,Moznaaa" zasměje se a kouká kolem. ,,To si ze mě děláš prdel že jo ?" ,,Bože...potřebuju svoje ranní cigo tyhle ty ranní budičky ve tvaru boje a hyperaktivniho boye se mi nelíbí...." Chytí ji za ruku a políbí dlaň. ,,Mizím broučku s Plaggem máme ještě práci" rozesměje se. ,,Hlavně si dej šlofika potřebuješ ho." ,,To nepotřebuji." ,,Ja bych řekla že jo." ,,Ale Broučku celý měsíc jsem jen ležel takže se musím vrátit do formy." ,,Hele jestli něco vyvedeš přísahám že tě někde připoutám a dlouho nepustim !" Zadívá se na ni s nevinným úsměvem který značí že provedl spoustu věcí. ,,Okej cos provedl prašivaku ?" ,,To se neříká." ,,Oh bože...jestli si něco vyvedeš tak si mě nepřej" sykne. Koukne na sebe. ,,Eh...radši půjdu." ,,Já taky za chvíli mám školu a musím ještě stihnout pár věcí." ,,Sakra...škola...úkoly...moje povinnosti...." políbí ji na tvář a vezme si tyč a mizí. Beruška se rozesměje a jde taky domů. Kocour dorazí domů a jako Adrien udělá raní hygienu vezme referát a kmitá do školy.

To už Mari stojí před školou a pokuřuje. Adrien vystoupi z auta a pořad s veselou náladou jde ke škole. Mari jen ignoruje. Ušklíbne se a projde kolem ní a dojde do třídy. Když začne zvonit Marinette ani nespěchá a lhostejne, ležérnym krokem se vybere do třídy. To už se pomalu třída plní. Dojde do třídy a sedne si na místo. Začne nudný den.

V předposlední hodině se jen vyhlašují vítězové soutěže a kdo jiný než Adrien a Marinette vyhráli. A Nino se zasměje a jen všem tvrdí že se to musí oslavit. ,,Když všichni tak všichni a párty u mě od pěti" řekne Nino. ,,Jasně" kývne Mari ale v hlavě si říká že stejnak nepřijde. A Adrien ve svých myšlenkách nevnímá vůbec nic.
Pak jim skončí poslední hodina a oni vyraží domů.
Kdou domů a všichni něco dělají a když nastane těch pět hodin tak jdou na párty ale Mari to passe. Adrien ten zkoumá střechy i s Plaggem.

