35.

210 21 13
                                    

O týden později a je zase pondělí a Adrien jde unaveně do školy protože akuma který včera byl tak se stěží dal zvládnout ale šlo to s Tikky tak teď jen napůl ve spánku kráčí do školy.
Mari je už od brzkého času ve škole a momentálně sedí sama ve třídě a navrhuje si něco. Během deseti minut tam dojde blonďák, který jen zabouchne dveře před nosem nějakým fanynkám...rozhlédne se po prázdné třídě a nic neřeši a jde si sednout na své místo a položí si hlavu na lavici a snaží se přežít den. Mari jen na něj krátce pohlédne a dál ho neřeší a dělá si své návrhy. A pak se začne pomalu plnit třída.
Adrien ten prostě dnešek napůl prospí a kašle na všechno a na Nina který ho provokuje už dobrou hodinu tak na něj zaútočí...chyti ho za ruku a s vrčením mu jí vrátí na jeho stranu.

Mari se kde tu za den objeví trochu bolest ale už je to dobrý tak jen vnímá zvuky kolem a užívá si že slyší i lidí ze zadu. Na chodbě se domlouvají učitelky na testu pro všechny a Mari napíše do třídní skupiny ať se připraví a všichni ji poděkují. A konečně nastane klid. Přijde učitelka na poslední hodinu a dá jim volno protože i ona je unavená a nechce se učit tak pustí nejáký film a Adrien si vezme sluchátka, jedno si nasadi a poslouchá songy a Nino si zkouší svoje nové songy. Mari si píše na Messengeru s pár kamarádama co potkala po barech a film vnímá jen na půl ani to ne. A Alya vedle ní luští něco s Beruškou a Kocourem.

Zazvoní a všichni radostně odcházejí se prevléknout a jdou před školou. Teď naši přátelé stojí před školou a Mari kouří. Nikdo to nevnímá....prostě jsi zvykli a pak dorazí limuzína. Adrien jen zabručí něco ve smyslu ,,Mějte se a vidíme se zítra" dojde k autu kam hodí tašku a někam jde po svých. Mari dokouří cigo a taky se rozloučí a jde domů. A všichni ve svých živlech..Alya a Nino se prochází po Paříži a Adrien jen si sedne na střechu a přemyšlí. Mari dojde domů a sedne si na balkón a pozoruje Paříž. Každý si užívá svůj život.

,,Měla by ses ukázat Kocourovi že jsi v pořádku už včera byl podrážděný kvůli Lišajovi" přiletí k ní Tikky. ,,Jo máš pravdu...můžu Tikki ?"
podívá se na ní. ,,No já jsem na tom lépe" zasměje se. ,,Fajn" vstane. ,,Tikki Tečky." Ona se vsákne do náušnice.
Už jako Beruška se vydá do ulic Paříže. Adrien v dálce uslyší zvuk yoya tak se transformuje a dal sedí a kouka do dáli. Beruška za ním dojde.
,,Ahoj Čičo." ,,Ahoj Bug." ,,Jak se máš ? Tikki říkala že si vyčerpaný..." Kocour jen něco zabručí. Beruška si sedne k němu.
,,Měl by sis odpočinout." ,,No jo" opře se o ruce. Chytí ho za rameno za to zdravé a jemně ho hladí. Povzdechne si a s přemyšlením kouká do dáli. ,,Copak je Čiči ?" Zakroutí hlavou.
,,To je jedno." ,,No to teda není, nechci aby ses trápil." ,,Těžce se to říká." ,,Chápu...těžké věci se neříkaji lehce." ,,Hmm..." ,,Tak doufám že ti bude líp..." ,,Snad." ,,Neboj...určitě bude..." Položí ji hlavu na rameno. Začne ho hladit po vlasech. Začne ji slabě vrnět. Malinko se pousměje.
,,Víš...moje kamarádka měla tajemství a já ho zjistil a všechno jsem pokazil a teď nevím jak se s ní udobřit." ,,A zjistil si to omylem nebo ?" Podívá se na ní a zase zpět na Paříž.
,,Ne...už dlouho jsem to chtěl zjistit a když jsem toho nechal tak to přišlo samo." ,,No tak si s ní o tom promluv ne ?" ,,To je to...ona mě nesnáší." ,,Ah tak...a pročpak tě nesnáší ?" ,,To je...no radši nic." ,,Fajn....hmm...taak udělej něco aby tě přestala nenávidět." ,,No uvidím...co bys dělala ty kdyby tě kluk kterého nesnášiš stebou chtěl začít bavit." ,,Odpalkovala bych ho pryč...Ale...." ,,Tak to jo." ,,Hmm....Nevím...záleží od toho co by mi ten kluk udělal...že jako proč ho nesnáším.....jestli by se chtěl semnou bavit no tak logicky jestli mi něco udělal by se měl omluvit a napravit chybu...to je logické...a pak třeba...nevím...jestli by se choval jak debil tak by to měl asi změnit...nebo fakt nevím....tu záleží na tom co je příčina toho nenáviděni.." ,,Jasný...chápu." ,,No...takže ti poradím...podle toho proč tě ta holka nesnáší podle toho se řiď, zkus napravit chybu, omluvit se, fuu...nevím, být milý třeba...to prý většinou zabírá, no ale zas nehraj si na něco co nejsi...." Beruška přemýšlela nad radami co mu dát a vycházela ze svých psychologických úsudku. Kocour ji poslouchá a přemýšlí. ,,Takže tak...jinak nevím..." ,,No jo...možná ale svého života se nevzdám." ,,No jasně že ne...vzdát se života ? Tak jako promiň to je debilina... Hrát si na něco co nejsi a nebýt sám sebou...to je spíš jak lhaní...." ,,Já jsem se svým životem spokojený možná jsem se hodně změnil ale nejsem už ničí loutka a nebojím se." ,,Tak to je asi fajn." ,,Jak pro koho." ,,Jak to myslíš ?" ,,Nevím hodně lidem vadí co ze sebe dokážu udělat a mé rodině dost vadí úrazy a tak." ,,Tak ty úrazy to chápu...taky mi to vadí protože se bojím že se ti stane něco vážnější ale chápu tě....potřebuješ objevovat...." ,,No jo ale prostě to nejde...a i tak co by se mi mohlo stát....postřelili mě , propíchnuty skrz na skrz, pak shozen ze střechy po několikáté , sražený autem....já myslím že už se mi nic nestane." ,,To nikdy nevíš." ,,Já to vím nebo aspoň myslím." ,,Kocoure...vždy to může být horší..." On se usměje a zakroutí hlavou. ,,Kocoure ty mi jednou padneš na hubu..." ,,Já jsem nesmrtelný." ,,Kocoure..."

Tak další slíbená kapitola 😂❤️
Díky za všechny pěkné komentáře....

Kočičí Prokletí                              LadynoirWhere stories live. Discover now