34.

201 19 5
                                    

Je ráno čas do školy a Mari je o něco líp ale pořád hrozně a vstane a jde se připravovat do školy. ,,Měla bys zůstat ležet" řekne Tikky. ,,Nemůžu Tikki už to nevydržim, potřebuju něco dělat." ,,Ale slyšela jsi Kocoura." ,,Jo...jenže on se to nedozví..." ,,Když myslíš." ,,Pochop Tikki..celou noc jsem trpěla takhle přijdu na jiné myšlenky." ,,Dobře." Přípravi se a malatne vyrazí do školy i když se jí nohy motaji a hlava ji tříští, pořád vnímá hodně zvuku a ostřeji vidí všechny věci, cítí se být plachá jakoby všude kolem byla hrozba. Všichni už jsou u školy a povidaji si. Mari tam zničene dojde. Holky na ni kouknou.
,,Marinette jsi v pohodě ?" dojde k ní Alya. ,,J-jo...v pohodě" usměje se nasilu. ,,Marinette vypadaš jako by sis něco šlehla....jsi strašně bledá a motají se ti nohy." ,,Jen mi je trochu od rána blbě ale to přejde." ,,Měla bys ležet." ,,Prosím už ne...to bylo horší." ,,No...Dobře." Mari kývne. ,,Tak jdeme do školy ?" ,,Jasně pojďme." Tak vyrazí do školy. Mari jde pořád malatne a když dojdou do třídy tak si jen ztežka sedne do lavice a oddechne si... Alya ji starostlivě sleduje. Černovlasa dívka co nevěděla co se děje s jejím tělem si jen položila unaveně hlavu na lavici a vnímala tu bolest..nešlo to nevnímat...měla pocit, že se každou chvíli bolestí rozplace....a to nevěděla, že se v jejím těle zabydluje kočičí gen..... Adrien přijde i s Ninem a kecaji o nesmyslech a Adrien se zadívá na Marinette už ví že ona je Beruška...včera ji sledoval až domů...On sám si tímhle prošel takže ví co to je ale neví jak pomoc i když nechápe proč nezůstala doma když ji to říkal...jen na ni soucitně koukne a posadí se na své místo. Pak přišla učitelka,která začala hodinu ale to Marinette absolutně nevnímala a bylo jí teď jedno jak v minulosti probíhala Francouzská revoluce. Den pomalu začal a rychle končí. Všichni vyjdou ven před školu. A pak se rozloučí a vyrazí domů. Mari se nějak obrazně řečeno doplazi domů a jde hned do postele protože je to už k nevydržení. Tikky je u ní a v hlavě se modlí ať není akuma. Mari se po chvíli podaři usnout..

Kocour se porozhlédne po tom co by mohl dělat ale v tom se ozve rána a on si jen povzdechne a kráčí směrem k bojišti. Chvílí bojuje a pak se přidá k němu Tikky a spolu boj ukončí a vše vrátí do pořádku....
Tikky letí unavená ke svým sušenkám protože boj pro kwami je hodně vyčerpávající. Tak Tikky doletí domů a vidí že Mari spí,tak si sní sušenku a lehne si na polštář a jde spát taky.

Pohled Kocoura
Po tom co Tikky odletěla se Kocour na vše vykašlal a šel domů...dopadl na postel a dlouze si povzdechne a ani nereaguje na Plagga který do něj pořád hučí...pořad myslí jen na to že Marinette je jeho Broučínka ale ona jeho jako Adriena nesnáší...aspoň to konečně všechno spadlo do sebe Marinette nechce Kocoura stratit stejně jako Beruška....aaaa je to šílený a hlavně ona ho zabije až se odhalí ale je pravda že už měsíc a něco je věrný jen ji....bylo toho na něj moc ale hlavně musí být opatrný a skamaradit se zase s Marinette ať to odhalení není šílený...ale co když zjisti že to vím....přetočí se na druhy bok a pomalu se mu začnou zavírat oči a jen koukne na Plagga který na nej nechapavě hledí a usne.

Mezitím se Marinette doma vzbudila pořád ji ukrutně bolela hlava a tak nějak celé tělo ale cítila, že spánek bodnul...vstala z postele a nějak dobelhala do kuchyně aby se mohla napít...na jídlo teď nemohla ani pomyslet.
Tikky jen dal spí a nabírá novou energii....

Tak jsem zde omlouvám se za krátkou kapitolu ☺️☺️☺️
Uvidíme se příště ❤️🍀

Kočičí Prokletí                              LadynoirKde žijí příběhy. Začni objevovat