Kocour se prochází po střechách a nějak se dostane na její balkon a posadí se se na zídku.
,,Ahoj Puuurincezno." Sedí na lehátku a kouří.
,,Čau Kocoure." ,,Máš se." ,,Celkem ok co ty ?" ,,Unaveně ale celkem fajn." ,,Co nespíš když si unavený." ,,Měl jsem divokou noc na střechách se svým kwamim." ,,Cos prováděl ?" ,,Běhal jsem po střechách ve své normální podobě a pak no to jsou tajné věci" rozesměje se. ,,Ty si se zbláznil ?" ,,Cože? Já?" ,,Jo ty !" ,,Proč." ,,Ve své podobě na střechách ?!" Rozesměje se. ,,Jo jen jsem skákal ze střech nic vážnějšího." ,,Ty si idiot."
plácne se do čela a potáhne si z ciga. ,,Proč? Náhodou jen takhle cvičím a hlavně neříkej to Berušce když ji uvidíš ona by si mě přivázala a nepustila." ,,Neboj se neřeknu ji ani slovo"
škodolibě se ušklíbne. ,,Budu stím počítat" zadívá se na Paříž. ,,Ale už to nedělej !!" ,,Možná někdy příště." ,,Chceš se zlamat víc než jsi ?" ,,Však jsem v pohodě....až na pár modřin a malém mi praskla jizva jinak nic žádné zlomeniny." ,,Kocoure prosím tě...ty víš že je mi jedno co si po nocích děláš ale můžeš se nejdřív zotavit a pak si dělej parkour jaký chceš." ,,Vždyť já už jsem v pořádku." ,,Pochybuji že máš tu ránu zacelenou..." ,,Chceš se podívat" zasměje se. ,,Ne dík" uchechtne se. ,,Tak ne no" rozvalí se na střeše a kouká na oblohu. Ona jen protočí očima. ,,Cože jsi vlastně doma...jsem myslel že budeš na nějaké párty." ,,Ne...nechtělo se mi..." ,,Aha." ,,Navyše nemám ani chuť..." Posadí se a seskočí k ní. ,,Jakto...podle tvého stylu hádám že jsi pařmenka." ,,To sice jo ale v poslední době je mi ze všech špatně...nebo spíš s konkrétního člověka ale to je fuk.." ,,Hmm?" ,,Co?" ,,Nic...přemýšlím." ,,Mhm...." Usměje se a opře se o zábradlí. *
Mari už dohaslou cigaretu dá do svého provizorního popelníku. ,,Asi půjdu si najít nějakou prácičku." ,,Jak chceš...a co budeš dělat ?" ,,To co vždycky." ,,Dělát hovadiny ?" ,,Jak jinak....a moje kwami si potřebuje odpočinout." ,,Hlavně se nezabij." ,,Vždyť mě se nikdy nic nestane nemusíš se bát." ,,Neee nikdy...kdepaak
A ja se nebojím...ale Beruška by se bála mám takový pocit." ,,Nemusí se bát stejnak neví co jdu dělat takže budu v bezpečí i před jejím yoyem." ,,Tím bych si nebyla tak jistá...." ,,To si nemusíš ale já to vím" rozesměje se. ,,A jak to můžeš vědět ha ?" ,,Já vím všechno" ,,Pff....egoisto..." ,,No co jsem dokonalost sama" rozesměje se.
,,Tak úžasný že i má dáma obdivuje moji dokonalost." ,,Ehm....Kocoure ? Sklapni dřív než tě nacapa tvá holka a nebude nadšená." ,,No to se nemusím bát Berušku jsem zatím nikde nenašel i když bych rád zapředl rozhovor ale i tak...mezi námi nikdo není užasnější vic než já" hrdě se postaví. To už Marinette zatina ruky v pěst. ,,To se uvidí..." On se jen ušklíbne. ,,Co myslíš uvidí se že jsem prostě neodolatelný, nádherný, okouzlující, charismatický a nezkutečně sexi Černý Kocour." ,,Já tě snad praštim !" ,,Můžeš to skusit ale moji nádhernou dokonalost to nezničí." ,,Můžeš přestat být takovej egoista !!!" ,,Počkej.....Ne." ,,Hrr" zavrčí. ,,Pojď Puurincezno já nekoušu." ,,Ale já jo." ,,Dokaž....ale ať to nejde vidět aby můj Brouček nežarlil i když popravdě nikdy jsem ji žárlit neviděl" zamyslí se. ,,Tak ani nechtěj !" zamračí se. ,,Ale ne to bych chtěl" ušklíbne se a koukne na ní. ,,Chtěl bys aby žárlila ? Hrabe ti ?!" ,,Možná ale to neznamená že si najdu někoho jiného." ,,Nechtěj aby žárlila !" ,,Ale prosím tebe." ,,Fajn tak běž a přiměj ji ať žárli ale pak neříkej že jsem tě nevarovala." ,,Uvidíme" ušklíbne se a zmizí stejnou cestou jako přišel. Mari jen zamračene vrčí. Tikky se objeví vedle ní. ,,Marinette je to Kocour s tím nic nenadělaš...hlavně se uklidni ať tě znovu neposedne akuma." ,,Jo máš pravdu Tikky" sklidni se. ,,Ale proč sakra chce abych žárlila ?!" ,,To nevím ale můžeš dokázat že nežárlíš." ,,Jo...to možná jo...." ,,A nebo je sjetý z té šanty." ,,Hrabe mu...bůh ho ochranuj jestli něco vyvede Tikki..." Mari zaleze zpět do pokoje. ,,Buď ho skontroluju nebo si zapni zprávy. ,,Hmm...." zapne zprávy. ,,A máme tady zase zle zprávy....v bance se zabarikádovali lupiči z poslední vloupačky....viděli jsme že Černý Kocour se dostal dovnitř a dál..." z budovy se začne ozývat střílení a křik lidi. ,,Pane bože doufám že to slyšíte taky...až budeme vědět více budeme vás informovat" mluví Nadja ve zprávách. ,,Tikki ? Mám se k tomu vyjádřovat ?" Tikky se rozesměje.
,,Nech ho ať si pohraje." ,,Tak doufám že si užije a sklidni hormon" uchechtne se a placne sebou o gaučik. ,,Kdo ví" doletí si pro sušenku. ,,Jestli se mu něco stane tak ho někde uvážu a nepustím..." ,,To bude mít teda radost." Mari jen pokrčí rameny. ,,Tak se vyspi na zítra na test." ,,Teest ? Ale nee." ,,Z dějepisu předce." ,,Probůh." Tikky se zasměje.
,,Tak se vyspi ať ti to pak mysli." ,,Jo tak jdu spát." ,,Jo." Mari šla do sprchy, pak si šla dát něco k večeři a šla spát.
Mezitím co Mari šla spát se Kocourovi podařilo zachránit rukojmí a chytit zločince který ho prostřelili. Nadja s ním chce udělat rozhovor ale on mizí směrem k zachránce kde se detransformuje a z kapsy vytáhne masku kterou měl čirou náhodou u sebe..nandá si ji a rovnou ho vezmou do nemocnice kde mu vyndaji kulku z ramene a pak mu to zašijí a obvážou a pošlou pryč a on odchází domu a hned jak se dostane do měkké postele tak usne.....

Wow Ladynoir i Marichat ❤️❤️😂😂😂😂
A jako obvykle krásné zakončení ,,úrazem"
Budeme doufat že si ho Beruška vážně nepřiváže 😂😂😂

Kočičí Prokletí                              LadynoirWhere stories live. Discover now