Yarışma 2

76 13 9
                                    

Program çekimleri saat beşte başlayacaktı fakat program için hazırladığımız vakitler de çekilmişti. Bütün gruplar hazır olunca stüdyoda toplandık ve çekimlere başlandı.

JYP programın girişini yaptıktan sonra hangi sırayla performans sergileyeceğimizi belirlemek için kura çekecektik. Her grubun adına lideri grubunun adına kura çekecekti.

Liderler sahnenin ortasında toplandı. Elinde mat bir torbayla sahne arkasından biri geldi ve torbayı uzatarak kurayı başlattı. Torbanın içinden herkes bir kağıt çektikten sonra aynı anda kağıtları açtık ve sırayla hangi sayının çıktığını okuduk. Bana 2 çıkmıştı. Sıram gelince bana çıkan sayıyı okuyup grubumun yanına gittim.

İlk grubun performansını izlemek için kenarda düzenlenmiş olan sandalyelere geçtik. İlk grupta hazırlanmak için sahne arkasına gitti. Bu grupta ne Eun Sang abla ne de Rhee Hee vardı.

Sahneye çıkıp yerlerini aldılar ve şarkı başladı. Şarkıları "The Black Eyed Peas - Pump It" idi. Ben şarkıyı söyleyişlerini beğenmemiştim ama bu benim fikrimdi tabii ki. Öte yandan kareografileri herkesi etkilemişti ve bencede çok güzeldi.

Onların performansının yarısında sıradaki grup bi olduğumuz için sahne arkasına hazırlanmaya gittik. Sahne arkasında hazırlanırken bir yandan da birinci grubun performansını izliyorduk. O sırada koreografimiz hikayeli şekilde başladığı için canavar maskesi ve eldivenlerini giyiyordum. Tabii ki bunları hikayeli kısım bittikten sonra çıkarıp kenara atacaktım. Bütün performansı maskeyle geçirecek değildim.

Birinci grup performansını bitirip sahneyi boşalttıktan sonra biz sahneye çıkıp  yerlerimizi aldık. Herkes benim yüzümdeki maskeyi ve aldığımız değişik pozisyonu görünce çok şaşırdılar ve aralarında fısıldaşmaya başladılar. Şarkı başlayınca sessizleşip merakla performansımızı izlemeye koyuldular.

Performansımızın hikayeli kısmını çok beğenmiş olacaklardı ki o kısmı görür görmez alkışlamaya başladılar. Alkışlanmak çok güzel bir duyguydu.
Biz de performansımızı sergiledikten sonra biz de kenara geçip oturduktan sonra sıradaki grubun sahneye çıkmasını bekledik. Sıradaki grup Rhee Hee'nin grubuydu.

Yerlerine geçtikten sonra kulağıma dolan şarkı 'Little Mix - Wasabi' oldu. Görüp anladığım kadarıyla Rhee Hee hem merkez hem de liderdi. Gruplarında dansçı olmamasına rağmen hazırladıkları kareografi gayet iyiydi.

Sıra Eun Sang ablanın olduğu gruba geldiğinde sahnede yerlerini aldıkları da bu sefer kulaklarımı dolduran müzik 'Bebe Rexha - I'm A Mess' oldu. Eun Sang ablanın sesi her zaman olduğu gibi müthişti ve anladığım kadarıyla merkezdi.

4. Grubun performansını çok beğenmiştim. En beğendiğim gruptu. Onları görünce biraz kıskansam da ben daha iyisini yapabileceğimi düşünüp kendimi motive ettim.

Bütün gruplar performanslarını sergiledikten sonra sıra elemelere geldi. Bu etapta 4 kişi elenecekti. JYP elenenleri açıklamak yerine önce elenmeyenleri açıklamaya başladı. Böylece elenenler de ortaya çıkmış olacaktı.

Sekiz kişi açıklandıktan sonra ben hala açıklanmayanların arasındaydım. Rhee Hee be Eun Sang abla elenmemişti. Bizim gruptan Sumi ve Bo Ra elenmemişti. Bana yardımcı olan Yu-Zihen abla da ilk elemeleri geçmişti. Gerçek şu ki elenmeyi gerçekten istemiyordum. O kadar çaba sarf ettikten sonra kimse elenmek istemezdi.

İki kişi daha açıklandı. Ama aralarında hala benim ismim yoktu. Stresten bacaklarım beni taşıyamayacak duruma gelse de dayanmaya çalıştım. Kendimi motive etmeye çalıştım. Elensem bile dünyanın sonu değildi. Bunu biliyordum fakat gözlerimin içine net görmemi engelleyen bir sıvı hücum ediyordu.

Seven Timesحيث تعيش القصص. اكتشف الآن